Billys Φεβρουάριος 28, 2012 #1121 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 The Rum Diary (απιστευτη η amber heard@οχι σαν ηθοπ) 6.5/10The Adventures of Tintin 6.0/10Jack and Jill 6.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Φεβρουάριος 28, 2012 #1122 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 (edited) καμια 300αρια σταντε. Οι 300 του Λεωνίδα. Μαμάτο. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 28, 2012 από victor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 29, 2012 #1123 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 The Fighter (.)Γαματο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Φεβρουάριος 29, 2012 #1124 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Εισαι καλα μηπως εχεις πυρετο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Φεβρουάριος 29, 2012 #1125 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 The Rum Diary 6/10 Ήθελα να δείξει κάτι περισσότερο από την ελαφριά κωμωδία που ήταν, προφανώς και η ταινία ήταν κωμωδία αλλά αγγίζοντας κάποια σοβαρά ζητήματα ήθελα να δείξει κάτι παραπάνω, γενικά είχε καλές φάσεις που έβγαζαν γέλιο , είχε και κάποιες υπερβολικές, πάντως ο Johnny derp o τρόπος που έπαιζε μου θύμισε έντονα πειρατές, σε κάποιες φάσεις η ταινία θύμισε την Ελλάδα και ο Mr. Zimburger (αν δεν μπέρδευα το όνομα) τον καρατζαφέρη.The Art of Getting By (2011) 7/10Πολύ καλή ταινία με πολύ τροφή για σχόλια αν την δείτε με παρέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 29, 2012 #1126 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Εισαι καλα μηπως εχεις πυρετο? παλι καλα να λες που δεν λεει το αλλο με το μικυ ρουρκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 1, 2012 #1127 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 παλι καλα να λες που δεν λεει το αλλο με το μικυ ρουρκι.εμένα μ'άρεσε ο μίκυς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 1, 2012 #1128 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Εδω και 2 ωρες αποφασισα να παω για υπνο.Ειπα να κανω ενα τσιγαρο και καθως χαζευα τους δισκους μου επεσα πανωστο Rise Of The Planet Of The Apes.Σκρολαρα λιγο την αρχη αλλα παιζει να δα ξανα τα 3/4.Ψηνομαι να το δω μες τη βδομαδα με τον πατερα μου αυτη τη φορα.Α και αυτο το thread θελει περισσοτερο Γιαγκο.Γιαγκο ακους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάρτιος 1, 2012 #1129 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 IMDb - Hugo (2011) 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 1, 2012 #1130 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 IMDb - Hugo (2011) 8/10Διαφωνω. Το ειδα ψες σε 3D. Πολυ καλη τεχνικη (σκηνοθεσια ,φωτογραφια 3D), αλλα απαραδεκτη ερμηνια απο τον πιτσιρικα , βαρετη πλοκη με σκαμπανεβασματα (γρηγορο στην αρχη , παναργο στη μεση και αργο στο τελος) και το κυριοτερο : ενα τελος που ολοι περιμεναμε με ανυπομονησια κ ποτε δεν ηρθε (σιγα την αποκαλυψη). Ενιωσα πως εχασα 2 ωρες απο την ζωη μου. Overrated movie.Ενα 5/10 (επιεικως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Μάρτιος 1, 2012 #1131 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 The Devil's Double (2011) - IMDb 6/10Καλή ταινία αν παραβλέψω τελείως τους άγιους και σωτήρες αμερικανούς που έσωσαν το λαό χωρίς κανένα προσωπικό όφελος. Tower Heist (2011) - IMDb 6/10Καλή ήταν όχι κάτι τρομερό, δεν έχω πολλά να πω, μια φορά την βλέπεις για δεύτερη με τπτ, ο Eddie Murphy έκανε λίγο το κομπάρσο; με παραξένευσε αρκετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 1, 2012 #1132 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Jack and Jill 5,5/10χαλια ταινια για adam sandler.κατι παει να κανει σε καποια σημεια αλλα μενει στη προσπαθεια.γενικα δεν ειχε ιδεες μεσα με αποτελεσμα να μεινεις με την διαθεση να γελασεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάρτιος 2, 2012 #1133 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Τhe Three Musketeers 7/10Μόλις το είδα.Είχε πλάκα. Και τα μπαμ μπουμ του και την εξτραβαγκάνζα και την Μίλα.Μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 2, 2012 #1134 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Εδω και 2 ωρες αποφασισα να παω για υπνο.Ειπα να κανω ενα τσιγαρο και καθως χαζευα τους δισκους μου επεσα πανωστο Rise Of The Planet Of The Apes.Σκρολαρα λιγο την αρχη αλλα παιζει να δα ξανα τα 3/4.Ψηνομαι να το δω μες τη βδομαδα με τον πατερα μου αυτη τη φορα.Α και αυτο το thread θελει περισσοτερο Γιαγκο.Γιαγκο ακους?Μας πήρε η κάτω βόλτα Λεώ.Είδα πριν μερικές βδομάδες το The Hunter και μου χάλασε η διάθεσηΜέτρια ταινία, διασκεδαστική θα την χαρακτήριζα, με τον πολύ καλό Willem Dafoe, ΑΝ δεν πάταγε σε μια μαύρη σελίδα της ανθρωπότητας για να κονομήσει.Γιατί πριν από τον τελευταίο τίγρη που ήθελε η "κακή εταιρία" υπήρχαν 2 η 5. Πριν από τους 5 υπήρχαν 50 και πριν από τους 50 υπήρχαν 100.Αν θέλανε να κάνουν ταινία ας μας δείχνανε τι συνέβη και εξαφανίσθηκαν οι 100.Αλλιώς ας φτιάχνανε ταινία για την τελευταία κότα με τα χρυσά αβγά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Μάρτιος 2, 2012 #1135 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Sleuth (2007) - IMDb Πάρα πολύ καλή ταινία μυστηρίου.Μου άρεσε που είχε πολλές ανατροπές και κυρίως ένα τέλος που δεν το περίμενα.A Fistful of Dollars (1964) - IMDb εκπληκτική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 2, 2012 #1136 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Sleuth (2007) - IMDb Πάρα πολύ καλή ταινία μυστηρίου.Μου άρεσε που είχε πολλές ανατροπές και κυρίως ένα τέλος που δεν το περίμενα.Έχω δει την παράσταση, πολύ ωραία.ΣΛΟΥΘ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ - Θέατρο - αθηνόραμα.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάρτιος 2, 2012 #1137 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Εχω δει την ταινια(δεν μαρεσε).Την παρασταση την ειχε δει η αδελφη μου και απο αυτα που μου ελεγε ψιλοκωμωδια μου φαινετε την εκαναν.Κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 2, 2012 #1138 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Δεν κάνεις λάθος. Δεν είχα δει την ταινία, οπότε το έμαθα ως λιγότερο δραματικό έργο.Ήταν πολύ χιουμοριστικό. Αν είχα δει την ταινία ίσως να με χάλαγε, τώρα με άφησε με καλές εντυπώσεις.Πραγματικά αν την είχα δει, παρά τις καλές ερμηνείες, θα είχα σπαστεί πολύ. Θα την δω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάρτιος 2, 2012 #1139 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Young Adult.Mehhh.Ψιλοαδιαφορη θα ελεγα.Αν δεν επαιζε και η κουκλαρα Theron που ηταν και πολυ καλη στον ρολο της για πατο θα ηταν η ταινια.6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 2, 2012 #1140 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Μας πήρε η κάτω βόλτα Λεώ.Είδα πριν μερικές βδομάδες το The Hunter και μου χάλασε η διάθεση Μέτρια ταινία, διασκεδαστική θα την χαρακτήριζα, με τον πολύ καλό Willem Dafoe, ΑΝ δεν πάταγε σε μια μαύρη σελίδα της ανθρωπότητας για να κονομήσει. Γιατί πριν από τον τελευταίο τίγρη που ήθελε η "κακή εταιρία" υπήρχαν 2 η 5. Πριν από τους 5 υπήρχαν 50 και πριν από τους 50 υπήρχαν 100. Αν θέλανε να κάνουν ταινία ας μας δείχνανε τι συνέβη και εξαφανίσθηκαν οι 100. Αλλιώς ας φτιάχνανε ταινία για την τελευταία κότα με τα χρυσά αβγά. Πανω κατω συμφωνω αν και γενικα σαν ταινια μου αρεσε. Αν θυμαμαι καλα ειχα γραψει για δαυτη επαε. Περιμενω περισσοτερο movie feedback. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts