Jump to content

Recommended Posts

Το Mythbusters έχει χαλάσει τόσο που σκέφτομαι να το παρατήσω μετά απο ~10 χρόνια...

Απο τότε που μοίρασαν την εκπομπή με τους υπόλοιπους 3 ξεκίνησε να γίνετε κουραστικό.

Εγώ πάλι το έβλεπα για κάτι τέτοια:

Jet_Pack_620x412.jpg

Επίσης η Kari από τότε που γέννησε φοράει φούστα μέχρι τον αστράγαλο και ζιβάγκο και όταν είναι στο ίδιο πλάνο με τον Imahara το geekiness level του είναι τόσο υπερβολικό που μπορεί να καλύψει και μια ημίγυμνη Byron.

Και επειδή ο παλιός είναι αλλιώς, αυτό είναι το σωστό NSFW απο την πρώτη της εμφάνιση στη σειρά:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hwwqmTZxTJg]Kari Byron ( BIG ASS ) BENDS OVER - YouTube[/ame]

The Americans πολύ καλή σειρά, αν και άργησε λίγο να με φτιάξει

Banshee διασκεδαστικη εκτόνωση

Nikita λιγο ειδα, περνά ευχάριστα η ώρα (και ερωτευσημα)

Les Revenants δυνατό!

Revenge γαμάτη σαπουνόπερα

και ενα refresh

με σειρά κατάταξης

Damages

Homeland

Breaking Bad

το damages τελείωσε απο πέρυσι και το σταματήσανε όπως και όταν έπρεπε

το homelandαρα φοβαμαι οτι θα ξεφτιλιστεί τώρα η σιγα σιγα

το breaking bad, κουραζει αρκετα ωρες ωρες

The Americans πολύ καλή σειρά, αν και άργησε λίγο να με φτιάξει

Banshee διασκεδαστικη εκτόνωση

και ενα refresh

με σειρά κατάταξης

Homeland

Breaking Bad

το homelandαρα φοβαμαι οτι θα ξεφτιλιστεί τώρα η σιγα σιγα

το breaking bad, κουραζει αρκετα ωρες ωρες

συμφωνω σε ολα τα παραπανω εκτος απο το breaking bad....κατα τη γνωμη μου υπαγεται στις τοπ σειρες!!!!!

Ξεκινησα το the arrow. Απο θεμα δρασης καλα παει αλλα με τοσες σφαιρες και να μη τον πετυχει μια ρε παιδι μου? Εστω μια γρατζουνια το κατι τεσπα? :p

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Ξεκινησα το the arrow. Απο θεμα δρασης καλα παει αλλα με τοσες σφαιρες και να μη τον πετυχει μια ρε παιδι μου? Εστω μια γρατζουνια το κατι τεσπα? :p

τις "τρωει" παρακατω.....:rofl::rofl:

Μολις αρχισετο δευτερο. ασε με σε αγωνια και συ:p

επεισόδιο 3. Επιτελους κατι τον πετυχε λολ

επεισόδιο 3. Επιτελους κατι τον πετυχε λολ

μην προσπαθεις να μου εκμαιευσεις το παρακτω... δεν θα σου πω!!!:no::no:

συμφωνω σε ολα τα παραπανω εκτος απο το breaking bad....κατα τη γνωμη μου υπαγεται στις τοπ σειρες!!!!!

μα και εγω απο τις τοπ την εχω, απλα 3η θεση :)

Για πείτε ρε παίδες καμιά σείρα ανάλαφρη να βλέπουμε στις ελεύθερες ώρες. Δεν ψάχνω για μπαμ-μπουμ κτλ...κάτι σε στυλ TBBT, Anger Management, 2 And a Half Men... τέτοια φάση.

Για πείτε ρε παίδες καμιά σείρα ανάλαφρη να βλέπουμε στις ελεύθερες ώρες. Δεν ψάχνω για μπαμ-μπουμ κτλ...κάτι σε στυλ TBBT, Anger Management, 2 And a Half Men... τέτοια φάση.

the league? το fantasy league δεν ενοχλεί ακόμη κι άσχετος να είσαι (όπως εγώ με το NFL)

boston legal

Denny Crane ftw !!!!!!