ΝTG Ιανουάριος 9, 2012 #601 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Πρεπει να εισαι ο πρωτος που εδωσες θετικη υποσταση στη λεξη "καταντια" .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 9, 2012 #602 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Μάλλον,εγώ του εξήγησα τον συνειρμό μου ,αν έκανα λάθος χρήση λέξης ,να με συγχωράτε,δεν είμαι μηχανή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 9, 2012 #603 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Incendies εμπνευσμένη εν μέρη από τη ζωή της Souha Bechara. Τον τελευταίο καιρό έχω δει πολύ "ποπ κορν", αυτή είναι το ακριβώς αντίθετο Δείτε τη Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Ιανουάριος 9, 2012 #604 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 (edited) A Lonely Place to Die 6.5/10Armored 6/1016 Blocks 6.5/10 (Μέτρια ταινία και σε κάποιες στιγμές βαρετή, την είδα πριν λίγες μέρες και θυμάμαι ελάχιστες σκηνές) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 9, 2012 από mariosdeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 9, 2012 #605 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Incendies εμπνευσμένη εν μέρη από τη ζωή της Souha Bechara. Τον τελευταίο καιρό έχω δει πολύ "ποπ κορν", αυτή είναι το ακριβώς αντίθετο Δείτε τη Επειδη και γω ειχα πηξει στη σαβουρα ειδα το Un Prophète . Εξαιρετικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιανουάριος 9, 2012 #606 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Εγω στο αεροπλανο ειδα το A good year (αν και το ειχα ξαναδει 2 φορες). Πολυ καλη ταινια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 10, 2012 #607 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Real steel # 5,5 ~ 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιανουάριος 10, 2012 #608 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 The Recipe (2010) - IMDb πολύ καλή ταινία.8/10Kill List (2011) - IMDb wtf omg και 3 lol -10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 10, 2012 #609 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Crazy,Stupid,Love 8,5/10Me liked.ειχε και γελιο και ενδιαφερον σχετικα σεναριο.γελασα αρκετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 11, 2012 #610 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Real SteelΟντως μοιαζει πολυ με το Rocky.Και σαν concept με το Jumaru.Εμεις ειδαμε το Rocky σε "τρυφερη" ηλικια, πιθανων μελλοντικα να γινει το αντιστοιχο Rocky για τον πιτσιρικα που θα το δει σημερα.Χωρις την προπαγανδα του Ψυχρου πολεμου αλλα με ενα κακο soundtrack παρακολουθουμε τον Atom να σαβουρντιαζει κομματια μεταλλου διαφορων ειδων.Δυστυχως για να τηρηθει η "ατυπη" 120λεπτη συμφωνια εχει λιγες σκηνες πραγματικηςκλωτσοπατιναδας.Καταπληκτικα τα εφεδια , ο Hugh Jackman στο ρελαντι ο πιτσιρικας ξαδερφος του Bieber και ομως μ αρεσε η ταινια.Προβλεπω sequel σε 2 χρονια max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιανουάριος 11, 2012 #611 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Real SteelΠροβλεπω sequel σε 2 χρονια max.^^Dossier K. (2009)Αστυνομική ταινία από Δανία. Σε σκηνοθεσία, εφφέ, cinematographyδεν είχε να ζηλέψει τίποτα από Hollywood, αλλά κατέληξε μέτρια.Την συγκεκριμένη δεν την προτείνω, αλλά οι ίδιοι πρωταγωνιστέςπαίζουν και στο De zaak Alzheimer (2003) το οποίο μετράει άσχημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιανουάριος 11, 2012 #612 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Johnny English Reborn.4-5/10.To πρωτο δεν το θυμαμαι ιδιαιτερα.Αυτο παντως ηταν απαραδεκτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 11, 2012 #613 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 (edited) Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) - IMDb 7/10Μιλάμε το τάραξα το ποπκόρν. Αλλά εντάξει ένα μεγάλο, πάει πολύ για ένα άτομο. Άφησα στο τέλος....Καθαρά ταινία για σινεμά, ποπκόρν και τα ρέστα. Πολλά εφέ, μπαμ μπουμ καμπούμ, χιούμορ, θέαμα, περιπέτεια, σασπένς, καλοί ηθοποιοί, αλλά... Αλλά, αρχίζει και κουράζει. Και κουράζει διότι σε κάποια σημεία δυστυχώς το παρατραβάει. Η ευκολία με την οποία προβλέπουν οι ήρωες το τι θα γίνει παρακάτω σε πολλά σημεία καταντάει ή είναι - έτσι απλά - γελοίο, η έντονη χρήση του slow motion και όχι μόνο για χάρη του 3D και του εντυπωσιασμού (στην σκηνή που υπάρχει και στο trailer) σε υποχρεώνει να ξεσπάσεις στο ποπκόρν, αλλά το χειρότερο από όλα είναι η τελική μονομαχία των δύο αντιπάλων που θα την έλεγα βαρετή*.Εν συντομία μιλάμε απλά για ένα blockbuster παραμυθάκι και τίποτα παραπάνω. Όμορφο στο μάτι, αψεγάδιαστο, αλλά πολύ επιφανειακό στην ουσία και ας προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο.*μιλάω για το mind fight(?) ανάμεσα σε Holmes και Moriarty που από ένα σημείο και μετά φωνάζεις ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ!!! όχι ότι η ταινία δεν μας πρήζει γενικά με τα... brain cells του Holmes και ποιο πριν, απλά εκεί το παρακάνει Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2012 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 11, 2012 #614 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Το ειδες στο σινεμά η εχει βγει απο τον θείο μη cam ver . ??? btw Χθες είδα το Sherlock Holmes (2009) , ένα 7,5-8 το έχει πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 11, 2012 #615 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Cinema - Village. Δεν βλέπω ΠΟΤΕ cam ή οτιδήποτε άλλες τέτοιες ιστορίες. Υποθέτω ότι κάποια από αυτά είναι καλές ποιότητες, αλλά προτιμώ να περιμένω ακόμα και μήνες παρά να δω cam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιανουάριος 11, 2012 #616 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 (edited) 30 Days of Night.8/10.Tα σπασε η ταινια.Φοβερη ατμοσφαιρα, πολυ αγωνια.Μαματοι βρυκολακες απιστευτα τρομακτικοί και πααααρα πολυ αιμα.Το παγωμενο απομονωμενο τοπιο πιστευω ταιριαξε γαντι με τους βρυκολακες. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2012 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 11, 2012 #617 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 30 Days of Night.8/10.Tα σπασε η ταινια.Φοβερη ατμοσφαιρα, πολυ αγωνια.Μαματοι βρυκολακες απιστευτα τρομακτικοί και πααααρα πολυ αιμα.Το παγωμενο απομονωμενο τοπιο πιστευω ταιριαξε γαντι με τους βρυκολακες.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ μεταφορα του κομικ (Ακους χυτρα?)Στα ΣΥΝ το παρα πολυ καλο OST. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Ιανουάριος 11, 2012 #618 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Cowboys and Zombies 2010 , 8 /10 All the awesomeness a movie can have Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τον τελευταίο καιρό, απλά τα είχε όλα, cowboys shooting, zombies, σκηνές αγωνίες και σκηνές άπειρου κάλους! Recommended αλλά όχι για όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 12, 2012 #619 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Cowboys and Zombies 2010 , 8 /10 All the awesomeness a movie can have Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τον τελευταίο καιρό, απλά τα είχε όλα, cowboys shooting, zombies, σκηνές αγωνίες και σκηνές άπειρου κάλους! Recommended αλλά όχι για όλους.if there was a zombie outbreak in the wild west it would get stopped in about 5 seconds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 12, 2012 #620 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Almost FamousΕιναι φορες που αναρωτιεμαι ποσα καλα εργακια υπαρχουν εκει εξω που δεν εχω δει ακομα ή παντοτε ανεβαλλα να τα δω.Αυτο ηταν ενα απο αυτα.Παντα κατι αλλο θα επαιρνε τη θεση του, και ετσι φτασαμε 12 χρονια μετα να μην εχω δει μια ταινια που αν εβγαινε σημερα θα την εβλεπα χθες.Μια ταινια για ενα πιτσιρικα που ζει το ονειρο.Να γινει μερος της rock ιστοριας.Ψιλοαυτοβιογραφικη, ειναι σαν ενα δραματικο μουσικο road trip που στηριζεται στο καλο του καστ (η Zooey Deschanel απλα ειναι μπεμπα <3) ενω η Kate Hudson ειναι σαν πορσελανινη κουκλα.Ωραια σκηνοθετημενη.Ωραια γραμμενη με πλουσιο μεστο soundtrack.Ελπιζω μονο μην μου παρει αλλα 12 χρονια να την ξαναδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts