Jump to content

Recommended Posts

Άρχισα τη σειρά Revolution.

Δείχνει υποσχόμενη σειρά. Ελπίζω να μην terra novίσει. :p

Καλά αυτή του χρόνου θα βγάλει 2ο episode? Πέρασαν 2 βδομάδες σχεδόν αν θυμάμαι καλά.

Άρχισα τη σειρά Revolution.

Δείχνει υποσχόμενη σειρά. Ελπίζω να μην terra novίσει. :p

Θα δούμε άμα αρέσει του Βίκτωρα:p

3η σαιζόν Sons of Anarchy, πάει συνέχεια με τον Τζαξ να κλαψουρίζει; Να ξέρω, αν είναι, να μην τη συνεχίσω...

Εγω τη παράτησα στο 5ο επεισόδιο καπου, φαινόταν καλη αλλα οπως λες ...κλαψουρισμα

Ειδα hymim s8x1, προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ ελπιζω να συνεχίσει ετσι

Είδα το δεύτερο επεισόδιο του revolution.

Βασικά το μόνο που αξίζει είναι τα χειλάκια της κόρης

I01Zh.png

Explain yourself Mister!

Επειδή είδα το S01E01, και με άρεσε μπόλικο..

το 02 μούφα?

Καλούτσικο ήταν μωρέ αλλά δεν πείθουν οι ηθοποιοί με τις ερμηνίες τους.

Ο μόνος που το παίζει καλά είναι ο nigga [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] της militia.

Εν τω μεταξύ ηλεκτρισμός δεν υπάρχει αλλά η άλλη μου κυκλοφορεί με το iphone για να βλέπει τις φωτογραφίες των παιδιών της. Και ποιο; το iphone που η αυτονoμία του είναι 24 ώρες max. Ρε lol.

Νεο cartoon στην αγορα. Λεγεται Brickleberry. Ειναι καλουλι. Ελπιζω να καλυτερεψει παντως !

Α, και για το νεο South Park, εχω να πω "ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ" !!!

Εν τω μεταξύ ηλεκτρισμός δεν υπάρχει αλλά η άλλη μου κυκλοφορεί με το iphone για να βλέπει τις φωτογραφίες των παιδιών της. Και ποιο; το iphone που η αυτονoμία του είναι 24 ώρες max. Ρε lol.

το κινητό το κουβαλάει μήπως και ξαναυπάρξει ηλεκτρισμός και καταφέρει να ανοίξει το κινητό της

:)

το κινητό το κουβαλάει μήπως και ξαναυπάρξει ηλεκτρισμός και καταφέρει να ανοίξει το κινητό της

Κανας ηλιακος φορτιστης δεν παιζει? Δεν την εχω δει τη σειρα αλλα ειδα τρειλερ

Κανας ηλιακος φορτιστης δεν παιζει? Δεν την εχω δει τη σειρα αλλα ειδα τρειλερ

ούτε οι μπαταρίες παίζουν. Κάτι μπλοκάρει τη συντεταγμένη ροή ηλεκτρονίων, και επομένως την εμφάνιση ηλ. ρεύματος. Ακόμη δεν μας το έχουν εξηγήσει -προφανώς

:p- τι είναι αυτό που δεν αφήνει να υπάρξει ρεύμα

Απλά την έδειξε σε μια φάση να ασχολείται με αυτό και ψάρωσα :p