Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

DJD

Recommended Posts

Μεγάλη σειρά το californication και πολύ γέλιο. Αν ζούσε ο Μέγιστος Bukowski και έβγαζε σειρά κάπως έτσι θα ήταν.

Απλά δεν είναι τόσο... εχμ πώς να το πω...  women-friendly? :p

Εγώ για να δω τη νέα mini-season το έκανα full hardcore: Έβαλα όλα τα x-files από την αρχή!

Τα έβλεπα τότε στο γυμνάσιο-λύκειο στο star αν θυμάμαι καλά που τα έβαζε, αλλά δεν είχα κάτσει να τα δω όλα με τη σειρά, μάλιστα σαιζον 7-8-9 δεν έχω δει ποτέ.

Αποτέλεσμα; Είμαι στα μέσα της 5ης σαιζον (23-24 επεισόδια ο κάθε κύκλος ε), και όλες τις άλλες που βλέπω τις έχω παγώσει.

Το πρόβλημα είναι οτί έχει αρνητικό αντίκτυπο στις ώρες που κοιμάμαι. Είναι το γνωστό σύνδρομο του "έλα μωρέ, ένα επεισοδιάκι ακόμα".

10η φυσικά δεν έχω δει ακόμα, αλλά μου έκανε εντύπωση στο trailer το πόσο γέροι φαίνονται (ειδικά ο Mulder).

• Like 1

The get down με Αμέρικα στα τέλη των seventies. Γέννηση της hip hop με τον Grand master flash κτλ.

@SLN φαντάζομαι ότι εσύ ειδικά αν δεν το έχεις δει ήδη θα το γουστάρεις

• Like 1

Ξεκινήσαμε Orphan Black

Αρκετά καλό μέχρι στιγμής και πραγματικά μία ηθοποιός κρατάει μία σειρά ολόκληρη

πριν 14 ώρες, το μέλος LL_NEO έγραψε:

The get down με Αμέρικα στα τέλη των seventies. Γέννηση της hip hop με τον Grand master flash κτλ.

@SLN φαντάζομαι ότι εσύ ειδικά αν δεν το έχεις δει ήδη θα το γουστάρεις

Που είσαι εσύ βρε πρόεδρε? :D 

• Like 1

Ωραία μπήκε πάλι το How to Get Away with Murder.

Ψιλο-φάση και το MacGyver με σπαστικό θέμα όμως την αφήγηση που είναι εκνευριστική και ελπίζω να σταματήσει.

Μεγάλη πλάκα το πως ανοίγει τον σκληρό δίσκο το γκομενάκι μέσα σε σκόνη, ακουμπάει με τα δάχτυλα τα platters και ταυτόχρονα κάνει εύκολο και γρήγορο corruption-free data recovery :D

Τον είδα και εγώ τον νέο Mac. Αφήγηση είχε και ο παλιός, ίσως όχι σε τέτοιο βαθμό. Πιο πολύ με τσάντισαν τα επεξηγηματικά κείμενα "Paperclip" κλπ που απευθύνονται σε ηλίθιους. Από μουφιές άλλο τίποτα, επειδή έχω χρόνια να δω τον παλιό δεν θυμάμαι εάν ήταν σε τέτοιο βαθμό ή απλά παραήμασταν μικροί και ψαρώναμε. Πχ η σκηνή που φτιάχνει τον ηλεκτρομαγνήτη από καλώδιο μπαλαντέζας, αγνοεί το γεγονός ότι το πηνίο είναι βραχυκλωμένο και προφανώς δεν κάνει τίποτα, γιατί αντί να χρησιμοποιήσει σύρμα περιέλιξης έχει βάλει τους αγωγούς του καλωδίου.

Κατά τα άλλα το βλέπω να τρώει κόψιμο στα μέσα της χρονιάς όπως συνέβει και με το Knight Rider.

Moonlighting.

Η αλλιώς αυτός αυτή και τα μυστήρια.:lol:

Ότι πρέπει για χαλάρωμα και για ύπνο, αν και κάποια μετά την 3 σεζόν χάνουν την αυτοτέλεια τους και σε αναγκάζουν να τα δεις back to back...

Έγινε επεξεργασία από uhu

1 hour ago, karmen1983 said:

Ξεκινήσαμε Orphan Black

Αρκετά καλό μέχρι στιγμής και πραγματικά μία ηθοποιός κρατάει μία σειρά ολόκληρη

Ερωτας η Tatiana.

Σαν σειρα την παρατησα.

Πρωτη δευτερη σεζον που υπηρχε ακομα μυστήριο ηταν πολυ καλη στην τριτη πεθανα απο βαρεμαρα στα πρωτα επεισοδια.

Δεν θυμάμαι να ήταν τόσο σπαστική η αφήγηση στο original ( εκτός και αν απλά έχω αλλάξει συνήθειες :D )

Τα κείμενα όντως το κάνουνε τουλάχιστον χαζό.
Βάζουνε δήθεν λεπτομέριες στα κέιμενα, λίγο σκέψη καμμιά ερώτηση σε ειδικό για να είναι αληθοφανή ή έστω "πιθανά" τα τρίκ δεν σκέφτηκαν να κάνουν.

54 minutes ago, GriGaS said:

Τον είδα και εγώ τον νέο Mac. Αφήγηση είχε και ο παλιός, ίσως όχι σε τέτοιο βαθμό. Πιο πολύ με τσάντισαν τα επεξηγηματικά κείμενα "Paperclip" κλπ που απευθύνονται σε ηλίθιους. Από μουφιές άλλο τίποτα, επειδή έχω χρόνια να δω τον παλιό δεν θυμάμαι εάν ήταν σε τέτοιο βαθμό ή απλά παραήμασταν μικροί και ψαρώναμε. Πχ η σκηνή που φτιάχνει τον ηλεκτρομαγνήτη από καλώδιο μπαλαντέζας, αγνοεί το γεγονός ότι το πηνίο είναι βραχυκλωμένο και προφανώς δεν κάνει τίποτα, γιατί αντί να χρησιμοποιήσει σύρμα περιέλιξης έχει βάλει τους αγωγούς του καλωδίου.

Κατά τα άλλα το βλέπω να τρώει κόψιμο στα μέσα της χρονιάς όπως συνέβει και με το Knight Rider.

Μόλις τώρα, το μέλος jesus έγραψε:

Btw το mr.robot εφτιαξε καθολου στην δευτερη?

Ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια και πεθανα απο βαρεμαρα?Στρωνει καθολου?

Αμα σου απαντήσουν σε αυτό ο @billpeppas και ο @GriGaS μη τους πάρεις στα σοβαρα :p 

• Like 2

Κάτι μου λέει ότι θα είναι έπος η σειρά. 

http://www.imdb.com/title/tt0475784/

Δεν έχω δει το πρώτο επεισόδιο και δε παίζει και να ξεκινήσω αν δεν τελειώσει η season, αλλά από το cast και μόνο το κόβω να αξίζει την αναμονή μέχρι 4/12 :D 

• Like 3