Jump to content

Recommended Posts

Better Call Saul

Μου άρεσε μέχρι στιγμής (2 επεισόδια , τα οποία είδα συνεχόμενα, πράγμα που μπορούσε να συμβεί μόνο με το breaking bad :p ). Στα χνάρια του βαδίζει απ'ότι βλέπω. . bb δε θα γίνει φαντάζομαι, αλλά είναι ενδιαφέρον!

(edited)

3 πρωτα επεισοδια The Last Kingdom και η σειρα τα σπαει , ουσιαστικα ειναι μεταλλαξη Vikings μονο που αυτη τη φορα

λεει την ιστορια απο τη μερια των Αγγλων.

Credits to @YDinopoulos

Έγινε επεξεργασία από knight_77
  • Like 1

Mr. Robot - Από τους πρώτους που την ξεκίνησαν, πριν διαδοθεί τόσο και χωρίς να έχω ιδέα αν είναι καλή ή όχι. Τελικά αξίζει με τα χίλια και χαίρομαι που ακούω κόσμο τις τελευταίες μέρες να την έχει αρχίσει και αυτός :)

Limitless - Μου την πρότεινε ο @SpirosKGR, και από τα πρώτα δύο επεισόδια, έχω να πω ότι φαίνεται άψογη!

Kι εμένα μ'άρεσε το επεισόδιο..'Ηταν "αργό" συγκριτικά με τα 3 προηγούμενα αλλά εφόσον ο κύριος ήρθε για να μείνει, μια fillerιά ήταν απαραίτητη για τη συνέχεια της ιστορίας.

Από το επόμενο επεισόδιο πάλι πανικούλης προβλέπεται έτσι κι αλλιώς...

Και μια παρατήρηση...

Αυτή η σεζόν με κάνει να περιμένω να βγεί το επόμενο επεισόδιο με κάποια ανυπομονησία.Από την 1η σεζόν είχα να το νιώσω αυτό.Καλά το πάνε... :)

• Like 1

arrow s04e05

τον Κωσταντή? REALLY? κατηφόρα έχει πάρει η σειρά

Ναι εντάξει για γέλια έχει γίνει, κι ανάσταση νεκρών, και μαγικά, και επαναφορά ψυχής  :hehe:

Κανείς δεν βλέπει το HTGAWM ? ( How to Get Away with Murder )

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ( σε βάζει να σκέφτεσαι λιγάκι σε αντίθεση με κάτι no-brainer action-packed series )

Κανείς δεν βλέπει το HTGAWM ? ( How to Get Away with Murder )

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ( σε βάζει να σκέφτεσαι λιγάκι σε αντίθεση με κάτι no-brainer action-packed series )

Είμαι στο 2x3...

Tι ακριβώς σε κάνει να σκέφτεσαι δεν έχω καταλάβει.... :p

Συμπαθητική σειρά πάντως... :)

(edited)

To flash με το χθεσινό επεισόδιο έπιασε τα πρώτα σούπερ νούμερά του για τη σεζόν. Μακάρι να συνεχίσει έτσι κι όχι σαν family drama.  <_<

Το arrow είπε να γίνει λίγο λάμψη πάλι..  :angry:

Έγινε επεξεργασία από Delijohn
  • Like 1

Homeland φέτος μια χαρά παίζει πάντως. Σίγουρα προπαγάνδα αλλά εξακολουθεί να είναι σταθερά καλό.

Hawaii FIVE 0 απο πέρυσι μπας και τελειώσει να ξεκινήσουμε καμια καινούργια.