Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

DJD

Recommended Posts

Το τέλος του HIMYM ΑΘΛΙΟ.

Μας έχετε φάει τη ζωή 9 σαιζόν να δούμε ποια είναι η μητέρα και πως την γνώρισε ο γκιόζης και στο τέλος κερδίζουμε εμφάνιση 1 ώρας σε όλο το σίριαλ για να μας πει ότι πέθανε και όλος ο σκοπός του σίριαλ ήταν για να μας πει πόσο αγαπάει ο Τέντ την Ρόμπιν, η οποία έφυγε και τους παράτησε όλους για να γίνει σούπερ στάρ, διάλυσε το γάμο της, ο Μπάρνει ενώ έφαγε 3 σαιζόν να γίνει "άνθρωπος" τελικά κατέληξε να γίνει σε 5 λεπτά το σκυλάκι της Ρόμπιν και μετά ο Μπάρνει που όλοι ξέραμε για άλλα 10 λεπτά μέχρι να πιάσει το μωρό στα χέρια του.

Ζώα σεναριογράφοι!

Για μένα το σίριαλ τελείωσε πριν δω το νοσοκομείο με τη μητέρα.-

Υπάρχει/υπήρχε ένα βιντεάκι στο youtube που δείχνει τα τελευταία λεπτά και το κόβει εκεί που λέει ...and that`s how i met your mother. Τίτλοι τέλους.

Αυτό θα ήταν καλύτερο τέλος μάλλον. :daisy:

Και γενικά γράφουν στο ιντερνέτς οτι το κάναν έτσι γιατί η σκηνή με τα παιδιά και την αντιδραση τους είχε γυριστεί από την 2η/3η σεζόν και δεν μπορούσαν να το αλλάξουν κτλ.

Έγινε επεξεργασία από Nickzzz

Υπάρχει/υπήρχε ένα βιντεάκι στο youtube που δείχνει τα τελευταία λεπτά και το κόβει εκεί που λέει ...and that`s how i met your mother. Τίτλοι τέλους.

Αυτό θα ήταν καλύτερο τέλος μάλλον. :daisy:

Και γενικά γράφουν στο ιντερνέτς οτι το κάναν έτσι γιατί η σκηνή με τα παιδιά και την αντιδραση τους είχε γυριστεί από την 2η/3η σεζόν και δεν μπορούσαν να το αλλάξουν κτλ.

νασαι καλά ευχαριστώ για τα spoiler

Απορώ γιατί συνεχίζω και βλέπω το Arrow...

-Ξέρω το μυστικό σου.

-Ξέρεις το μυστικό μου;

-Ναι ξέρω το μυστικό σου.

-Πώς τόλμησε;

-Μου είπατε ψέμματα κι οι δύο.

-Το έκανα για να σε προστατέψω.

-Ακούγεσαι σαν την μάνα σου.

Όχι δεν είναι φώσκολος, είναι το arrow :hehe:

A. Υπάρχει τρόπος να το δούμε streaming live και νόμιμα;

Β. Υπάρχει τρόπος να το δούμε και να να τηλεμεταφερθούμε αμέσως μετά στις 15 του προσεχούς Ιουνίου; Δηλαδή αυτή η σειρά παρακολουθείται επεισόδιο επεισόδιο; ΠΩΣ?

A. Υπάρχει τρόπος να το δούμε streaming live και νόμιμα;

Β. Υπάρχει τρόπος να το δούμε και να να τηλεμεταφερθούμε αμέσως μετά στις 15 του προσεχούς Ιουνίου; Δηλαδή αυτή η σειρά παρακολουθείται επεισόδιο επεισόδιο; ΠΩΣ?

Ilovetv. Gr