Jump to content



Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)


DJD

Recommended Posts

Το τελευταίο GoT ήταν ωραίο - μην έχετε παράπονο.

Εντωμεταξύ κάποιες απορίες:

Τον Theon ποιοί τον βαράνε ρε γαμώτο και γιατί ο άλλος τον έβγαλε για να τον ξαναβάλει μέσα; Μάλλον θα φανεί σημαντικός στην πορεία ο χαρακτήρας, πάντως εγώ χεσμένο τον έχω. Κόψτε τα λεπτά του Theon στην Deneris

Διαφέρει ολίγον από το βιβλίο.

Στο βιβλίο ο Bolton bastard ήταν στα μπουντούμια του winterfell. Τον ελευθερώνει ο Greyjoy (στο βιβλίο ο bolton ήταν αυτός που πρότεινε να σκοτώσουν τα 2 παιδιά στη θέση των stark-juniors) και στη "πολιορκία" των northeners όταν τα είδε σκούρα ο greyjoy τον αφήνει ελεύθερο με το σκεπτικό να φέρει δυνάμεις από τον πατέρα του. Πράγματι μια κλανιά πριν κάνουν ντου στο κάστρο έρχεται ο Μπόλτον και τους σφάζει. Αλλά προδίδει και τον greyjoy μετά και τον κρατάει αιχμάλωτο.

Στη ταινία διαφέρει ιδιαίτερα, μιας και στο 4ο επεισόδιο πρωτοεμφανίζεται ο Ramsey και δεν έχει ιδέα τι έλαβε χώρο στο κάστρο με τους stark-juniors.

Δε ξέρω για ποιο λόγο το άλλαξαν...θα έβγαζε περισσότερο νόημα να ακολουθήσουν το βιβλίο. Το όλο σε βοηθάω να δραπετεύσεις για να σε ξαναπιάσω ναι μεν ψιλοταιριάζει στον σαδιστικό χαρακτήρα του Ramsey, αλλά δε βγάζει ιδιαίτερο νόημα. Ούτε καν γιατί σκοτώνει τους δικούς του φύλακες για να το κάνει αυτό.

Link to comment
Share on other sites

GoT

Και εγώ πιστεύω πως το όλο θέμα είναι για να δείξει και να φτιάξει τον Ραμσευ σαν χαρακτήρα γιατί γενικά μέχρι το 5ο βιβλίο παίζει φουλ, οπότε για αυτό, γιατί αλλιώς όντως δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα.

Γενικά έχουν αλλάξει πολύ απο την σειρά όπως λέμε, αν και αυτό ήταν το καλύτερο επεισόδιο του κύκλου.

Link to comment
Share on other sites

GoT

Απ' ότι θυμάμαι στα βιβλία όταν μονολογούσε ως "Reek"στα κλουβιά με τις σκύλες έλεγε οτι είχε βάλει κάποιον άλλο να τον βοηθήσει να αποδράσει απλά για να τον κυνηγήσει. Και απο τότε όταν είχε μισή ευκαιρία να αποδράσει σκεφτόταν οτι μπορεί να του την έχει δώσει ο Bolton και δεν επιχειρούσε τίποτα

Έγινε επεξεργασία από alexandertm8
Link to comment
Share on other sites

GoT

Αρκετά καλό σε γενικές γραμμές και με ωραίο κλείσιμο

Tο ξύλο που έφαγε ο φίλος μας με το κομμένο χέρι στην αρχή του επεισοδίου πολύ το χάρηκα. Εδώ και δύο κύκλους το περίμενα

:p

Link to comment
Share on other sites

Defiance

κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι χαλια το εργακι. η αρχη του μου θυμησε fringe την ωρα που κανουν εισβολη οι παρατηρητες!!!!!!!!!

Da Vinci's Demons

αρχιζει και στρωνει και μου αρεσει.....

Hannibal

πολυ μπερδεμενο μου φαινηκε εμενα....ας ελπισουμε οτι μετα θα στρωσει!

Υ.Γ

Cult βλεπει κανεις? γιατι δεν βγαζουν επ το εκοψαν και αυτο?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.