YDinopoulos Φεβρουάριος 13, 2012 #701 Φεβρουάριος 13, 2012 The Event--> meeeh . Δοκιμασε το House of Lies: Καλουτσικο θα το ελεγα. Σε φαση τρωω και βλεπω κατι πολυ ανετα που με κανω και γελαω.Hint: Εχει και τον [MENTION=1498]SLN[/MENTION] σε παιδικη ηλικια !
Raider Φεβρουάριος 13, 2012 #702 Φεβρουάριος 13, 2012 Nephiλiμ έγραψε: Bασικα μου αρεσει μια σειρα να ξερω οτι εχει ηδη κοπει/τελειωσε για καλυτερο priority. Συμφωνώ, αλλά αν δεν έχει ένα closure δεν λέει και πολύ.
Nephiλiμ Φεβρουάριος 13, 2012 #703 Φεβρουάριος 13, 2012 Raider έγραψε: Συμφωνώ, αλλά αν δεν έχει ένα closure δεν λέει και πολύ. Nαι τρως ξενερα τρελη (πχ η κοπελια μου ακομα κραζει για το κοψιμο του KYLE XY) και εγω για το κοψιμο του Pushing Daisies.
billpeppas Φεβρουάριος 13, 2012 #704 Φεβρουάριος 13, 2012 Το τραγικό της υπόθεσης με το The Event είναι ότι το κόψανε πάνω που γινότανε πραγματικά ενδιαφέρον, LOL.
Nephiλiμ Φεβρουάριος 13, 2012 #705 Φεβρουάριος 13, 2012 The River λεμε Αυτο το gif και μονο με εψησε.
EraserheadX Φεβρουάριος 13, 2012 #706 Φεβρουάριος 13, 2012 spresv έγραψε: Απο τα πιο απαραδεκτα επισοδεια το χτεσινο του top gear, και ενδεικτικο για το πολυ χαμηλο πλεον επιπεδο της σειρας. Ακριβυνε η παραγωγη, επεσε η ποιοτητα κατακορυφα. Ειδαν οτι πουλαει το cocking about και το τραβηξαν απο τα μαλλια σε σημειο που δεν ειναι καν αστειο πλεον.quoted for truth.
Dolly Φεβρουάριος 14, 2012 #707 Φεβρουάριος 14, 2012 Broadwalk τα σπάει αγάπη,Ακου το πρόβατο, πάντα κάνει ντελίβερ!
vic Φεβρουάριος 14, 2012 #708 Φεβρουάριος 14, 2012 Dolly έγραψε: Broadwalk τα σπάει αγάπη,Ακου το πρόβατο, πάντα κάνει ντελίβερ! Άμα σου άρεσε η σειρά θα ήξερες ότι τη λένε Boardwalk. Πέρα από την πλάκα αρκετά καλή σειρά που πιάνει το στυλ της εποχής, αλλά νομίζω ότι κάτι της λείπει.
FANISTELROOY Φεβρουάριος 14, 2012 #709 Φεβρουάριος 14, 2012 Πολυ καλο και το 2ο επεισοδιο του Σπαρτακου! Εχει βγει και το 3ο....Βγηκε και νεο επεισοδιο Walking Dead!!!Tελειωνει και αλλη μια πολυ καλη σεζον The Wire, η 4η!
Dolly Φεβρουάριος 14, 2012 #710 Φεβρουάριος 14, 2012 victor έγραψε: Άμα σου άρεσε η σειρά θα ήξερες ότι τη λένε Boardwalk. Πέρα από την πλάκα αρκετά καλή σειρά που πιάνει το στυλ της εποχής, αλλά νομίζω ότι κάτι της λείπει. ινε προει!!! λοιπυσουμαι
YDinopoulos Φεβρουάριος 14, 2012 #711 Φεβρουάριος 14, 2012 aaaah! My eyes ! My eeeeys !!!!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
HotPeanut Φεβρουάριος 14, 2012 #712 Φεβρουάριος 14, 2012 Nephiλiμ έγραψε: The River λεμεΑυτο το gif και μονο με εψησε.Παραγωγή Steven Spielberg.Terra nova και The river. Mήπως θα συναντηθεί στο τέλος το ποτάμι με τους ράπτορες; Θα δείξει.
tragikos Φεβρουάριος 14, 2012 #713 Φεβρουάριος 14, 2012 Δεν ξέρω ποιοι από εσάς παρακολουθούν το Homeland, αλλά εγώ αφού έκλεισα την πρώτη season λέω να το παρατήσω. Αδικαιολόγητα μεγάλα αργά επεισόδια, εκνευριστικές ερμηνείες, άθλια μουσική επένδυση. Ο μόνος λόγος που την είδα ήταν γιατί το κεντρικό σενάριο του είχε καλή βάση.
Hydra Φεβρουάριος 14, 2012 #716 Φεβρουάριος 14, 2012 ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;; Αφήνω το διάβασμα και τον λαμπη, cya laterrrrEDIT: THE WALKING DEAD - S02E08 - [Nebraska] :dance3:
vic Φεβρουάριος 14, 2012 #717 Φεβρουάριος 14, 2012 The Walking Dead - Μέτριο προς καλό επεισόδιο. Με πολύ καλό τέλος. Reveal hidden contents 3 παρατηρήσεις έχω.1) Η κλαψοmούνα στην αρχή του επεισοδίου που πάει και αγγαλιάζει τη μάνα της. Έπρεπε να την αφήσουνε να τη φάει τη βλαμμένη.2) Ο Rick στο τέλος που πυροβολάει τους άλλους δύο. Πολύ ωραία σκηνή.3) Το τέλος αφήνει πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία για το μέλλον της σεζόν. Διότι αυτοί που πέθαναν είπαν ότι έχουν και άλλους μαζί τους, οι οποίοι σίγουρα θα τους αναζητήσουν. Πιθανότατα θα παιχτεί power clash μεταξύ των δύο ομάδων. Ομολογώ έξυπνος τρόπος για να κινήσουν το ενδιαφέρον των θεατών (από το να κάθονται να κλαψουρίζουν και ψάχνουν τη Sofia είναι πολύ καλύτερο), συνδυάζοντας το χαμηλό κόστος καθώς δε χρειάζεται να δείχνουν πολλά zombies.
HotPeanut Φεβρουάριος 14, 2012 #718 Φεβρουάριος 14, 2012 Όντως, από την μέση και πέρα ήταν αρκετά καλό το the walking dead ep08. Reveal hidden contents Το αυτοκίνητο που έφερε τούμπες η γκαστρωμένη, που το βρήκαν; Δεν το θυμάμαι. Μάντρα αυτοκινήτων την έκαναν τη φάρμα.
Hydra Φεβρουάριος 14, 2012 #719 Φεβρουάριος 14, 2012 Πολύ καλό επεισόδιο ναι. Reveal hidden contents KILL Shane !!! :triniti:
Recommended Posts