Jump to content

Recommended Posts

How i meet your mother 1-6 μια σειρα που δεν τη βαρε8ηκα καθολου κραταει σε καλο επιπεδο το χιουμορ της.

House 1-7 την 7η σεζον πλεον δν την βλεπω με τη ιδια ορεξη οπως τις προηγουμενες.

Breaking Bad 1-3 στη μεση της 1ης σεζον αρχισε να μ'αρεσει η αρχη της σειρας ηταν λιγο αδιαφορη.

ειδικα η σκηνη με το οξυ στη μπανιερα ολα τα λεφτα

:hehe:

Hung Το παρατησα στα πρωτα επισοδια δεν μ'αρεσε καθολου

How i meet your mother 1-6 μια σειρα που δεν τη βαρε8ηκα καθολου κραταει σε καλο επιπεδο το χιουμορ της.

εχει αλλαξει(προς τα κάτω πολυ-λιγο δεν ξερω) αλλα συνεχίζω να το βλεπω :T:

Το τελευταίο ηταν ωραίο

Trailer του "Life's Too Short".

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Mn0yvPleqwc]Life's Too Short Trailer - YouTube[/ame]

Πριν δείτε το ΕΠΟΣ μέσα στο spoiler καλό είναι να έχετε δει το άλλο ΕΠΟΣ του Gervais στις Χρυσές Σφαίρες.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=K256zYBqugg&feature=related]Ricky Gervais at the 2011 Golden Globes - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MnSCkpHGqz0]Campy Johnny Depp - Life's Too Short - YouTube[/ame]

The walking dead επεισοδιο 4: το χειροτερο της σεζον.... Δεν δειχνει τπτ!!

:T::T: Μονο ο Κινεζος εκανε κατι....:T::T::T:

Έχω μεγάλες προσδοκίες από αυτή τη σεζόν του Dexter. Τα μπλέκει όλα και θα τα μαμήσει όλα. :clap:

Οντως, μέτριο το 4ο the walking dead.

τι σιχαμενο πραγμα ηταν αυτο στο πηγαδι! χαχαχα! :p

Terra Nova: Μία ακόμα επίδειξη μεγαλείου από τους σεναριογράφους. Ένα πράγμα θέλω να παρατηρήσω και θα το βάλω μέσα σε spoiler, γιατί η σύλληψη αυτής της ιδέας πόσο μάλλον η υλοποίησή της στη σειρά είναι MIND-BLOWING.

Οι άνθρωποι "καθοδηγούσαν" και εκφόβιζαν με πυρσούς ένα δεινόσαυρο. Θα μου πεις ok, εξαρτάται το μέγεθος. Ε, λοιπόν καθοδηγούσαν με πυρσό...

...ΣΠΙΝΟΣΑΥΡΟ. Αυτό το δίποδο τέρας είναι ο μεγαλύτερος σαρκοβόρος δεινόσαυρος που πάδησε ποτέ το πόδι του σε αυτόν τον πλανήτη. Και οι άνθρωποι οι οποίοι είναι Umpa Lumpas μπροστά του τον καθοδηγούσαν ΜΕ ΠΥΡΣΟΥΣ.

Largesttheropods.png

Spinosaurus_skull_MSNM_V4047.jpg

Οι αντιδράσεις μετά τη συγκεκριμένη σκηνή.

tumblr_lhxmq7UMSt1qdlkgg.gif

τι σιχαμενο πραγμα ηταν αυτο στο πηγαδι! χαχαχα! :p

Κάτι μου λέει ότι η μόλυνση στο πηγάδι θα παίξει τον ρόλο της στη συνέχεια...

Χαχαχαχαχαχα και γω σκαλωσα τοοοοοοοοοσοοοοοο ασχημα οταν το ειδα που και μονο σαν ιδεα οτι ετσι απλα βγαινουν στην "πισω αυλη" που λεει ο λογος και διαλεγουν το pet τους ειναι OMFG

Κάτι μου λέει ότι η μόλυνση στο πηγάδι θα παίξει τον ρόλο της στη συνέχεια...

λες να μολυνθουν και να βγαλουν βρανχια? :p