Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

DJD

Recommended Posts

[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] νομίζω από το πρώτο επεισόδιο της 2ης και μετά θα βρεις περισσότερο ενδιαφέρον στη σειρά :daisy:

Τελειωσα και τη δευτερη. Πολυ πιο ενδιαφερουσα!!!

Παω για μπυριτσα και να ξεκινησω τη τριτη :D:jump1:

το breaking bad ΔΕΝ ΞΕΡΩ γιατί το θεωρούν όλοι τόσο epic και βγήκαν οι αμερικάνοι κι έλεγαν ότι το θεωρούν κουλτούρα τους... εγώ το βρήκα αργό, στους πρώτους κύκλους βαρετό τρελά και τραβηγμένο από τα μαλλιά.. αλλά οκ, βλέπεται ευχάριστα.. ειδικά αν δεν νιώθεις κριτικός αλλά θες να σκοτώσεις την ώρα σου...

game of thrones ευτυχώς κάποιος μου είπε τα ίδια με τα παιδιά παραπάνω κ το έχω αποφύγει.. δε μου αρέσουν κ τα εποχής άλλωστε...

Προφανώς γούστα είναι αυτά... Για πες μας όμως τις δικές σου αγαπημένες σειρές να δούμε πόσο διαφορετικοί είμαστε :p

Προφανώς γούστα είναι αυτά... Για πες μας όμως τις δικές σου αγαπημένες σειρές να δούμε πόσο διαφορετικοί είμαστε :p

εδώ είσαι.. time i've wasted

IDusWmt.png

μπορεί να έχω ξεχάσει και καμία...

Δοκίμασα το Game of Thrones! Είμαι στο 5ο επεισόδιο.

Προς το παρόν του βάζω ένα 8. ΠΟΛΛΑ ονόματα κ πολύ κατάσταση ο τάδε του τάδε της θείας του πρωτοξάδερφου.. ενδιαφέρουσες ιστορίες ξεδιπλώνονται.. η αλήθεια είναι ότι το βρήκα ενδιαφέρον.. μετά τον πρώτο κύκλο, θα σας πω αν θα το συνεχίσω. :D

Περιμένω απόψε νέο poi και αύριο νέο arrow :clap:

Το τελείωσα το GoT και δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα. Ίσως περίμενα περισσότερα.

7.0/10 και αυτό λόγω του λαού, των σκηνικών (CGI) και των δράκων που είχε. Το σενάριο προσωπικά το βρίσκω βαρετό και πολύ αργό.

Zάχο την σειρά ή τα βιβλία?

Γιατί η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Για τη σειρά μιλάω. Ξέρω πως δεν έχει τελειώσει ακόμα. Σίγουρα θα δω τον 4ο κύκλο, όταν δεν θα έχω τι άλλο να δω (όπως συνέβει και τώρα).

person of interest το ξεκινησα και εχω φτασει στα μεσα της 1η σεζον, πολυ καλό.

Γενικά ηθοποιούς που έχουν κάνει τον Χριστό σε ταινιες λενε πως μετά ψιλοπατώνουν, ο συγκεκριμένος εκατσε πολυ καλα.

Ασε που ολη την ωρα μιλάει με χαμηλό τόνο στην φωνή και σε ηρεμή απιστευτα σαν χαρακτήρας.

Για τη σειρά μιλάω. Ξέρω πως δεν έχει τελειώσει ακόμα. Σίγουρα θα δω τον 4ο κύκλο, όταν δεν θα έχω τι άλλο να δω (όπως συνέβει και τώρα).

Ασε το GoT να μαζεψει μερικες seasons ακομα και κατσε γραψε για την εμπειρια σου στη Νορβηγια. :)

Intelligence (TV Series 2014

Μπουρδίτσα από αυτές που δύσκολα βγάζουν την σαιζόν (εκτός και αν κάτι αλλάξει δραματικά από εδώ και πέρα). Ο Σώγιερ του Lost στον ρόλο ενός πράκτορα (πρώην Delta Force) που τον τσιπάραν και έχει πρόσβαση σε όλους τους υπολογιστές του κόσμου. Η Helgenberger του CSI (Cathrin Willows) είναι το αφεντικό της υπηρεσίας, η οποία αν και αμερικάνικη έχει τα κεντρικά της στο Vancouver.

Spoiler πρώτου επισοδείου

η απόδοση ότι θα άνοιγε τα μάτια η κινέζα στο τέλος πρεπει να ήταν γύρω στο 1,002

Spoiler δεύτερου επισοδείου

στην επίθεση στην βάση στο Αφγανιστάν, καταλαβαίνω την αναγκαιότητα να καταπιεί το Red X. στις άλλες επιθέσεις γιατί έπρεπε να καταπιεί το εκρηκτικό; δεν μπορούσε να το κρύψει κάπου;

Τελειωσα σεζον 3 απο once upon a time.σαν σεζον υποδυεστερη των πρωτων 2.σαν σεζον φιναλε απλως εγινε κατι για να το συνεχισουν,αν και νομιζω εχει αλλά 3 επεισοδια τον μαρτιο. Γενικα ψιλοβαρετη η 3η με σχεση τις προηγουμενες μαλλον λογο τοπου δασος.

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Τελειωσα σεζον 3 απο once upon a time.σαν σεζον υποδυεστερη των πρωτων 2.σαν σεζον φιναλε απλως εγινε κατι για να το συνεχισουν,αν και νομιζω εχει αλλά 3 επεισοδια τον μαρτιο. Γενικα ψιλοβαρετη η 3η με σχεση τις προηγουμενες μαλλον λογο τοπου δασος.

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Παίζει ακόμα αυτό? Το έχω παρατηρήσει στο έβδομο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Πολύ βαρετό είχε γίνει από τότε.

Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4

Παίζει ακόμα αυτό? Το έχω παρατηρήσει στο έβδομο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Πολύ βαρετό είχε γίνει από τότε.

Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4

Ναι παίζει και συνεχίζει.Η πρώτη για μένα ηταν η τοπ με φοβερό σεζον φινάλε.Η 3η λίγο κουράζει αλλά οχι οπως πχ το sons of anarchy ασε που στην τριτη σεζον συμβαινουν πολυ περιεργα πράματα.

Μαθαινουμε οτι ο peter pan ειναι πατέρας του rumplestinskin.

:jump: