Jump to content

Recommended Posts

Το φαντάζομαι, λες και μάθαινες ξαφνικά ότι ήταν το τελευταίο επισόδειο της σειράς ήταν :D

Πολύ καλογραμμένο επισόδειο.

• Like 1

Κοντεύω να τελειώσω το Vikings. Δε μπορώ να πω ότι έχω τρελαθεί.. καλό σαν στόρι. Πιο πολύ με κάνει και το βλέπω η περιέργεια για το τι θα γίνει και η ερμηνεία του Ράγνκαρ, που μ'αρέσει πολύ για κάποιο λόγο. 

Το banshee origins το βλέπει κανείς; Αξίζει; Είναι όντως η ιστορία ΠΡΙΝ;

Ναι η ιστορια πριν ειναι.

Συνολικα αντε να ναι ενα επεισοδιο ολα μαζι τα origins.

Την δευτερη σεζον του vikings την λατρεψα.

H 2η του Vikings ναι, είναι καλύτερη από την πρώτη. Από την άλλη, ενώ προχωρά γρήγορα.. αρχίζω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει κάτι αξιόλογο.. κι είμαι στο s02e07.

Το banshee origins τι εννοείς ένα επεισόδιο; Αφού... α άσε, είδα τα μεγέθη των βίντεο. Κατάλαβα.

Έτσι είχαμε μείνει όλοι.. και δε νομίζω να το ξεκαθαρίσουν σύντομα. Θα δείξουν 2 επεισόδια (το πρώτο στις 21/1) και μετά δε λέει πότε θα συνεχιστεί μέσα στο 2015. Κοινώς θα περιμένουμε πολύ.. 

Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat????????????????? Με καταστρέφεις

μολις ειδα οσα επισοδεια εχουν βγει απο το Σερλοκ (+ μπιλμπο μπαγκινς :p )  

πολυ καλη σειρα , δεν μπορω να περιμενω τον επομενο κυκλο

• Like 1
(edited)

Φουτσα και ξυλο με το καλημερα! :p

Έγινε επεξεργασία από jesus

Εγώ πέρα των arrow, agents of shield, the flash, Gotham, που παρακολουθώ καιρό, τώρα άρχισα να βλέπω fargo..

Το fargo μου αρεσε παρα πολυ..

Αν συνεχίσει έτσι το person of interest στο τέλος θα ξενυχτάω και θα ψάχνω τρόπους για να το βλέπω "live"...

anyway

καλύτερα που έφυγε η shaw (μιας και είναι έγκυος irl ) παρά το ίδιο το τρολ ο nolan που έλεγε πως θα "καθάριζε" τον reese...

arrow......ελεος :angry:

τι γίνεται ρε παιδια, ο καθενας θα φοραει κουκουλα και μασκα και θα γινεται ηρωας? πως το εκαναν έτσι αυτο το εργο?