Jump to content



Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)


DJD

Recommended Posts

Εάν μιλάς για την πρώτη σαιζόν, να ξέρεις οτι στρώνει μετά το 6ο 7ο και απογειώνεται στη συνέχεια... Εάν είσαι fan του mcu δεν γινεται να μη σου αρέσει !

Έγινε επεξεργασία από GriGaS
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ισως αυριο / μαθαυριο τοτε  XD

 

Για αποψε ειδα το Black Sails S3E1  , φαινεται πολλα υποσχομενη και αυτη η σεζον με νεους χαρακτηρες και μαλλον τρελο σαματα στο Νασαου

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Βλέπω την πρώτη σεζόν του Outlander - δεν έχει και άλλη ακόμα άλλωστε. Καλό είναι. Το ελαφρά scifi κομμάτι δίνει άλλη διάσταση στην σειρά, η οποία θεωρώ ότι είναι αρκετά καλοφτιαγμένη και προσεγμένη. Αρκετά ώστε να θεωρώ ότι θα μπορούσαν να την φτιάξουν και με πολύ λιγότερες γυμνές σκηνές. Το παραξηλώνουν εκεί στο κυνήγι φαντάζομαι της τηλεθέασης.

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

πρώτη φορά βλέπω x-files (εφιάλτες από τη μέρα που είδα το βίντεο με την "εξέταση" του εξωγήινου του Roswell). Ντάξει, πέρα από κάποιες σιχαμένες σκηνές, ωραία σειρά δείχνει στα πρώτα 2 επεισόδια :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.