Jump to content

Recommended Posts

TWD

Φαντάζομαι ότι παίρνουν από ντεπόζιτα παρατημένων αυτοκινήτων που συναντάνε.

Ρε παιδια εκατσα να δω family guy απο σεζον 9.

μου φανηκε χαζο και τελειως αμερικανια.μετρημενες οι φασεις που να εχει λιγο γελιο.

Ρε παιδια εκατσα να δω family guy απο σεζον 9.

μου φανηκε χαζο και τελειως αμερικανια.μετρημενες οι φασεις που να εχει λιγο γελιο.

ε τα χειροτερα επιασες :p

ξεκινα απο 1η σεζον

666 park avenue s01e13

το βλεπει κανεις?

τι τελος ηταν αυτο? τελικα πιο ειναι το τιμημα για να σωθει o Henry? η Jane πως εμεινε εγκυος? τι θα γεννησει τον αντιχριστο?

γιατι το εκοψαν ηθελα να ηξερα.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα σκέπτονται να αλλάξουν τίτλο στο the walking dead, έχουν δυο υποψήφιους το Good morning walking dead ή το walking with the dead in sunshine.

More load of crap, πάλι έφαγαν ένα επεισόδιο με ανοησίες, μισή ώρα μια ανούσια συνάντηση…. Έλεος… το σενάριο το έχουν έτοιμο από το Κομικ και είναι πολύ καλό, τι θέλουν και το αλλάζουν;; μια αηδία έχει καταντήσει, είμαι σίγουρος ότι όσοι το άρχισαν επειδή διάβαζαν το κομικ έχουν απογοητευτεί πλήρως.

:TD:

Tobias Funke. Από τη νέα σεζόν του Arrested Development στο Netflix. Θα είναι διαθέσιμα όλα τα επεισόδια την ίδια μέρα. Good Lawd.

slide_243709_1351838_free.jpg?1357771559000

Ενδιαφέρον φαίνεται... :innocent:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=OWg4d6LRHVU]Hannibal (NBC) Full Length Trailer - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=WsXqQnb__Gk]The Borgias Season 3: Tease - A New Pope - YouTube[/ame]

Ας πουμε πως ηταν καπως ζωντανο το 14ο TWD αλλα και παλι... σαν b-movie thriller ηταν... meh...

The Walking Dead, Game Of Thrones, The Vampire Diaries, Touch

και σκέφτομαι να ξεκινήσω τα Homeland και το Spartacus war of the damned

TWD S3E14

Λίγο καλύτερο από το προηγούμενο αλλά όχι και τίποτα τρελό.

Μλκια σεναρίου της βραδιάς: Η Άντρεα αφήνει το κυβερνήτη στους δαγκωνιάρηδες και την κάνει με τα πόδια αντί να πάρει το αυτοκίνητο. Α ξέχασα, το είχε κλειδώσει ο κυβερνήτης για να μην του το κλέψουν

:p

Όπως καταλάβατε η τελική μάχη θα είναι στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν.

(edited)
TWD S3E14

Λίγο καλύτερο από το προηγούμενο αλλά όχι και τίποτα τρελό.

dafuq? Δεν έχει παιχτεί ακόμα Αμερική πότε βγήκε για ντολμαδακια;

edit: Δευτέρα σήμερα...

misc-genius.png

Έγινε επεξεργασία από YDinopoulos

TWD

O κυβερνητης εχει σιγουρα αποκομισει δαγκωνια...και μας την κρυβει o μπασταρδος ...Οντως εχει αρχισει και κουραζει θυμιζει τα επεισοδια με το μικρο σπιτι στο λιβαδι ....

btw τί μέρα προβάλλεται Αμερική και σε ποιό κανάλι;

Νόμιζα AMC, αλλά το πέτυχα Δευτέρα ξημερώματα στο FOX στη nova. Μάλλον όμως σε αναμετάδοση γιατί είχε subs.

Με την TV δεν έχω καμία σχέση, οπότε πότε πότε ανακαλύπτω και τίποτα καινούριο. Μετά είδα Breakout Kings ένα επεισόδιο και μου καλάρεσε.

Παρακολουθεί κανείς τη σειρά: http://www.imdb.com/title/tt1590961/ ;;;;

House Of Cards.

Όπως είπε ο Γιάγκος. Ο Kevin Spacey παραδίδει μαθήματα ηθοποιίας. Η σειρά είναι έπος και εχει ήδη μπεί στο Top-5 μου.