Jump to content

Recommended Posts

ρε σεις, βγήκε καινούριο επεισόδιο IT crowd. The last byte.

ΥΓ Ψήνομαι να βρω stream από amc για να δω το breaking bad live. πόσο καμένος;

5? Όντως. 4 βρήκα και δεν κοίταξα καν για παραπάνω, ενώ την βρήκα από IMDB την σειρά.:suicide:

Μου αρέσει, το τέλος με ξενέρωσε κάπως στην δεύτερη σεζόν.

Και εγώ χθες ξεκίνησα 1η του Walking Dead.

Βαρέθηκα πάρα πολύ στο 1ο...

Ελπίζω να μην συνεχίζει έτσι.

5? Όντως. 4 βρήκα και δεν κοίταξα καν για παραπάνω, ενώ την βρήκα από IMDB την σειρά.:suicide:

Μου αρέσει, το τέλος με ξενέρωσε κάπως στην δεύτερη σεζόν.

Η τρίτη σεζόν είναι με τον Έλληνα νομίζω...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

Νταξ συμπαθητικο ηταν το τελος του breaking bad,αλλα και εδω πιστευω δεν πηραν μεγαλα ρισκα οι σεναριογραφοι.Οτι περιμενα πανω κατω ειδα.

Sleeping Hollow. Καλουλι θα το συνεχισω...

Α, εχουμε και τον Σατανα (μαλλον...) να μιλαει Ελληνικα, αλλα με λιγο Αμερικανικη-σπαστη προφορα :hehe:

ξεκίνησε και επίσημα το homeland.

κατα ταλλα φέτος και πάλι με sons of anarchy, once upon a time & homeland.

Τελοοοοοοοοοος. Τι παιζει ρε γαμωτο και δεν βγαζουν γαματα φιναλε? Και ειδικα για all time season φιναλε? Οκ, ωραιο επεισοδιο δεν λεω αλλα σαν τα προηγουμενα δυο δεν...

Ohhhh babyyy blueeee

ΥΓ: Παμε για Homeland τωρα...

Εγώ θεωρώ εξαιρετικό το τέλος του Breaking Bad, δλδ τι άλλο να έκαναν. Μην ξεχνάμε άλλες δημοφιλείς σειρές τι τέλη είχαν (Lost, Dexter, κλπ).

^ Το αυτό.

Και μένα μου άρεσε πολύ, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να πάει κάπου αλλου.

Συμπέρασμα, απ τις καλύτερες σειρες που έχω δει. :clap:

Περίμενα κάτι διαφορετικό σαν τέλος στο Breaking Bad.

Δεν ήταν βεβαίως άθλιο (πχ Lost) αλλά μου φάνηκε υπερβολικά αναμενόμενο. Γιατί έπρεπε για ακόμα μια φορά όλοι οι "κακοί" να τιμωρηθούν;

Κυρίως ο Walter White άξιζε ενά λιγότερο μοναχικό τέλος.

Επίσης, για ποιό λόγο έπρεπε να γλυτώσει ο κατά βάθος καλός, αλλά διαρκώς ηλίθιος και αυτοκαταστροφικός Pinkman?

Ηταν ενα απλο τελος.

Μια μεση λυση για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι.

Ρισκο 0.

Και μένα με ψιλοαπογοήτευεσε το τέλος του BreakingBad, γιατί ήταν το αναμενόμενο. Δεν ήταν τόσο απογοήτευση όσο ο ξυλοκόπος αλλά οκ, το βρήκα λίγο βαρετό.