Jump to content

Recommended Posts

the blacklist

ειναι παρόμοιο με το white collar. αλλα πιστευω πιο σοβαρο και πιο καλογυρισμενο. εγω εχω κολλησει. ειδα τα πρωτα 9 επ σε μια μερα.

καλό το Sherlock, αν και δύο χρόνια μετά το Reichenback Fall περίμενα κάτι πιο δυνατό... μου φαίνεται όμως ότι θα έρθει σε 3 μέρες το πιο δυνατό!

Λοιπόν το είδα το επεισόδιο...

Έχω μια απορία..αλλά δεν θα τη γράψω...γιατί έχω την εντύπωση ότι θα απαντηθεί στο επόμενο επεισόδιο..

Ναι μεν μπαίνει σε σποιλερ, αλλά επειδή στο μαιλ θα φαίνεται τι έχω γράψει, νομίζω ότι καλό είναι να κάνω την πάπια.

Προσωπικά μου άρεσε πολύ το νέο επεισόδιο...

Είχε και fun μέσα, στοιχείο που του δίνει κάτι παραπάνω... Αυτά!

Whites με Alan Davies στο ρόλο του Chef. Μόνο 6 επεισόδια. Απίστευτο. Δεν έπρεπε να το κόψουν.

Sherlock Hormes....s01

πολυ καλη σειρα και καλογυρισμενη. η μουσικη δεν θυμίζει λιγο Dexter?

Καινούργια mini series: The Assets. αρκετά καλη. Εχει να κανει με τον κρυο πολεμο και κατασκοπεία.

Sent from my GT-I9505

ειναι σαν το the americans?

Στο προηγούμενο ποστ.. :p

Καλο φαίνεται αυτό, δεν του χα δώσει σημασία παλιοτερα που το ειχατε αναφέρει κάποιοι..

Ξεκινησα μετα απο αρκετα χρονια σειρα(περα απο αυτες που βλεπω και τρεχουν).

Τo almost human.Νταξ βλεπετε.