Jump to content

Recommended Posts

Αυτό το Azure και το Aaron και βασικά όλος ο δίσκος είχε καεί από το ριπλέι κάποιο καλοκαίρι...

Το συγκεκριμένο κομμάτι πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι μου προκαλεί...Λύπη;Χαρά;Νοσταλγία;Νεύρα;Τα πάντα όλα...

Δυνατό κομμάτι πραγματικά...

Κι ένα σετάκι με όμορφη μουσικούλα και ωραία μωράκια για να μείνω ontopic! :p

• Like 1

Αυτό το Azure και το Aaron και βασικά όλος ο δίσκος είχε καεί από το ριπλέι κάποιο καλοκαίρι...

Το συγκεκριμένο κομμάτι πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι μου προκαλεί...Λύπη;Χαρά;Νοσταλγία;Νεύρα;Τα πάντα όλα...

Δυνατό κομμάτι πραγματικά...

Κι ένα σετάκι με όμορφη μουσικούλα και ωραία μωράκια για να μείνω ontopic! :p

...

Πραγματικά είναι υπερ-μαμάουα αλλά περίεργο τραγούδι.

Έχεις δει την ταινία; Βλέπεται και έχει και καλό soundtrack :p

Πραγματικά είναι υπερ-μαμάουα αλλά περίεργο τραγούδι.

Έχεις δει την ταινία; Βλέπεται και έχει και καλό soundtrack :p

Ναι ρε εννοείται...

Η σκηνή που τον πιάνει τρέλα τα σπάει όλα στο γραφείο του μάνατζερ και χτυπιέται μετά μέσα στο ψυχιατρείο είναι κορυφή!

Και ένα με τον bro...

Η ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ που το ακους και ανατριχιαζεις... Ολοκληρη ιστορια πισω απο το πως ακουσα αυτο το κομματι! Απλα ΕΠΟΣ!

Για να μεινω ontopic, μια metal μπαντα η οποια ηχογραφησε 2 αλμπουμ , το 1986 και 1987, και το 2ο δεν βγηκε ποτέ , μεχρι το 2014. Οποιος γουσταρει κλασικη heavy , πρεπει να ακουσει το αλμπουμ!

Την καλημερα μου! 

• Like 5

Γιατί κάποτε όλα τα αρσενικά πληγώνονται από μία σ****α, κ*****α, π*****α κλπ.

• Like 1