Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

DJD

Recommended Posts

Η χειρότερη ιδέα που είχα για φέτος. Ξεκίνησα να βλέπω το Game Of Thrones. Έλεγα να το ξεκινήσω του χρόνου. Big big BIG mistake που το ξεκίνησα φέτος. Θα με φάει η αναμονή μετά το τέλος των 5(+1) σεζόν, μέχρι να βγει στον αέρα η 7η. Πολύ καλό.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 1

4 hours ago, yanni said:

Η χειρότερη ιδέα που είχα για φέτος. Ξεκίνησα να βλέπω το Game Of Thrones. Έλεγα να το ξεκινήσω του χρόνου. Big big BIG mistake που το ξεκίνησα φέτος. Θα με φάει η αναμονή μετά το τέλος των 5(+1) σεζόν, μέχρι να βγει στον αέρα η 7η. Πολύ καλό.

Μετά το περσινό φιάσκο, όπου γέμισε το facebook με spoiler για το τέλος της σαιζόν και ήταν αδύνατο να μην καταλάβεις τι γίνεται (εγώ δεν τις μάζευα, αλλά έβλεπα μια χρονιά σερί), σπάστηκα τόσο άσχημα, δεν την είδα καθόλου και φυσικά δεν ασχολήθηκα έκτοτε. Γλίτωσε τη διαγραφή από το δίσκο, γιατί την βλέπει η γυναίκα μου.

Επίσης, όχι μόνο υπήρξε spoiler για το τέλος, αλλά κάποιοι που έχουν διαβάσει τα βιβλία, βιάστηκαν να καθυσηχάσουν μερικούς που χαλάστηκαν με το συμβάν του τελευταίου επισοδείου και φρόντισαν να γράψουν, δημόσια πάντα, τι γίνεται στην αρχή της επόμενης σαιζόν.... Γιατί να χαλιέμαι;

Έγινε επεξεργασία από Wizard!

1 minute ago, Wizard! said:

βιάστηκαν να καθυσηχάσουν μερικούς

Και αυτό που γράφεις spoiler είναι :p

Ναι είναι ένα θέμα και αυτό με τα spoilers και σε έναν βαθμό ο λόγος που ξεκίνησα να το βλέπω τώρα είναι ότι την τελευταία χρονιά θα κάθονται όλοι να λένε πόσο τους άρεσε ή δεν τους άρεσε η εξέλιξη, πόσο συμφωνούν με αυτή ή πόσο απογοητεύτηκαν. Σε άλλη σειρά που παιζόταν πριν μερικά χρόνια και έβλεπαν πολλοί φανατικά, διάβαζα την τελευταία χρονιά πόσο χάλια ήταν το τέλος, οπότε αποφάσισα να μην το δω καν.

Αλλά μέχρι στιγμής από τα επισόδεια που έχω δει είναι ενδιαφέρουσα σειρά, με ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Μα ακριβώς επειδή είναι ενδιαφέρουσα χαλάστηκα. Γιατί ήθελα να τη δω. Αλλά να βλέπω 10 ώρες και να ξέρω τι γίνεται, μου τη δίνει.

Τα ίδια με το LOST. Είχα ένα ζευγάρι που το έβλεπε φανατικά και τους είχα πει το τέλος από την 1η σαιζόν (τότε παιζόταν η 1η, απλά είχα μια διαίσθηση που το πάει).

Και όχι και σιγά και αποκλείεται και όταν έφτασε η τελευταία και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο με έβριζαν.

Τι να δω λοιπόν αφού ξέρω το τέλος;

Σαν την "6η αίσθηση" ένα πράμα.

• Like 1

Στο Lost αναφερόμουν. Δεν το έχω δει και πιθανόν δεν θα το δω ποτέ.

Ναι είναι σπάσιμο τα spoilers. Και αν είναι μία φορά στις ταινίες, είναι  (αριθμός επεισοδίων) x (πλήθος σεζόν) στις σειρές.

1 hour ago, icy20 said:

Ενταξει δεν βλεπουμε και παρα πολλες....
https://trakt.tv/users/icy20/watchlist

What the... ?? ? ? 

9 hours ago, hayabusa said:

Νταξει, μόλις τελείωσα το House of Cards. Δεν ξέρω τι ακριβώς να πω. Απλά εκπληκτικό από την αρχή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Εγω μολις το ξεκινησα. 2 πρωτα επεισοδια. Σου κεντριζει το ενδιαφερον ακομη και να μην εισαι into this sh1t! 

Βλέπωντας better call saul εχω μια απορια γενική για τους lawyers.

Γιατί συναντιωται πρώτα lawyer με lawyer και δεν τον στελνει απευθειας για δικη ωστε να τον ρεζιλεψει κιολας?