Jump to content

Recommended Posts

Το Sense8 το βλέπει κανένας; Διάβασα μόνο καλά λόγια..

Δεν υπάρχει ίχνος ιστορίας/σεναρίου.

Σαν να βλέπεις tech demo από nVIDIA/AMD.

• Like 1

Δεν υπάρχει ίχνος ιστορίας/σεναρίου.

Σαν να βλέπεις tech demo από nVIDIA/AMD.

είδα το πρώτο επεισόδιο και κόντεψα να κοιμηθώ 

• Like 1

Το παρατησα στο 6ο γιατι με κουρασε.

Απο την αλλη The Whispers, τα 2 πρωτα δειχνουν καλουλια, οπως επισης και το Dark Matter. Για να δουμε...

• Like 1

To  Sense8 μετά το 3 επεισόδιο άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς. Καλό σχετικά αλλα ακόμα δεν μας έχει δείξει κάτι το story.

Εγώ είδα όλη τη πρώτη σεζον του sense8. Από στορυ δε πάει πολύ πέρα, τους χαρακτήρες δείχνει κυρίως και τους γνωρίζει μεταξύ τους.

Η 2η σεζόν ίσως να λέει περισσότερο.

Φίλος του @vic-μου-αρέσει-το-terra-nova δεν είναι; Τι περιμένεις; :p

Φίλος του @vic-μου-αρέσει-είδα-όλο-το-terra-nova. :p

• Like 1

Με αφορμή το ότι κάπου έπεσε στα χέρια μου σε 1080 bluray, ξαναβλέπω την 1η σαιζόν του Prison Break! (δεν σκοπεύω να το συνεχίσω παραπέρα με 2η κλπ)

• 2 weeks later...

True Detective s02e01

Για όποιον το είδε

Τελικά ο Ζητάς πήγε και φυστίκωσε αυτήν που σταμάτησε για έλεγχο και του έδωσαν άδεια ή την έγραψε; Κουλό σημείο αυτό.

Καμία καινουργια ή παλια σειρά έχετε να προτείνετε ? δράση ή κωμωδία. Το sense8 το είδα μέχρι το 8ο επεισόδιο, δεν την πάλεψα άλλο.

Boardwalk empire το παράτησα και αυτό.

12 Monkeys μου φάνηκε αρκετά καλό . Περιμένω την 2 season. 

Η δευτερη σεζον του The Last Ship ξεκινησε ωραια. Για να δουμε και το Under The Dome... :)

Απο καινουργιες καλουλια ειναι The Whispers και Ballers (παιζει ο The Rock ) και το Dark Matter. :)

Το Killjoy δεν με ενθουσιασε. Νομιζα οτι εβλεπα φτηνη σειρα του SyFy...:hehe:

(edited)

The Whispers συμφωνώ, καλό πρός το παρών τουλάχιστον.

Υπάρχει και το "Between" που θυμίζει Under The Dome ( έτσι για σασπένς να έχουμε 2 UtD :D )

In other news... Hannibal season 3 = final season ( αρχίσανε και το κουράζουνε, πέραν από σκηνοθεσία/φωτογραφία τα νέα επισόδεια και κάποια του 2ου κύκλου δεν ξέρανε τι θα πεί σενάριο/storry-telling ).

Έγινε επεξεργασία από billpeppas