Nephiλiμ Φεβρουάριος 17, 2012 #981 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 The Switch (.)Βασικα την ειδα λογω του Jason Bateman.Ρομαντικη κομεντι με μηδενικο-σχεδον- χιουμορΜια Aniston πιο βαρετη απο ποτε και υπερκλισαδουρα σεναριοτοσο μα τοσο προβλεψιμο.Κατηγορια "δειτε το με τη κοπελια/γυναικα σας αλλα θα βαρεθειτε" και θα σκεφτεστε τι φαγατε χθες, τι να κανει ο φιλος σας ο Παυλοςαν βγαλατε το σκυλο για βολτα κλπ.Η Aniston εχει γινει η νεα Sandra Bullock του ειδους λεμε.Η Juliette Lewis ειναι meh.Θα εβαζα να δω το Commando τωρα να "αποκαταστησω την ισορροπία"αλλα I m beat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 17, 2012 #982 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Saving Private Ryan (.)Την ειδα μολις με τον πατερα μου.Φανταστικη πολεμικη ταινια.Πολλοστη φορα που την βλεπω και ομως παντα μου βγαζει κατι αλλο,με τον Upham παντα να με εκνευριζει αφανταστα.Δεν χρειαζονται περισσοτερα λογια.Ανηκει στις Must See movies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Φεβρουάριος 17, 2012 #983 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 No Strings Attached 6/10The big year 4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 17, 2012 #984 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Πρεπει να κατσω να φτιαξω λιστα με πολεμικες ταινιεςνα βλεπω με τον πατερα μου.Θα βοηθησει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 17, 2012 #985 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 PlatoonEnemy at the Gates The Thin Red LineGlory Black Hawk DownFlags of Our FathersLetters from Iwo Jima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 17, 2012 #986 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Πρεπει να κατσω να φτιαξω λιστα με πολεμικες ταινιεςνα βλεπω με τον πατερα μου.Θα βοηθησει κανεις?Best/Worst "War" TitlesBest War Movies Ever - The Moviefone Blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Φεβρουάριος 17, 2012 #987 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Πρεπει να κατσω να φτιαξω λιστα με πολεμικες ταινιεςνα βλεπω με τον πατερα μου.Θα βοηθησει κανεις?Thin Red lineBlackhawk downHurtlocker !We Were SoldiersJarheadTears of the Sun Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Φεβρουάριος 17, 2012 #988 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Μη ξεχνατε και το επικ των επικ, Apocalypse Now.Επισης Full Metal Jacket και Platoon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Φεβρουάριος 17, 2012 #989 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Πρεπει να κατσω να φτιαξω λιστα με πολεμικες ταινιεςνα βλεπω με τον πατερα μου. Θα βοηθησει κανεις? John Rambo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 17, 2012 #990 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 (edited) Immortals 1/10 Τί ήταν να την δω αυτή την ταινία! Από την αρχή κιόλας έφαγα ξαφνικό άκυρο. Οι Τιτάνες να έχουν στο στόμα μπετόβεργες; Κύριε, Χολυγουντιανή παραγωγή είναι αυτή, ΜΠΕΤΟΒΕΡΓΕΣ; από την οικοδομή της γειτονιάς; Ο πρωταγωνιστής μας τελείως χάλια. Το ίδιο και οι περισσότερες ερμηνείες! Το πιο fail (ήταν να γελάσω, αλλά αμέσως το συναίσθημα άλλαξε σε δυσφορία) ήταν ο λόγος μάxης του Θησέα. Σαν παιδί που λέει το ποίημα στην β' δημοτικού και έχει τρακ. Καλά, το δε χτύπημα με τις ασπίδες, νόμιζα σε λίγο θα χωθεί κανένα μπιτάκι να ξεσαλώσουμε... Κοίτα να μαθαίνεις Θησέα: [ame] [/ame] Θεοί: FAIL. Πανοπλίες θεών: FAIL. Μάχες: FAIL (ώπα μισό, είχαμε μάχες; σε όλη την ταινία πηγαινόέρχονταν στο χωριό). Τώρα που είπα χωριό, σε τέτοιους οικισμούς ζούσαν οι Έλληνες... το πέτυχαν. Τιτάνες: FAIL (τί σαύρες ήταν αυτές) Παραγωγοί του 300; Μόνο εγώ είδα χάλια μάχες; Και εν τέλει η εικόνα και η αίσθηση καμία σχέση δεν είχε με 300. NEVER WATCH THIS Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 17, 2012 από Hydra Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Φεβρουάριος 17, 2012 #991 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Πρεπει να κατσω να φτιαξω λιστα με πολεμικες ταινιεςνα βλεπω με τον πατερα μου.Θα βοηθησει κανεις?TaegukgiCity of Life & DeathLetters from Iwo Jima Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Φεβρουάριος 17, 2012 #992 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 ImmortalsΠήγα να δω χαλαρό ταινιάκι με αχταρμά ελληνικής μυθολογίας και να το ευχαριστηθώ. Ε, αυτό ήταν απλά μια βλακεία. Επικών διαστάσεων βλακεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 17, 2012 #993 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Μπετόβεργες FTW! Ο Ήφαιστος τις έφτιαξε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 18, 2012 #994 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 The Three MusketeersΕυχάριστη ταινία με ωραία μουσική επένδυση. Με την Milla Jovovich σε κάτι σημεία να σου παίρνει το μυαλό . 7,5 κι εμένα μ'άρεσε η ταινία. Αρκετά καλή για να περάσεις την ώρα σου. Ήθελα λίγες παραπάνω ξιφομαχίες βέβαια. Έχει κι όλα τα φόντα να αποκτήσει και sequel. Τέλος, καλή η Jojovich, αλλά, για εμένα, πολύ καλύτερη η κοπελιά επί των τιμών Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 18, 2012 #995 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 In Time,720πΚαλο ταινιακι,αρκετή δράση,ο τυπακος Τιμπερλεικ,όσο πα και βελτιώνεται..Έξυπνο σενάριο,γενικά είχα καιρο να δώ έτσι καλο sci-fi,είμαι και φαν της κατηγορίας.7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 18, 2012 #996 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Thin Red lineBlackhawk downHurtlocker !We Were SoldiersJarheadTears of the Sunτο hurtlocker ακομα απορω γιατι τοσος ντορος και οσκαρς.ενα απλο ταινιακι με παραλλαγες ηταν για μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 18, 2012 #997 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Greek-Movies - Φαλακρός στόχος (1987) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 18, 2012 #998 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Woman in Black.τραγική!!!!! τόσο τραγική που γελούσα γιατί δνε πίστευα αυτό που έβλεπα μπροστά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 18, 2012 #999 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Πρεπει να κατσω να φτιαξω λιστα με πολεμικες ταινιεςνα βλεπω με τον πατερα μου.Θα βοηθησει κανεις?αυτα που ειπαν τα παιδιαμαζι με μερικες κλασσικες που θα τις θυμαται απο τοτε που παιζοταν στους κινηματογραφους της εποχης του(dirty dozen, Anzio, A Bridge Too Far ,Where Eagles Dare, The Bridge on the River Kwai)και μην ξεχασεις ΗΒΟ epic miniseriesBand Of Brothers & Pacific Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Φεβρουάριος 18, 2012 #1000 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Πρεπει να κατσω να φτιαξω λιστα με πολεμικες ταινιεςνα βλεπω με τον πατερα μου. Θα βοηθησει κανεις? Να προσθέσω σε όσες αναφέρθηκαν και το Paths of Glory (1957) - IMDb Δες το και θα με θυμηθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts