Jump to content

Recommended Posts

(edited)
Το τέλος του HIMYM ΑΘΛΙΟ.

Μας έχετε φάει τη ζωή 9 σαιζόν να δούμε ποια είναι η μητέρα και πως την γνώρισε ο γκιόζης και στο τέλος κερδίζουμε εμφάνιση 1 ώρας σε όλο το σίριαλ για να μας πει ότι πέθανε και όλος ο σκοπός του σίριαλ ήταν για να μας πει πόσο αγαπάει ο Τέντ την Ρόμπιν, η οποία έφυγε και τους παράτησε όλους για να γίνει σούπερ στάρ, διάλυσε το γάμο της, ο Μπάρνει ενώ έφαγε 3 σαιζόν να γίνει "άνθρωπος" τελικά κατέληξε να γίνει σε 5 λεπτά το σκυλάκι της Ρόμπιν και μετά ο Μπάρνει που όλοι ξέραμε για άλλα 10 λεπτά μέχρι να πιάσει το μωρό στα χέρια του.

Ζώα σεναριογράφοι!

Για μένα το σίριαλ τελείωσε πριν δω το νοσοκομείο με τη μητέρα.-

Υπάρχει/υπήρχε ένα βιντεάκι στο youtube που δείχνει τα τελευταία λεπτά και το κόβει εκεί που λέει ...and that`s how i met your mother. Τίτλοι τέλους.

Αυτό θα ήταν καλύτερο τέλος μάλλον. :daisy:

Και γενικά γράφουν στο ιντερνέτς οτι το κάναν έτσι γιατί η σκηνή με τα παιδιά και την αντιδραση τους είχε γυριστεί από την 2η/3η σεζόν και δεν μπορούσαν να το αλλάξουν κτλ.

Έγινε επεξεργασία από Nickzzz
Υπάρχει/υπήρχε ένα βιντεάκι στο youtube που δείχνει τα τελευταία λεπτά και το κόβει εκεί που λέει ...and that`s how i met your mother. Τίτλοι τέλους.

Αυτό θα ήταν καλύτερο τέλος μάλλον. :daisy:

Και γενικά γράφουν στο ιντερνέτς οτι το κάναν έτσι γιατί η σκηνή με τα παιδιά και την αντιδραση τους είχε γυριστεί από την 2η/3η σεζόν και δεν μπορούσαν να το αλλάξουν κτλ.

νασαι καλά ευχαριστώ για τα spoiler

Απορώ γιατί συνεχίζω και βλέπω το Arrow...

-Ξέρω το μυστικό σου.

-Ξέρεις το μυστικό μου;

-Ναι ξέρω το μυστικό σου.

-Πώς τόλμησε;

-Μου είπατε ψέμματα κι οι δύο.

-Το έκανα για να σε προστατέψω.

-Ακούγεσαι σαν την μάνα σου.

Όχι δεν είναι φώσκολος, είναι το arrow :hehe:

A. Υπάρχει τρόπος να το δούμε streaming live και νόμιμα;

Β. Υπάρχει τρόπος να το δούμε και να να τηλεμεταφερθούμε αμέσως μετά στις 15 του προσεχούς Ιουνίου; Δηλαδή αυτή η σειρά παρακολουθείται επεισόδιο επεισόδιο; ΠΩΣ?

Let's see a show of hands

Ποιος θα βλέπει επεισόδιο επεισόδιο και ποιος θα περιμένει;

Εγώ προσωπικά από αύριο ενεργοποιώ το spoiler dodge mode.

Επεισόδιο - επεισόδιο. Η μισή απόλαυση είναι η προσμονή και η συζήτηση μέσα στην εβδομάδα.

εμένα δε με νοιάζει, γράφετε ότι θέλετε για το γκέι μωβ θρόουνς.

otoh, το Βάικινγκς στη δεύτερη σαιζόν του είναι πολύ καλύτερο από πέρσι. Γκουντ, γκουντ.

A. Υπάρχει τρόπος να το δούμε streaming live και νόμιμα;

Β. Υπάρχει τρόπος να το δούμε και να να τηλεμεταφερθούμε αμέσως μετά στις 15 του προσεχούς Ιουνίου; Δηλαδή αυτή η σειρά παρακολουθείται επεισόδιο επεισόδιο; ΠΩΣ?

Ilovetv. Gr

Πότε θα πεθάνει η sansa επιτέλους???

Δεν την έχεις δει με κολάν για αυτό το λες

:p

τελείωσα το breaking bad χθες. πωπωπωπω φοβερή σειρά και δε το κρύβω ότι θα μου λείψει

Πότε θα πεθάνει η sansa επιτέλους???

Όποιος ρωτάει για spoilers, θα τα λαμβάνει χωρίς απόκρυψη. Φιλική προειδοποίηση για από εδώ και πέρα :p