Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

DJD

Recommended Posts

Έτσι νόμιζα πως το έψηνε από την αρχή της season όταν πρωτοφάνηκε ότι κάτι προσπαθεί να κάνει ο τύπος, αλλά ο αδερφός μου είπε ότι προκειται για άλλον υπερήρωα που κάνει κάτι με τα άτομα και τα μόρια.

Έγινε επεξεργασία από Myralis

το γέλιο με το Arrow είναι τα σχόλια στο reddit μετά..

[–]cavarcher 403 βαθμοί

1 μέρα πριν  

Thea called 1-800-THE-LEAGUE

[–]ContinuumGuy 141 βαθμοί

1 μέρα πριν  

Thea looked under "Assassins, League of" in the phonebook.

[–]SomeRandomJoe81 105 βαθμοί

1 μέρα πριν  

seriously. I'm still baffled how she did that. she set off a smoke flare or the league light?

[–]DtotheOUG 34 βαθμοί

1 μέρα πριν  

1-800-SHA-DOWS

[–]SimplyHaunted 415 βαθμοί

1 μέρα πριν  

Laurel. Take a lesson from Black Driver. Merlyn only fears two guns.

[–]Jezamiah"Nice flair kid" 389 βαθμοί

1 μέρα πριν  

Now I have an opportunity to use this
http://i.imgur.com/pCyY6Wr.gifv

[–]Jezamiah"Nice flair kid" 542 βαθμοί

1 μέρα πριν  

Felicity's pussy granting intelligence now?

Sign me up

[–]iamjakeparty 274 βαθμοί

1 μέρα πριν  

It's that post-orgasm clarity.

[–]IamNotShort 130 βαθμοί

1 μέρα πριν  

I'm going believe that he didn't get the idea to make the suit fly until they had sex, and then his after sex high allowed him to fix the suit's interface and add some last minute flight capabilities. I might not know how sex works.

Μόνο εμένα μου τη σπάει όλη αυτή η ιστορία με τα ψέμματα που έχουν όλοι, μα μόλις μάθουν ότι τους κράτησε μυστικό κάτι κάποιος άλλος κάνουν μουτράκια; Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι έχει γίνει τόλμη κ γοητεία; Έλεος με τη λόρελ (ουστ μαρή), έλεος με όλες τις γκόμενες, έλεος με τον καθένα που ταξιδεύει από τη μια άκρη του κόσμου στην άλλη στην επόμενη σκηνή, έλεος με την φελίσιτι κ τις ορμόνες της κ τις απόψεις του καθενός.. δώστε λίγο δράση κ κάτι αξιόλογο. Κι όχι το βλάκα με τη στολή που την έφτιαξε  με μια εξίσωση!! Ήμαρτοοοον!

Θα έρθω μαζί σου, μα δε στο ζήτησα, μα δε περίμενα να μου το ζητήσεις.. κ την άλλη φορά δεν σήκωνε κουβέντα.. ε χέσε μααααας.. πάνε στο ναό των καλύτερων των καλύτερων(!!) κ μπήκαν μέσα λες και μπήκαν σε μπεργκεράδικο.. ΤΣΑΚ έχει γίνει το Άροου!!! Και δεν είναι κ το ξανθούλικο το άλλο!

/πετάει τραπέζι ανάποδα κ φεύγει :sarcastic:

Έγινε επεξεργασία από Delijohn
  • Like 2

Πολυ λογικο μου φαινεται.

Αν εχω καταλαβει καλα θελουμε τουλαχιστον 1-2 χρονια για το 6ο βιβλιο και τουλαχιστον αλλα 5-6 για το τελευταιο.

Το να μεινουν πιστοι σημαινει οτι θα κοψουν την σειρα για οσα χρονια χρειαζεται για να κανει catchup ο Μαρτιν. Αυτο δεν παιζει γιατι θα "ψοφησει" το ενδιαφερον. Επισης το να μεινουν πιστοι και να "κινηματογραφησουν" πιο πολυ απο το καθε βιβλιο για να το τραβηξουν παλι θα σημαινει τηλεοπτικος θανατος λογω βαρεμαρας.

Ας κανουν "τα δικα τους" να περασει ευχαριστα η ωρα και για οσους εχουν διαβασει το βιβλιο.

• Like 2

1o επισόδειο Better Call Saul : Πολλά υποσχόμενη σειρά, σήμερα θα προχωρήσω παραπέρα

1ο επισόδειο Allegiance : Φαίνεται πως μπορεί να δώσει πολλά, αλλά ως συνήθως σε τέτοιου είδους σειρές κρατάμε πισινή, γιατί το κόψιμο/μπουρδοποίηση καραδοκεί.

Κατά τα άλλα, πάπαλα το CSI Las Vegas για φέτος (ελπίζω όχι γενικώς), αλλά την επόμενη εβδομάδα έρχεται το CSI Cyber με την "οσκαρική" πλέον Πατρίσια Αρκέτ!!

Ένα πράγμα με χάλασε στο τελευταίο Banshee.

Δεν έπρεπε να τον φάει με όπλο... έπρεπε να τον τσακίσει με τα χέρια του κάπως.. να τον κόψει στα δυο.. πέτα τον από το μπαλκόνι να σκάσει σε μια μάντρα ρε παιδάκι μου με τη μέση π.χ... 

Κι επίσης έλιωσα με το τανάκι την ανιψούλα του Κάι.. 

που ανοίγει ζώνη με υφάκι.. κατεβάζει φερμουάρ.. έψαχνε.. έψαχνε.. :sarcastic: 

Δε θα με χάλαγε να έβρισκε το μάστορά της.. αλλά δε νομίζω να τη φάνε τώρα.

Άσε που ο γυναικείος πληθυσμός της σειράς είναι ήδη στο -2. Αν πάει στο -3, θα έχουμε έλλειψη σε γυμνές σκηνές.. εκτός αν κάνουν τη σειρά banshee mountain! gay.gif

• Like 1

House of Cards Season 3 σε 2 μέρες το τέλειωσα. :p

Δεν ήτανε τόσο καλό νομίζω όσο η 2η season και το τέλος με άφησε πολύ απότομα. Τουλάχιστον το τέλος δείχνει ότι θα υπάρξει και 4η season παρόλου που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα

Το τελειωσα και γω χθες το House of Cards. Καλά να ναι το Netflix! :p

Πολυ καλή και η 3 σεζον, αλλά θα συμφωνησω με τον @gaaragr ότι δεν μου άρεσε τοσο πολυ όσο οι προηγουμενες 2 σεζον.

Και όντως το τέλος ηταν πολυ απότομο.
Αλλά δεν νομιζω ότι θα έχει κι αλλο, αν και ακομα δεν εχει ανακοινωθει κατι και δεν ξερουμε σιγουρα. 

Τον αφηνει η Claire και δεν νομιζω οτι χωρις αυτη υπαρχει περιπτωση να νικησει, μονος του το χει πει αλωστε.

Απ τη στιγμη που αρχισε να της φερεται όπως ολους του υπολοιπους μονο και μονο προς δικο του οφελος, ηταν θεμα χρονου.