Nephiλiμ Οκτώβριος 30, 2011 #121 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 http://www.thelab.gr/off-topic/inception-movie-spoiler-thread-den-tin-exete-83031.htmlI obviously troll you, cinecritics.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 30, 2011 #122 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 I obviously troll you, cinecritics.... Cinecritics trolled you too. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 30, 2011 #123 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 :...: δεν θα το αναλυσω. μονο η φωνη του kevin spacey ηταν αρκετη.my2centsbtw, να φανταστω οτι το space odyssey το προτινεις μονο σε εχθρους? ναι,πως το κατάλαβες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Οκτώβριος 30, 2011 #124 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 The Hangover Part II (2011) - IMDb 4/10Νταξ τι να πω...Μια βλακεια και μιση...Ελαχιστο γελιο...Χαζοχαρουμενη ταινια...Τσαμπα χρονος, μην την δειτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Οκτώβριος 30, 2011 #125 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Leon (1994) - IMDb 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 31, 2011 #126 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 Super 8Όπως είπε και ένας φίλος "το βίντεο που γύρισαν οι πιτσιρικάδες είναι καλύτερο από την ταινία" Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 31, 2011 #127 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 Crazy, stupid love.....8/10 Με εψηνε η γυναικα μου να την δουμε και το αφηνα γιατι νομιζα οτι θα ηταν καμια μαπα. Λοιπον εχει αρκετο γελιο και αξιζει να την δειτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 31, 2011 #128 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 the 4th kindείμαι στη μέση,το ξεκίνησα μόνο επειδή μου είπαν οτι είναι based on true story αλλά δε με ψήνει και πολύ.στο διαδίκτυο είδα οτι μάλλον δεν είναι αλήθεια, το έχετε δει?The Fourth Kind (2009) - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 31, 2011 #129 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 Το εχω δει.... καλο ηταν! δεν εψαξα αν ηταν αληθεια βεβαια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Οκτώβριος 31, 2011 #130 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 Ωραια ταινιουλα.Ειναι τοσο αληθεια οσο και το blair witch project και το paranormal activity:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Νοέμβριος 1, 2011 #131 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 και εγώ την είχα δει.Νταξ δεν με ενθουσίασε ούτε εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Νοέμβριος 1, 2011 #132 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Taken (2008) - IMDbταινιάρα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 1, 2011 Author #133 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 The Tree of Life.. omg τι κάψιμο 2 ωρών και 17 λεπτών ήταν αυτό. Κρατηθήκαμε να μη το κλείσουμε στο πρώτο 20λέπτο και απλά την αφήσαμε να παίζει μπας και καταλάβουμε που ήθελε να καταλήξει. Τελικά δε κατέληξε πουθενά. Ή μάλλον εκεί που κατέληξε ήταν τόσο κούκου.. που δε ξέρω.. Τα νοήματα περί θεού και δημιουργίας ήταν απλά ό,τι να ναι.. Πρέπει να ναι από τις λίγες ταινίες που τέλειωσα κι ήμουν μέσα στα νεύρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 1, 2011 #134 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Crazy, stupid love 7+/10Δεν είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί, αλλά και η επιλογή των ηθοποιών ήταν πολύ καλή και γενικότερα η ταινία είναι καλοφτιαγμένη. Από τις καλές επιλογές για ένα χαλαρό και ευχάριστο δίωρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 2, 2011 #135 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Φωνάζει ο Κλέφτης, 1965. Μια εξαιρετική κίνηση της Finos Films που ανεβάζει δεκάδες ολόκληρες ταινίες στο συσωλήνιο με πολύ καλή ποιότητα.Η ταινία παίρνει 8/10 γιατί είναι επίκαιρη, έχει κορυφαίους διαλόγους, αξέχαστους ηθοποιούς και σκηνές των 10-12' χωρίς μοντάζ!Crazy, Stupid Love 7/10, για τους λόγους που αναφέρθηκαν ήδη. Θα έβαζα παραπάνω, αλλά με χάλασε το προβλέψιμο τέλος.Super 8, 6/10 Απλά πέρασε ευχάριστα η ώρα. Το μόνο κοινό που είχε με ταινίες Speilberg (απορώ γιατί διαφημίστηκε το όνομά του) είναι μια παρέα παιδιών που σώζουν την πόλη τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 3, 2011 Author #136 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Μετά το προχθεσινό κάψιμο με το Tree of Life εχθές είχαμε ένα διαφορετικό 2ώρο κάψιμο πάλι. Βάλαμε να δούμε το Snowtown χωρίς να ξέρουμε υπόθεση ή ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία (το καταλάβαμε στο τέλος). Με το καλημέρα σε πετάει στις σκληρές σκηνές και συνεχίζει έτσι σε όλη τη διάρκεια της. Δεν είναι ταινία που απολαμβάνεις να βλέπεις, είναι ταινία που την βιώνεις και δύσκολα σου φεύγουν οι εικόνες από το μυαλό, ειδικά όταν ξέρεις ότι αυτό το πράγμα ήταν αληθινή ιστορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Νοέμβριος 3, 2011 #137 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Constantine 5,5/10Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί δεν μου αρέσουν οι ταινίες που συνδιάζουν θρησκευτικά θέματα με φαντασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 3, 2011 #138 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Constantine 5,5/10Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί δεν μου αρέσουν οι ταινίες που συνδιάζουν θρησκευτικά θέματα με φαντασία...Μα η θρησκεια ειναι συνωνυμη με το fiction. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Νοέμβριος 3, 2011 #139 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Μα η θρησκεια ειναι συνωνυμη με το fiction.Για κάποιους όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 3, 2011 #140 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Για κάποιους όχι.Mιλας αποκλειστικα για το Χριστιανισμο ή γενικα για ΟΛΕΣ τις θρησκειες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts