Jump to content

Recommended Posts

έχει σίγουρα άλλη μια σεζόν, όπου λογικά θα εχουμε αναφορά...

στην πουστιά που έκανε ο walter στον jesse με το δηλητήριο

Dexter S06E03

Η τελευταια σκηνη με τα καλπαζοντα αλογατα, ισως απο τις καλυτερες σκηνες που χω δει εβερ.

Bγήκε και το τελευταίο του dexter s06e12...δεν το έχω δει ακόμα....

Το sherlock γιατί σταμάτησαν στα 3 επεισόδια;;;

Αυτος ο RZA, απο το 90-τοσο με τους WuTang μονο σε σαμουραϊ φαση τον εχω δει... Τι ghostdog κλπ κλπ... Πρεπει να ειναι λιγο πυροβολημενος με την συγκεκριμενη Τζαπανιζ-κουλτουρα...

Επειδή μερικοί έχουμε καιρό για πέταμα... :p

Dexter

50 λεπτά αδιάφορο επεισόδιο και 1 λεπτό το πραγματικό φινάλε. Μία σεζόν την οποία θα μπορούσαν να την είχαν κάνει εκπληκτική την έκαναν από τις πιο μέτριες. Τουλάχιστον αφήνουν μεγάλες υποσχέσεις για την 7η.

Όσο για το φινάλε του επεισοδίου per se, θα μπορούσαν να είχαν κάνει το ίδιο πράγμα στο τέλος της 5ης και να ήταν πολύ πιο πιστευτό.

Καμία σειρα δεν παρακολουθω... δεν μου μενει χρονος για πεταμα.

Ευχαριστω πραγματικα που συνεβαλες στην κουβεντα μας, με αυτη σου την τοσο εμπεριστατωμένη αποψη.

Απο καρδιας.

Λεωνιδας

Αυτος ο RZA, απο το 90-τοσο με τους WuTang μονο σε σαμουραϊ φαση τον εχω δει... Τι ghostdog κλπ κλπ

Ταινιαρα.

Καλή η τελευταία σκηνή του Dexter, πολύ κακό το επεισόδιο όμως. Και γενικά η season ενώ είχε κάποιες καλές στιγμές ήταν πολύ μέτρια.

Το ειχα πει και για το season finale της 4ης σεζόν θα το πω και τώρα...

ΣΑΝ ΟΦ Ε ΜΠΙΤΣ αυτός που έγραψε το φινάλε της 6ης σεζόν...

Και ο Οκτώβρης είναι πολύ μακριά...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qQDpIB6S4ac]Game of Thrones Blu-Ray Special Feature - The Old Gods and the New - YouTube[/ame]