DJD Δεκέμβριος 5, 2011 Author #381 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 The Debt (2010) - IMDb. Καλοί ηθοποιοί, ωραία πλοκή, ανατροπές, δράση, δράμα, από όλα είχε ο μπαξές. Είχε μια-δυο τρύπες το σενάριο αλλά κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ και προτείνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 5, 2011 #382 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Οκ μπηκε στη λιστα...Παντως η εκδοση [2005] που ειδα, μονο γελοια/αστεια δεν την λες...Ηταν πολυ καλη... Δεν λέω ότι είναι γελοία. Προσωπικά θεωρώ την original καλύτερη του remake ( I've seen both ). Απλά σε μια φάση είναι ένας τυπάς με καραμπίνα στημένος στο παράθυρο, ανεβαίνει ένας χοντρός την τρώει στην μούρη και πέφτει έξω σαν κοτρώνα, αμέσως δίχως καν σκέψη πάει στο ίδιο παράθυρο άλλος κακός... τσουπ, μπαμ, πίσω κάτω κι αυτός... και σαν έξυπνοι, ο επόμενος κακός πάει επίσης την ίδια στιγμή στο ίδιο παράθυρο... με το ίδιο αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 5, 2011 #383 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Αν είχε τέτοια εφέ όταν ήμασταν παιδιά, θα μιλούσαμε για την ταινία του αιώνα... Δεν μιλαω για τα εφε. Μιλαω για το feeling. Ταινιες οπως το Goonies,E.T,Hook,Stand By Me που οσους της γενιας Χ ξερω ή και λιγο μεγαλυτερους εχουν ψηλα καπου μεσα στην καρδια τους απο οταν ηταν παιδια.... Γενικα η ταινια μου αρεσε τοσο πολυ που θα την ξαναματαδω οσο πιο συντομα μπορω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 5, 2011 #384 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] καταλαβαίνω τι λες, αλλά η ταινία δεν θα είχε πλησιάσει καν το feeling αν είχε πιθήκους που έμοιαζαν με αυτό: αντί για αυτό: Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 5, 2011 #385 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Εμένα πάλι μου φάνηκε πολύ μέτριος ο πιθηκοπλανήτης. Καμία σχέση με τα παλιά. (και το original και το remake) Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Δεκέμβριος 6, 2011 #386 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 θα εισηγηθώ Thread ban.Rise of the Planet of the ApesΜια μια λεξη.Ταινιαρα.Υπεροχη και μαγευτικη.Ειχα βαρεθει να βλεπω ΠΑΠΑΡΓΙΕΣ και ναι αυτη η ταινια ειναι οαση,αυτη τη στιγμη.Ποιοτικο χολιγουντιανο σινεμα.Αν την εβλεπα παιδι ισως να ηταν απλα η αγαπημενη μου ταινια εβερ.και εγώ το ίδιο!με αυτά που έγραψες λέω πωωωωωωωωω θα κάτσω να δω ταινιάρα σήμερα...σιγά τη ταινία ρε μαν. νταξ καλούλα ήταν αλλά όχι και έτσι..IMDb - The Help (2011) 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 6, 2011 #387 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Trust - 6/10Αν δεν έχετε ενημερώσει το παιδί σας για social networks και ζείτε στην Αμερική. Εεε, όλο και κάποιος θα το βιάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 6, 2011 #388 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Αν δεν έχετε ενημερώσει το παιδί σας για social networks και ζείτε στην Αμερική. Εεε, όλο και κάποιος θα το βιάσει.10/10 υπερβολή αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Δεκέμβριος 6, 2011 #389 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Τι διαφορά έχει το Grindhouse (που είναι και οι 2 ταινίες μαζι) απο το Planet Terror και το Death Proof ξεχωριστά?Να δω τις χωριστές ή δεν έχει διαφορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 6, 2011 #390 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 (edited) Δες το Grindhouse.Εχει και τα τρεηλερς και ολα τα τζιριτζατζουλα μεσα.Φοβερες.και εγώ το ίδιο! 19-02- 1993 (18)`1985 εγω...Χασμα γενεων. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 6, 2011 από Nephiλiμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 6, 2011 #391 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Μην το πάμε ηλικιακά γιατί και εγώ του '86 είμαι, αλλά το βρήκα απλά καλό για να περάσεις την ώρα σου. Αν ήταν να προτείνω πιθηκοταινία, θα πρότεινα τις παλιές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 6, 2011 #392 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Μην το πάμε ηλικιακά γιατί και εγώ του '86 είμαι, αλλά το βρήκα απλά καλό για να περάσεις την ώρα σου. Αν ήταν να προτείνω πιθηκοταινία, θα πρότεινα τις παλιές.Eχω δει μονο αυτη με τον Χεστον και τη βλακεια του Tim Burton.Προτιμω αυτη που ειδα προχθες, anyday. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 6, 2011 #393 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Μαμω τις ταινιες ηταν το Rise of the Planet of the Apes.Τα παλια δεν τα χω δει και δεν νομιζω να τα δω.Αντε να δωσω μια ευκαιρια στα πρωτα.Του 2001 ηταν για γελια ψιλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Δεκέμβριος 6, 2011 #394 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Margin Call 8/10 πολύ καλή ταινία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 6, 2011 #395 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 10/10 υπερβολή αυτό. Ελληνες ειμαστε, η υπερβολη είναι στο στοιχείο μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 7, 2011 #396 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Sleepy Hollow (1999) 8/10 Καιρό είχα να δω μια καλή ταινία!! Την ευχαριστήθηκα. Απολαυστικός Depp ,τέλεια ατμόσφαιρα και αξιόλογη μουσική συνωδεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 7, 2011 #397 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Μαμω τις ταινιες ηταν το Rise of the Planet of the Apes.Τα παλια δεν τα χω δει και δεν νομιζω να τα δω.Αντε να δωσω μια ευκαιρια στα πρωτα.Του 2001 ηταν για γελια ψιλο.το πρώτο original δες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 7, 2011 #398 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Το συζητάτε και προσπαθούσα να σκεφτώ τι μου θυμίζει ,τί μου θυμίζει...Το Planet of the Apes (2001) το έχω δει, 6/10 με το ζόρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 7, 2011 #399 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 The Art of Getting Byhmm... 6.5/10Not bad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 7, 2011 #400 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Friends With BenefitsΟπως ειπα.Μου αρεσουν τελευταια οι ταινιες που παιζει ο Justin (Bieber της εποχης μας) Timberlake.Mila Kunis γενικα πανω πανω στη λιστα.Καλουλα χαζορομαντοκομεντι με αρκετα ΟΚ διαλογους , ωραια πλανα και γενικα αρκετα πιο "σοβαρη" απο αντιστοιχες του ειδους.Βλεπεται ανετα και απο dudes.Η Mila ....ζημΝια ρε.Α και το ΝΥ.Hangover Part 2επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως λεει ο λαος.ο Todd philips το κανει ξανα και ξανα.Ακομα και το Due Date "εμοιαζε" με δαυτο.Γενικα φανηκε απλα να εχει επαναπαυθει στην πραγματικα τεραστια επιτυχια του προηγουμενου -αν στην τελικη το αξιζε η οχι , εμεις το ξερουμε-Ακομα και το OST ειναι ΙΔΙΟ, και τα πλανα, και ακομα και ο Zach ειναι kinda ντεφορμε.Τεσπα.Δεν λατρεψα το 1, ουτε αυτο το λατρεψα.Moving on...Mr.Poppers Penguins"Ενηλικοανηλικη" κωμωδια που πριν 15 χρονια θα ειχε πρωταγωνιστήσει o Steve Martin ξερω γω.Παλι Νεα Υορκη.Γενικα ειναι τοσο κλισε που απλα φανταζομαι οτι του χρονου θα παιξει στο χριστουγεννιατικο προγραμμα του MEGA μεσημερακι.Crazy Stupid LoveSteve Carell χωρις καραγκιοζιλικια?πφ.οχι νταξ εκανε αρκετες γκριματσες και ηχους οποτε ειμαστε καλυμμένοι.Η Emma Stone παιζει λιγο (QQ) ενω γενικα το σεναριο ειναι ενδιαφερων και καλογραμμενο.Κατηγορια το βλεπω μονο με παρεα ή και με τη γυναικα μαζι αμα λαχει.Thats about it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts