Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

DJD

Recommended Posts

Καλημερα...

εχω ξεκινησει το   Sons of Anarchy... τελειωνω την πρώτη σεζον.. πολυ καλη μου φαινεται μεχρι τωρα ενα 8ακι χαλαρα...

οι επόμενες σεζον είναι καλες? ή παπατζες?

On 10/8/2016 at 4:00 PM, konstantinakis said:

Σκέφτομαι να αρχίσω το Black Mirror.  Μόνο 3 γραμμές περίληψη έχω διαβάσει. Έχει κανείς γνώμη για το αν αξίζει? 

Δεν ξεκινας το Black Sails που ειναι καλογυρισμενο με πειρατες αλλα εχει ΚΑΙ βυζακια ? :D

πριν 26 λεπτά, το μέλος ennia έγραψε:

Καλημερα...

εχω ξεκινησει το   Sons of Anarchy... τελειωνω την πρώτη σεζον.. πολυ καλη μου φαινεται μεχρι τωρα ενα 8ακι χαλαρα...

οι επόμενες σεζον είναι καλες? ή παπατζες?

Είναι καλύτερες! :D

• Like 2

^

Αυτό ακριβώς, τόσο love story μετά ενώ η αρχή της 6ης είχε :

1 βιασμό, 2-3 φόνους (κάτι ούρα, θυμάμαι καλά? ) , 1 απιστία αλλά και δράμα. 

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μάλλον ανέλαβε creative director :hehe:

Αντίθετα οι 2-3 πρώτες είχαν ναι μεν μπόλικα και απο τα παραπάνω αλλά μετέφερε και  μια ραφιναρισμένη για σειρά M.C κουλτούρα 

, φοβερή μουσική ενώ  οι παραλληλισμοί πανούργας μητέρας, παιχνίδια εξουσίας 

και φόνοι,είχαν μια εσάνς απο Μάκμπεθ.

Η αρχή της 1ης με Harley + Black Keys + επιστροφή στην πόλη έγραψε so damn good :D

• Like 1

Ξεκινήσαμε το Power αφού τελειώσαμε τις 4 Seasons του Orphan Black. Για το Orphan Black τα έχω ξαναπεί. Πολυ καλη σειρά και ειδικά η Τατιάνα κρατάει όλη τη σειρά μόνη της. Απίστευτες ερμηνείες σε βαθμό να αναρωτιέσαι καμια φορά αν ειναι το ίδιο άτομο.

Για το Power τώρα, είμαστε στα πρώτα επεισόδια. Μόλις χθες άρχισε να με κρατάει γιατί πραγματικά τα πρώτα επεισόδια είναι το 90% ποιος πηδάει ποια κλπ και ποια μας γλύτωσε :hehe: 

Βλεπω το twin peaks.

Δεν εχω τρελαθει να πω την αληθεια οπως πολύς κοσμος αλλα εχει την πλακα του.

Μπολικη καμενια.

Επεσα απο την καρεκλα οταν στην δευτερη σεζον στο 11 σκαει μυτη ο ντουκοβνι ντυμενος γυναικα!:hehe:

Χανκ μουντι ρεεεε:metal:

Έγινε επεξεργασία από jesus

On 10/11/2016 at 7:56 AM, honda22 said:

Ξεκίνησα Stranger Things. Ωραία ατμόσφαιρα η σειρά.

Το ξεκίνησα και εγώ σήμερα το μεσημέρι. Το πρώτο επεισόδιο καλό, αλλά όσο προχωράει ΜΑΜΕΊ

7ο επεισόδιο τώρα και 99,99999999% θα δω όλη την 1η σεζόν σήμερα :p

• Like 5

On 08/10/2016 at 4:00 PM, konstantinakis said:

Σκέφτομαι να αρχίσω το Black Mirror.  Μόνο 3 γραμμές περίληψη έχω διαβάσει. Έχει κανείς γνώμη για το αν αξίζει? 

Ανθολογια ειναι, δηλαδη καθε επεισοδιο εντελως ασχετο με τα υπολοιπα. Κατι σαν outer limits αν ξερεις απο τη δεκαετια του 90

Ολα τα επεισοδια εχουν καποια σχεση με την τεχνολογια και το πως επηρεαζει τη ζωη μας αλλα εχει το κακο οτι η ποιοτητα διαφερει πολυ απο επεισοδιο σε επεισοδιο. Καποια ειναι αδιαφορα και αλλα ειναι καταπληκτικα.

Προσωπικα μου αρεσει πολυ το συνολο αλλα σιγουρα δεν ειναι για ολους. Παντως ειναι λιγα επεισοδια οποτε δες τα να βγαλεις συμπερασμα μονος σου

• 2 weeks later...