Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

DJD

Recommended Posts

Μόλις είδα ότι διέρρευσε το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν του 12 monkeys? Νομίζω ήταν να παιχτεί στις 18. Οπως και να χει. Θα το δω και θα γράψω εντυπώσεις. HYPE HYPE ! Αγαπημένη μου σειρά πέρυσι μιας και μάρεσουν τoυ είδους. Βγήκαν και ελληνικοί υπότιτλοι από ww.subztv.gr ( φυσάνε σήμερα τα παιδιά ένα respect για την αμεσότητα και την ταχύτητα φωτός στους υπότιτλους )

* Σήμερα επίσης πρεμιέρα και για τη 2η σεζόν του Fear The Walking Dead, με ένα μέτριο επεισόδιο αλλά πολλά υποσχόμενο για τη συνέχεια ( εχει και πολύ Alycia Debnam-Carey  -LEXA- από το The 100 για τους πιστούς :p ) . Περιμένω πολλά από τη σειρά, να είναι πιο σκοτεινή από το original TWD ελπίζω να μη διαψευστώ. 

** Αντώνη @UltraB θύμισε μου να συνεχίσω το limitless ( παίζει να έχω μείνει στο 8ο επεισόδιο- μετά το Brian F. Black operation?? ? )

Επίσης σειρές που είχα παρατήσει από το περασμένο καλοκαίρι που θέλω να δω τι απέγιναν: 1) Dark Matter 2) Humans και 3) The Whispers

Τέλος, είδα μαζεμένα τα τελευταία 3 επεισόδια του Arrow. Αν και η σειρά έχει πάρει την κατηφόρα σε μεγάλο βαθμό την σώζουν τα flashbacks στο Λιαν Γιου και κάποιες μικρές ανατροπές. Κατά τα άλλα Τόλμη και Γοητεία εντελώς. 

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR

1 hour ago, SpirosKGR said:

Μόλις είδα ότι διέρρευσε το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν του 12 monkeys? Νομίζω ήταν να παιχτεί στις 18. Οπως και να χει. Θα το δω και θα γράψω εντυπώσεις. HYPE HYPE ! Αγαπημένη μου σειρά πέρυσι μιας και μάρεσουν τoυ είδους. Βγήκαν και ελληνικοί υπότιτλοι από ww.subztv.gr ( φυσάνε σήμερα τα παιδιά ένα respect για την αμεσότητα και την ταχύτητα φωτός στους υπότιτλους )

* Σήμερα επίσης πρεμιέρα και για τη 2η σεζόν του Fear The Walking Dead, με ένα μέτριο επεισόδιο αλλά πολλά υποσχόμενο για τη συνέχεια ( εχει και πολύ Alycia Debnam-Carey  -LEXA- από το The 100 για τους πιστούς :p ) . Περιμένω πολλά από τη σειρά, να είναι πιο σκοτεινή από το original TWD ελπίζω να μη διαψευστώ. 

** Αντώνη @UltraB θύμισε μου να συνεχίσω το limitless ( παίζει να έχω μείνει στο 8ο επεισόδιο- μετά το Brian F. Black operation?? ? )

Επίσης σειρές που είχα παρατήσει από το περασμένο καλοκαίρι που θέλω να δω τι απέγιναν: 1) Dark Matter 2) Humans και 3) The Whispers

Τέλος, είδα μαζεμένα τα τελευταία 3 επεισόδια του Arrow. Αν και η σειρά έχει πάρει την κατηφόρα σε μεγάλο βαθμό την σώζουν τα flashbacks στο Λιαν Γιου και κάποιες μικρές ανατροπές. Κατά τα άλλα Τόλμη και Γοητεία εντελώς. 

12monkeys φοβερή σειρά περιμένω 2η σεζόν με ανυπομονησία

τώρα arrow. με την ανατροπή του τελευταίου επεισοδίου ελπίζω να μειωθεί το δράμα 

πριν 16 λεπτά, το μέλος filthy_dwarf έγραψε:

12monkeys φοβερή σειρά περιμένω 2η σεζόν με ανυπομονησία

τώρα arrow. με την ανατροπή του τελευταίου επεισοδίου ελπίζω να μειωθεί το δράμα 

Πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο, προς το τέλος δείχνει ενα μικρό preview του τι θα δούμε στα επόμενα. Πολλά υποσχόμενο. 25 του μηνός το επόμενο ( 2ο ) αν δε κανω λάθος

Σε οσους αρεσει το The Americans , να δειτε το Deutschland 83 .

Ειναι Γερμανικη παραγωγη , πολυ ποιοτικη δουλεια , εχει να κανει με εναν νεαρο φρουρο στα συνορα Δυτικης Ανατολικης Γερμανιας οπου στρατολογειται απο καποια μυστικη υπηρεσια της Ανατολικης Γερμανιας για να κατασκοπευσει διαφορους στρατιωτικους της Δυτικης και αλλους Αμερικανους.

Το Better call saul  απλα απιστευτο επεισόδιο το σημερινο.

Έγινε επεξεργασία από SirDiman
  • Like 1

Η 2η σεζόν του Daredevil ήταν καταπληκτική!
Με διαφορά καλύτερη από Arrow και The Flash που παρακολουθώ που μπροστά της μοιάζουν παιδικές.

Ένας επιπλεόν λόγος για να τη δει κανείς:

elodie-yung-at-gods-of-egypt-premiere-in-new-york-02-24-2016_10.jpg

• Like 2

On 12/4/2016 at 10:28 PM, SirDiman said:

Σε οσους αρεσει το The Americans , να δειτε το Deutschland 83 .

Ειναι Γερμανικη παραγωγη , πολυ ποιοτικη δουλεια , εχει να κανει με εναν νεαρο φρουρο στα συνορα Δυτικης Ανατολικης Γερμανιας οπου στρατολογειται απο καποια μυστικη υπηρεσια της Ανατολικης Γερμανιας για να κατασκοπευσει διαφορους στρατιωτικους της Δυτικης και αλλους Αμερικανους.

Δύναμις. Από εκεί που δεν έχω δει ούτε Αμέρικανς φέτος, ενώ βαριέμαι να ασχοληθώ με HoC ή TD, κάθισα να δω το πρώτο επεισόδιο του Deutschland 83 δοκιμαστικά, το βραδάκι, και τώρα ξεκινάω το 5ο επεισόδιο :p

• Like 1

22 minutes ago, gaaragr said:

Person of interest τόσο καλο ειναι? είναι αυτοτελή τα επεισόδια?

προσωπικά μου άρεσει πάρα πολύ.
τα επεισόδια είναι συνήθως αυτοτελή αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και ένα γενικό plot που τα συνδέει όλα μαζί.

Αν αποφασίσεις να το δεις
δες τουλάχιστον τα πρώτα ~10 επεισόδια του season1.
είχα δει τα πρώτα 2-3 και ήμουν οκ αλλά meh
εε μετά κόλλησα