Jump to content

Recommended Posts

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-OLyJdnLuTU&list=UUtwMWJr2BFPkuJTnSvCESSQ&index=1&feature=plcp]Truth Brings Light (Dexter Spot) - YouTube[/ame]

Άψογη όλη η 2η σεζόν του The Killing, ερμηνείες, μυστήριο και αποκαλύψεις. Μου αρέσουν πολύ τα μουντά τοπία του Seattle.

Πολύ καλή και η 2ωρη πρεμιέρα του Falling Skies, με εξελίξεις και στις 2 πλευρές (ελπίζω να μην καταντήσει σαν το Walking Dead).

^Μέτριο θα το χαρακτήριζα, ναι μεν φαίνεται να έχει ενδιαφέρον στην αρχή αλλά το πάει σιγά σιγά και γενικότερα κρίνοντας από την 1η σεζόν, δεν περιμένω μεγάλες συγκινήσεις.

κρίνοντας από την 1η σεζόν, δεν περιμένω μεγάλες συγκινήσεις.

Και καλά κάνεις, αφού το κόψανε. :p

Υπάρχουν πολύ καλύτερες σειρές να δείτε, εγώ το Awake το παράτησα στο 3ο - 4ο επεισόδιο.

Κάνουν μπαμ από μακριά τελικά. Δυστυχώς έχω ξεμείνει και έχει πέσει πολύ ο πήχης στην ποιότητα.

Ξεκινήσαμε χθες το GoT, ντάξει είναι υπερπαραγωγή.

Απορία για το πρώτο επεισόδιο:

Στο τέλος ο πιτσιρικάς έπιασε στα πράσα την Βασίλισσα με τον αδερφό της ή κάνω λάθος επειδή δεν έχω συνηθίσει τους χαρακτήρες;

Μην μου απαντήσετε κάτι του στυλ "Δεν είναι όμως αδερφός της!" και μου χαλάσετε τα επόμενα, μόνο το πρώτο έχω δει :p

Τελείωσε και το Hit & Miss. Ενώ μου άρεσε η (σχιζοφρενική) σειρούλα, το τελευταίο επεισόδιο ήταν ό,τι να 'ναι... Δεν υπάρχει ακόμα απόφαση για 2η σαιζόν. :hmm:

Στο σύμβολο του Οίκου House έχει το κηρύκειον του Ερμή, που μπερδεύεται συχνά με τη ράβδο του Ασκληπιού.

Εδώ φαίνεται η διαφορά.

images?q=tbn:ANd9GcRfqLt3cxKNBCc33ZVD7yB35ypOkMK-v3uXAN3itM-VuNZ0vObQKnNwLm1l

Μήπως προσπαθείς να παραπλανήσεις τον κόσμο επίτηδες; Είσαι τίποτα κρυφο-εκπρόσωπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων; Όπως με το ρητό του Ισοκράτη στην υπογραφή σου. Τα συμβάντα πληθαίνουν.

(edited)

Για να δω το GoT πρέπει να ξέρω...το τσογλ@ν@κι chaotic evil (βλ. ^) πεθαίνει με αποκρουστικό αιματηρό τρόπο? Αν τον έβλεπα στο δρόμο κυριολεκτικά θα τον σάπιζα και ας είναι το καλύτερο παιδί.... :)

Έγινε επεξεργασία από raven_g20

Δεν εχεις δει GoT αλλα μισησες κιολας τον Joffrey?

Εχει φυσικο ταλεντο τελικα αυτο το παιδι :hehe: