FANISTELROOY Οκτώβριος 29, 2011 #101 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2011 The Girl Who Played with Fire (2009) - IMDb 7.5/10αρκετα καλη οπως και η πρωτη της σειρας! Μενει και η τελευταια για να ολοκληρωσω την τριλογια.The Girl Who Kicked the Hornets' Nest (2009) - IMDb 7.5/10μια απ τα ιδια και αυτη!Συνολικα ενα 7.5 στην τριλογια! Προτινεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 29, 2011 #102 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2011 (edited) MR 73 (2008) - IMDb 8+/10Πολύ καλή αστυνομική ταινία.Πλέον ο χαζοαμερικάνικος κινηματογράφος θα είναι εξαίρεση του κανόνα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 30, 2011 από l2phile Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Οκτώβριος 30, 2011 #103 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Chaos Theory (2008) - IMDb 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Οκτώβριος 30, 2011 #104 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 (edited) Friends with Benefits (2011) - IMDb 6/10Στην αρχή ήταν πολύ βαρετό. Στην πορεία κάπως έστρωσε, πήγε να περάσει και κάποιο νόημα, αλλά δεν τα πολυκατάφερε. Τελικά έκλεισε όπως κλείνουν όλες οι χαζοκομεντί. Για σκότωμα της ώρας σας, καλή είναι. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 30, 2011 από qbiefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Οκτώβριος 30, 2011 #105 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 (edited) - Midnight in Parisοτι λεει ο τιτλοςαλλη μια ιδια ταινια του Woody Allen που στην θεση του παιζει ο Owen Wilson (που "κανει" τον Woody Allen) που στη θεση του αν επαιζε ο Μητσικωστας και "εκανε" τον Woody τουλαχιστον θα ειχε γελιοτο ηξερα. Γιατι την ειδες? Απλα σας προειδοποιησα.Βαθμολογια : Bαρεμαααραααα. - Crazy, Stupid, Love.παλι τα λεει ολα ο τιτλος, ελαφρυ ταινιακι να περναει η ωρα (αρκετα ελαφρυ)δηλαδη το ξεχνας οταν τελειωσει (αν το δειτε μεχρι εκει)Γιατι την ειδες; Ειχα καλο φαγητο μπροστα μου, και για τον Gosling, απο περιεργεια ειχα δει πριν το Drive (καλο,απλο,χαλαρο, ατμοσφαιρικο, soundtrack), All Good Things, Blue Valentine(επισης καλο).Βαθμολογια : Χαζομαριτσα. -ContagionH "πρωην ελπιδα" του χολιγουντ , μαζεψε ολο το θηλικο οσκαρικο καστ και αλλη μια φορα οτι αλλο τοπ υπηρχε απ αυτο ευκαιρο , εφτιαξε μια ταινια που αν με καποιο τροπο απομονωσεις την λεξη "προπαγανδα" σε πολλα επιπεδαθα περασει ευχαριστα η ωρα με μια περιπετεια με γνωστο θεμα (που δεν βαριεσαι) με καλα πλανα φωτογραφια ost, καλα παιξιματα, "θα συζητηθει η ταινια" κτλΒαθμολογια :Soderbergh, εφοσον δεν ειμαι στην θεση σου, ασε το "γλυψιμο" Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 30, 2011 από Dem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 30, 2011 #106 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Ρε παιδες τοσο δυσκολο ειναι να γραψετε 4 γραμμες κειμενο?Τι πετατε τιτλο/βαθμο λες και κατι πρεπει να μου πει εμμενα προσωπικα αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 30, 2011 #107 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 δεν νομιζω οτι ειναι υποχρεωτικο το extra γραψιμο.Οποιος το θελει/αισθανεται.(τα γουστα του καθενος διαφερουν...και προσωπικα -η εξαιρεση ειμαι μαλλον- αρκουμαι πλεον μονο στον τιτλο να βρω καμμια που μου ξεφυγε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 30, 2011 #108 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Ξερετε κανενα site με trailer ταινιων με ελληνικους υποτιτλους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 30, 2011 #109 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Harry Potter and the Deathly Hallows pt.2 8/10Επιτέλους τελείωσε.Είμαι από τα παιδία που βάδιζαν στα χρόνια μαζί με τη σειρά.Όταν ήμουν 10 τότε βγήκε η πρώτη ταινία κ.ο.κ.Στην τελευταία ταινία φαίνεται να ασχολήθηλαν αρκετά.Μακάρι και οι προηγούμενες να ήταν τόσο καλές.Όπως και να χει,bye bye Potter...Trainspotting(1996) 5.5/10O [MENTION=14904]filthy_dwarf[/MENTION] σίγουρα θα με βρίσει τώρα...Όπως και το Requiem of a Dream ,πολύ -φτιάχνω έναν σκηνοθετικό/σεναριακό αχταρμά για να φανώ ψαγμένη ταινία-.Ωραία τα μηνύματα,αλλά αυτός ο τρόπος του wanna be alternative movie.... :bad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 30, 2011 #110 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 (edited) Harry Potter and the Deathly Hallows pt.2 8/10Επιτέλους τελείωσε.Είμαι από τα παιδία που βάδιζαν στα χρόνια μαζί με τη σειρά.Όταν ήμουν 10 τότε βγήκε η πρώτη ταινία κ.ο.κ.Στην τελευταία ταινία φαίνεται να ασχολήθηλαν αρκετά.Μακάρι και οι προηγούμενες να ήταν τόσο καλές.Όπως και να χει,bye bye Potter...Trainspotting(1996) 5.5/10O [MENTION=14904]filthy_dwarf[/MENTION] σίγουρα θα με βρίσει τώρα...Όπως και το Requiem of a Dream ,πολύ -φτιάχνω έναν σκηνοθετικό/σεναριακό αχταρμά για να φανώ ψαγμένη ταινία-.Ωραία τα μηνύματα,αλλά αυτός ο τρόπος του wanna be alternative movie.... :bad:OMG! το '96 ΗΤΑΝ alternative movie ρε χύτρα ... και περιγράφει και μια περίοδο που η κατάσταση ΗΤΑΝ έτσι στο Scotland...το ''φτιάχνω έναν σκηνοθετικό/σεναριακό αχταρμά για να φανώ ψαγμένη ταινία-.'' που το είδες ffs? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 30, 2011 από Κωστάκης Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 30, 2011 #111 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Moon (2009) - IMDb σαν να βλέπεις θεατρικό μονόπρακτο ήταν όλα εξελίσσονται σε ένα διαστημικό σταθμό και δείχνουμε και μερικές σκηνές από lunar modules να πηγαινοέρχονται για να σπάσει η μονοτονία και ζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα προτείνετε την σε ανθρώπους που δεν συμπαθείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 30, 2011 #112 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Harry Potter and the Deathly Hallows pt.2 8/10Επιτέλους τελείωσε.Είμαι από τα παιδία που βάδιζαν στα χρόνια μαζί με τη σειρά.Όταν ήμουν 10 τότε βγήκε η πρώτη ταινία κ.ο.κ.Στην τελευταία ταινία φαίνεται να ασχολήθηλαν αρκετά.Μακάρι και οι προηγούμενες να ήταν τόσο καλές.Όπως και να χει,bye bye Potter...Trainspotting(1996) 5.5/10O [MENTION=14904]filthy_dwarf[/MENTION] σίγουρα θα με βρίσει τώρα...Όπως και το Requiem of a Dream ,πολύ -φτιάχνω έναν σκηνοθετικό/σεναριακό αχταρμά για να φανώ ψαγμένη ταινία-.Ωραία τα μηνύματα,αλλά αυτός ο τρόπος του wanna be alternative movie.... :bad:δεν σε βρίζω γιατί συνήθισα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 30, 2011 #113 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 The Change Up: 7.5/10.To σενάριο είναι παλιό, αλλά το αποτέλεσμα μου άρεσε. Η Olivia αν και έπαιξε λίγο ήταν όλα τα λεφτά.Είχε αρκετές σκηνές γέλιου... Την προτείνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 30, 2011 #114 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 The Transporter (2002) - IMDb 8/10 μονο και μονο για το γελιο που ριξαμε και περασε ευχαριστα το μεσημερι. Απο τις ΤΟΡ αμερικανιες!!! θα δουμε και τα αλλα δυο να ολοκληρωσουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 30, 2011 #115 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Inception 0/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 30, 2011 #116 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Inception 0/10. Ρε παιδες τοσο δυσκολο ειναι να γραψετε 4 γραμμες κειμενο?Τι πετατε τιτλο/βαθμο λες και κατι πρεπει να μου πει εμμενα προσωπικα αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Οκτώβριος 30, 2011 #117 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Inception 0/10. πες και κανά 2 λογάκια ντε --- I am here: [ame]http://maps.google.com/maps?ll=41.114617,25.402268[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 30, 2011 #118 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 πες και κανά 2 λογάκια ντε--- I am here: Google Maps I obviously troll you, cinecritics.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 30, 2011 #119 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Inception 0/10.http://www.thelab.gr/off-topic/inception-movie-spoiler-thread-den-tin-exete-83031.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Οκτώβριος 30, 2011 #120 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Moon (2009) - IMDbσαν να βλέπεις θεατρικό μονόπρακτο ήταν όλα εξελίσσονται σε ένα διαστημικό σταθμό και δείχνουμε και μερικές σκηνές από lunar modules να πηγαινοέρχονται για να σπάσει η μονοτονία και ζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα προτείνετε την σε ανθρώπους που δεν συμπαθείτε :...: δεν θα το αναλυσω. μονο η φωνη του kevin spacey ηταν αρκετη.my2cents btw, να φανταστω οτι το space odyssey το προτινεις μονο σε εχθρους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts