Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

DJD

Recommended Posts

Ξεκίνησα Under the dome και φαίνεται καλό.

Επίσης, τώρα τελειώνω και τα τελευταία επεισόδια της season 03 που έχουν παιχτεί στο The Americans το οποίο είναι επίσης καλό και ενδιαφέρον. Ειδικά σε όσους αρέσουν ιστορίες γύρω απο κατασκοπία είναι Must. Κερασάκι στη τούρτα οι πολλές μεταμφιέσεις των πρωταγωνιστών.

• Like 3

Θα δείξει.

Πάντως ο βλάκας ο Clarkson με την συμπεριφορά του δεν κερδίζει και πολλούς φίλους καναλάρχες... ναι μεν μπορεί να τους φέρει χρήμα, αλλά πόση ζημιά θα τους κάνει πρώτα ή και κατά την διάρκεια είναι το θέμα.

Το BBC είναι και διοικείτε απο μια κλασσική συντηρητική Αγγλική συμπεριφορά  που δεν σηκώνει τέτοια πράγματα που αμαυρώνουν την εικόνα του καναλιού που έχει βαφτίσει η βασίλισσα. 

άλλα κανάλια που δνε είναι τόσο PC δεν τα απασχολεί και άνετα θα τον τσιμπήσουν, 

Το under the dome παει καλα, ειμαι ηδη 2η season. Το arrow εχει καταντησει εδω και πολλα επεισόδια να το βλεπω οταν εχω ξεμεινει απο ολα τα αλλα.

Το flash μου αρεσει πολυυυυ.

Το person of interest το λατρευω και το scandal αρχισα να το βαριεμαι. Αυτη η κοπέλα τελικα πολυ συναισθημα για το τιποτα. Τριγωνα, τετράγωνα, πολύγωνα κλπ καταντησε :p

• Like 3

Το under the dome παει καλα, ειμαι ηδη 2η season.

πως συνεχίζεις και το βλέπεις αυτό? Το story είναι πολύ καλό δε λέω αλλά οι ηθοποιοί χαλάνε την σειρά, βασικά την καταστρέφουν.. Παιδάκια στο kindergarten να έβλεπα να παίζουν στην γιορτή του νηπιαγωγείου θα παρέδιδαν ανώτερες ερμηνείες.

• Like 1