Nephiλiμ Φεβρουάριος 27, 2012 #1081 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2012 Σου άρεσε το Rango; ffshttp://www.thelab.gr/1063114230-post47.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 27, 2012 #1082 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2012 3 Idiots (2009) - IMDb - 8/10 Ο συνδυασμός μηχανολογίας και m4λ@κ1@ς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Φεβρουάριος 27, 2012 #1083 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2012 Blood and Bone (2009) - IMDbΑυτό, φουσκωτοί που παίζουν ξύλο, approved 7.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 27, 2012 #1084 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2012 Αυτό, o BLACK DYNAMITE παίζει ξύλο, approved fixed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Φεβρουάριος 27, 2012 #1085 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2012 hahaha, τον γνώρισες ε? παίζει και στα ΜΚ sto youtube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Φεβρουάριος 27, 2012 #1086 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2012 Εγω απο το Undisputed II τον θυμαμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 27, 2012 #1087 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2012 Εγω απο το Undisputed II τον θυμαμαι.Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο SPAWN ΛΕΜΕ.Και να επαιζε και τον Jax στα ΜΚ.[MENTION=1498]SLN[/MENTION] το Black Dynamite το χεις δει?ΤΑ χουμε ξαναπει?Δεν θυμαμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Φεβρουάριος 27, 2012 #1088 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2012 Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο SPAWN ΛΕΜΕ. Lol δεν θυμόμουν καν ποιος έκανε τον spawn, πάντως ψήθηκα να την ξαναδώ, μου είχε αρέσει πάρα πολύ η ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 27, 2012 #1089 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2012 Lol δεν θυμόμουν καν ποιος έκανε τον spawn, πάντως ψήθηκα να την ξαναδώ, μου είχε αρέσει πάρα πολύ η ταινία. Χαλια ειναι αλλα επισης KVLT ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 27, 2012 #1090 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2012 Tower Heist (.)Κωμωδια σλας Oceans Eleven *και παιζει και ο αδερφος του Affleck what are the odds!!?*Ουτε κατι φανταστικο ουτε κατι κακο.Ενδιαφερον με αρκετα plot twists -που δεν τους βγαινουν παντα-Γενικα θα μπορουσε να ειχε γυριστει με τελειως αλλο cast, καμια διαφορα δεν θα ειχε.Tελικα απο ολα τα "ειδη" ηθοποιων, οι κωμικοι τα βρισκουν πιο σκουρα ναβρουν κατι να τους ταιριαζει.File this under "θα το δω ξανα σε 2 χρονια ενοσω τρωω στο MEGA πρεμιερα Κυριακη βραδυ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 27, 2012 #1091 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2012 (edited) Οι Ιππείς της Πύλου 8/10 Από τις καλύτερες έγχρωμες ελληνικές ταινίες που έχω δει. Ο Λογοθέτης είναι κλασσική αξία για εμένα. Ο μόνος που με αγγίζει σε θεατρικές παραστάσεις (2 φορές τον είδα), ευτυχώς να μου θυμίζει ότι το θέατρο δεν ψόφησε ακόμα τελείως. Όλοι οι ηθοποιοί ήταν άξιοι, κι ο Καλογερόπουλος ωραίος. Πολύ γνήσιος καλλιτέχνης απ' τους εκλίποντες... Σκηνοθεσία, σενάριο, διαλόγοι, μουσική Πολύ αλληγορική ταινία και επιτέλους μια έξυπνη, που θα ξαναδώ. Πήξαμε στις σαχλαμάρες. (για ελληνικές μιλώ) Φαντασία, γνώσεις, μεράκι. Έχει τη συνταγή ο Καλογερόπουλος. Υ.Γ: Γράφει ωραία μουσική επίσης. Είναι περίεργο για ηθοποιό, αλλά όχι απλώς είναι καλές συνθέσεις, θυμίζουν ακριβώς το ρεμπέτικο που δεν μπορούν να κάνουν σήμερα οι νέοι "ρεμπέτες". Ακους ψυχή εκεί μέσα: [ame] http://www.youtube.com/watch?v=rvYvFaDJmIY&feature=related[/ame] Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 27, 2012 από Hydra Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 27, 2012 #1092 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2012 Leon (1994) 8/10 Πάρα πολύ καλή ταινία, το αξίζει άνετα το 8αρι !!! btw Ο Stanfield (Gary Oldman) πολύ ψυχάκιας ρε παιδί μου... Πολύ γούσταρα στο τέλος που του τίναξε τα πέταλα με το ring trick :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 27, 2012 #1093 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2012 O Garyς ειναι υπερμεγιστος θεος και πραγματικα ανυπομονω να δω το τελευταιο του εργακι.Ταινιαρα το Leon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 27, 2012 #1094 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2012 O Garyς ειναι υπερμεγιστος θεος και πραγματικα ανυπομονω να δω το τελευταιο του εργακι.Ταινιαρα το Leon. Άρα συμφωνείς με τη βαθμολογία μου ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 27, 2012 #1095 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2012 HugoΤο παρατησα στη μεση.... Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Φεβρουάριος 28, 2012 #1096 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Leon (1994) 8/10 Μόνο? 9+, με άνεση... Μη πω και 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 28, 2012 #1097 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 HugoΤο παρατησα στη μεση.... Sent from my HTC HD2 using TapatalkΕγώ το είδα όλο, τπτ το ιδιαίτερο, 6/10.Είδα και το J.Edgar, δεν ήταν άσχημο αλλά αν ήξερα την υπόθεση δεν θα το έβλεπα, δεν είναι του γούστου μου, 7/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 28, 2012 #1098 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn (2011) 8/10Πάρα πολύ καλό.7/10. O μόνος λόγος που δε βάζω παραπάνω, είναι γιατί θεωρώ πιό εύκολο να κάνεις τόσο καλή ταινία σε animated παρά με ηθοποιούς. Είχε δράση, συνέχεια όμως, χωρίς να σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Τα γραφικά έχουν ξεφύγει. Μόνο τους ανθρώπους ξεχώριζες ότι είναι animated, τα σκηνικά και τα τοπία είναι μάλλον αδύνατο να τα καταλάβεις.Φυσικά θα έχει και συνέχεια, αφού σε αφήνει στη μέση ξεκάθαρα όχι με απλό υπονοούμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 28, 2012 #1099 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Up (.) Τα χρονια περασαν και ακομα δεν το ειχα δει. Απαραδεκτος I know... Χθες ομως ηταν η μερα καταλληλη οποτε εκατσα και το ειδα. Και ναι ειναι χαλαρα στην 5αδα καλυτερων 3D animation της τελευταιας 5ετιας. Απιστευτα δομημενη ταινια απο την "magical" pixar Παει καπως ετσι. Παιδικη ηλικια>ενηλικη ζωη>δραμα>(χιουμορ)>περιπετεια>δραση>περιπετεια παλι>χαπι εντ. τα εχει ολα σε μιαμιση ωρα. Ωραιες παλαιου τυπου μουζικες, πολυ καλες "ερμηνειες" και εξυπνοι χαρακτηρες. Μερικες σκηνες ειναι ταμαμ για demo τηλεορασεων χαλαροτατα. Eπισης "φωναζει" 3D αλλα με λογο υπαρξης. Λεω επιτελους να δω και το ΝΕΜΟ σιγα σιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Φεβρουάριος 28, 2012 #1100 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Hard Candy (2005) - IMDb 3/10 avoid, Βαρετή , είχε μια ιδέα αλλά δεν προχώρησε, σκηνοθεσία κακή και άκυρο τέλος, γενικά δεν αξίζει να την δει κάποιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts