Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

DJD

Recommended Posts

Αν δεν έχεις δει ακόμα κάτι που να σου κάνει κλικ στη σειρά τότε μάλλον δε θα δεις ούτε στις επόμενες σαιζόν.

Ε δε γίνεται και να αρέσει κάτι σε όλους. Ίσως απλά δεν είναι "η δική σου κούπα τσαι"

Εμένα μου έκανε εντύπωση η αρχική σύλληψη της σειράς όπως και η σταδιακή εξέλιξη των χαρακτήρων μέχρι ένα σημείο.

Στις τελευταίες δυο σαιζόν όμως δε μου αρέσει όπως τη τραβάμε την υπόθεση. (άσχετα αν εξακολουθεί να έχει ενδιαφέρον)

ξεκίνησα το "The Tudors" και είμαι στον 2ο κύκλο

σκηνικά/κοστούμια και γυμνό 9 προς 10 (άριστα θα έλεγα)

από υπόθεση καλά μέχρι τώρα αλλά άρχισε να βαραίνει προς το τέλος του δεύτερου κύκλου

μια και ο King Henry πηδάει ότι περπατάει στο βασίλειο

κάποιες αναφορές στις μεταρρυθμίσεις του Cromwell και το ρόλο που έπαιξε στη διαμόρφωση του σύγχρονου Ηνωμένου Βασιλείου,όπως και η διαμάχη με την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία δεν σώζουν την κατάσταση imho

Έγινε επεξεργασία από wrong method
typo

Προχθές που χάζευα λίγο στο trakt, πέτυχα το "The IT Crowd".

Δεν ξέρω πόσοι το έχουν δει, αλλά μέσα στη γελιότητά του έχει μερικές στιγμές πολύ αστείες...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HWc3WY3fuZU]The IT Crowd - Series 1 - Episode 2: New emergency number - YouTube[/ame]

Auction hunters βλέπει κανείς; Είναι δύο τυπάκια στις ΗΠΑ που γυρνάνε και αγοράζουν αποθήκες. Είναι πολύ ενδιαφέρον το τι βρίσκουν και το τι πουλάνε.

εαν σ'αρεσε αυτο

δες και τα American pickers και Pawn stars & American restoration

ειναι πολυ ενδιαφερον τι βρισκουν, τι τους πανε, ποσο τα αγοραζουν και τα πουλανε

και ενιοτε πως τα αναπαλαιωνουν.

on another note.

ειδα και το Boss μονορουφι

και πραγματικα ηταν εθιστικοτατο, πολυ ατμοσφαιρικο και αποκαλυπτικο.

συστηνεται ανεπιφυλακτα στους θιασωτες των πιο σοβαρων σειρων

Ειδα κ γω το πρωτο επεισοδιο του boss σημερα. Θυμιζει 3η σεζον the wire.... και με ωραιες γυναικες!

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

^^indeed

αυτα τα "ενα στα ορθια" της Κitty ειναι ολα τα λεφτα

:hehe:

γιατι παντα πρεπει να περασω τρεις φορες πανω κατω το emoticon page για να βρω το αναθεματισμενο Γεωργιου emoticon® :rant:

Σειρές που βλέπω αυτή την εποχή:

Alphas έως και s02e03

Έχει κάποιες καλές στιγμές και κάποιες που βαριέμαι. Ελπίζω ν' "ανέβει".

Anger Management έως και s01e08

Δεν ξέρω γιατί τη βλέπω... Εντελώς αδιάφορη, με το Sheen σε λάθος ρόλο και χωρίς να είναι αστεία. Ευτυχώς έχω dual monitor setup και μπορώ και κάνω καμιά δουλειά όσο παίζει, αφού δεν μου αρέσει να "κόβω" σειρές...

Breaking Bad έως και s05e02

Τίποτα το ιδιαίτερο στην αρχή της 5ης σεζόν. Θα δω τα υπόλοιπα μαζεμένα αφού τελειώσει μάλλον. Μακάρι να έχει το τέλος που της αξίζει και γι' αυτό δεν θα φτάσουν οι εξαιρετικές ερμηνείες...

Burn Notice έως και s06e08

Από τις αγαπημένες μου. Έχει δράση και καλή χημεία μεταξύ των ηθοποιών.

Suits έως και s02e07

Δεν τρελαίνομαι για τα δικηγορίστικα αλλά η συγκεκριμένη είναι πολύ καλή.

The Newsroom έως και s01e07

Ενδιαφέρουσα αλλά πολύ "μπλα-μπλα". Δεν είναι μόνο ότι μιλάνε γρήγορα, αλλά κάποιες απαντήσεις παραείναι έξυπνες/εξυπνακίστικες για να δίνονται τόσο γρήγορα. Σαν να τις "πετάνε" χωρίς να σκέφτονται... Δεν λείπουν μερικές έντονες "αμερικανιές"...

True Blood έως και s05e10

Κάθε πέρσι και καλύτερα... αρχίζει και με κουράζει. Περίμενα καλύτερη αξιοποίηση του Mensah.

Εν τω μεταξύ, τον τελευταίο μήνα είδα και τους "πιλότους" από:

American Horror Story, Boss, Continuum, Dollhouse, Falling Skies, Longmire, Nikita, Once Upon A Time, Person of Interest, Teen Wolf, Touch, White Collar.

Δεν με ενθουσίασε κάποια αλλά αρκετές φαίνεται να έχουν ενδιαφέρον.

Το White Collar να συνεχισεις μιας και δεν κρεμαει σαν σειρα και συνεχιζεται μεχρι τωρα!

Να σου πω την αλήθεια αυτό μου άρεσε περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ήδη είδα και το τρίτο επεισόδιο.

Ειπα οτι δε θα συνεχισω breaking bad, αλλα η βαρεμαρα στο χωριο πραγματικα εκαμψε την αρνηση μου καυ υπεκυψα με το υπολοιπο της 3ης season. Συγνωμη κιολας, αλλα η πλοκη στα 2 τελευταια επισοδεια εγινε πραγματικα ηλιθια.

Εν τω μεταξύ, τον τελευταίο μήνα είδα και τους "πιλότους" από:

American Horror Story, Boss, Continuum, Dollhouse, Falling Skies, Longmire, Nikita, Once Upon A Time, Person of Interest, Teen Wolf, Touch, White Collar.

Δεν με ενθουσίασε κάποια αλλά αρκετές φαίνεται να έχουν ενδιαφέρον.

Continuum, Dollhouse, Nikita, Once Upon A Time, Person of Interest, Touch, White Collar και 2 επεισόδια από Longmire έχω δει. Η πρώτη σαιζόν του Dollhouse είναι πολύ καλή, η δεύτερη για τα μπάζα. Εγώ θα πρότεινα Nikita για δράση και Once Upon A Time για πιο χαλαρές καταστάσεις. Και το Person of Interest είναι καλό σαν τρίτη επιλογή.

Ειπα οτι δε θα συνεχισω breaking bad, αλλα η βαρεμαρα στο χωριο πραγματικα εκαμψε την αρνηση μου καυ υπεκυψα με το υπολοιπο της 3ης season. Συγνωμη κιολας, αλλα η πλοκη στα 2 τελευταια επισοδεια εγινε πραγματικα ηλιθια.

To έχω ξαναπεί (νομίζω), το breaking bad για εμένα δεν παίζει α' εθνική (hbo series, boss, shield κλπ), είναι μια μέτρια/καλή σειρά όπως το the killing, homeland, dexter, fringe, damages κλπ. Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου.

Όσο για το Dollhouse, δυστυχώς το Fox (για ακόμη μία φορά, βλέπε Firefly :whip:) δεν άφησε τον Whedon να το ολοκληρώσει, γι΄αυτό και η 2η σεζόν ήταν ότι να 'ναι.