alexcrx Μάϊος 28, 2019 #6901 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2019 On 5/19/2019 at 11:17 AM, akilleas said: ΛΕΚΤΙΚΟΣ - ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ @astrolabos 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 2, 2019 #6902 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2019 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 2, 2019 #6903 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιούνιος 2, 2019 #6904 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούνιος 2, 2019 #6905 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 5, 2019 #6906 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2019 (edited) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 5, 2019 από l2phile Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 5, 2019 #6907 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 6, 2019 #6908 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2019 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 7, 2019 #6909 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2019 Μετά τον θάνατο του Burton, everything went downhill. Εδώ, όμως, τα δίνουν όλα. Δεν χρειάζεται να πω το παραμικρό για τη θεότητα που λέγεται Cliff Burton. Το intro καταδεικνύει πόσο μεγάλος μπασίστας ήταν αυτός ο άνθρωπος. Α, η version αυτή είναι πιο γρήγορη, πιο energetic, πιο "ωμή" εν συγκρίσει με αυτή του άλμπουμ. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Ιούνιος 7, 2019 #6910 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2019 Μιας και πιάσαμε τους φευγάτους... Κάθε φορά ανατριχιάζω με το σόλο ειδικά στο κλείσιμο 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 7, 2019 #6911 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Μετά τον θάνατο του Burton, everything went downhill. Εδώ, όμως, τα δίνουν όλα. Δεν χρειάζεται να πω το παραμικρό για τη θεότητα που λέγεται Cliff Burton. Το intro καταδεικνύει πόσο μεγάλος μπασίστας ήταν αυτός ο άνθρωπος. Α, η version αυτή είναι πιο γρήγορη, πιο energetic, πιο "ωμή" εν συγκρίσει με αυτή του άλμπουμ. Μακάρι να είχα κι αυτή που παίζαμε στο studio όταν είχαμε βρει τραγουδιστή (περίπου 17 χρόνια πριν ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Ιούνιος 7, 2019 #6912 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2019 32 minutes ago, tommybertsen said: Μακάρι να είχα κι αυτή που παίζαμε στο studio όταν είχαμε βρει τραγουδιστή (περίπου 17 χρόνια πριν ) \m/\m/\m/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 7, 2019 #6913 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2019 Από Deep Purple, Uriah heep, Savatage, Metallica μέχρι και... Slayer είχε το ρεπερτόριο Στα live (5 μόλις προλάβαμε, ωραία χρόνια), παίζαμε περιορισμένα κομμάτια και 2 δικά μας Πρόσφατα, συνάντησα τον παλιό μας drummer στην Αθήνα, τελείως τυχαία έξω από τη δουλειά. Λέμε να πάρουμε γνωστούς του και να τζαμάρουμε κάποια στιγμή. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Ιούνιος 7, 2019 #6914 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2019 1 hour ago, tommybertsen said: Από Deep Purple, Uriah heep, Savatage, Metallica μέχρι και... Slayer είχε το ρεπερτόριο Στα live (5 μόλις προλάβαμε, ωραία χρόνια), παίζαμε περιορισμένα κομμάτια και 2 δικά μας Πρόσφατα, συνάντησα τον παλιό μας drummer στην Αθήνα, τελείως τυχαία έξω από τη δουλειά. Λέμε να πάρουμε γνωστούς του και να τζαμάρουμε κάποια στιγμή. Αυτά είναι! Τώρα ψιλό-πολύ ζηλεύω γιατί πάντα γούσταρα να ήξερα να παίζω κάνα όργανο (πέρα από το γνωστό) και να τζαμάριζα με κολλητούς. Πριν από κάνα 5ρι χρόνια έπεσε στα χέρια μου μια ηλεκτρική κιθάρα. Μετά από κάνα δίμηνο το μόνο που είχα καταφέρει είναι να "παίζω" το μισό riff του N.I.B στη μισή ταχύτητα, οπότε τα παράτησα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 7, 2019 #6915 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2019 πριν 9 λεπτά, το μέλος paxman έγραψε: Πριν από κάνα 5ρι χρόνια έπεσε στα χέρια μου μια ηλεκτρική κιθάρα. Μετά από κάνα δίμηνο το μόνο που είχα καταφέρει είναι να "παίζω" το μισό riff του N.I.B στη μισή ταχύτητα, οπότε τα παράτησα. Κιθάρα έμαθα μόνος μου (και σε εμένα έπεσε μία παλιά, thrashοκιθάρα, στα χέρια μου ) , αλλά πλήκτρα είναι το όργανο που παίζω κυρίως Θα τζαμάρουμε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, μιας και δεν είναι όλοι metal fans (ή όχι pure metal fans ) από τα άτομα αυτά! Ο φίλος πάντως και τα δικασίδια του χώνει και τα πάντα Ένα από τα τραγούδια που παίζαμε κάποτε 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Ιούνιος 7, 2019 #6916 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2019 2 minutes ago, tommybertsen said: Κιθάρα έμαθα μόνος μου (και σε εμένα έπεσε μία παλιά, thrashοκιθάρα, στα χέρια μου ) , αλλά πλήκτρα είναι το όργανο που παίζω κυρίως Θα τζαμάρουμε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, μιας και δεν είναι όλοι metal fans (ή όχι pure metal fans ) από τα άτομα αυτά! Ο φίλος πάντως και τα δικασίδια του χώνει και τα πάντα Ένα από τα τραγούδια που παίζαμε κάποτε Εντάξει! Έπεσες διάνα! Αυτό και το When the crowds are gone είναι τα αγαπημένα μου από Savatage. Τι φωνάρα ο Oliva... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 8, 2019 #6917 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2019 https://www.rocking.gr/news/andre-matos-dead/34460 Δεν μπορώ να το πιστέψω... Δεν είναι δυνατόν... Μπαίνω και βλέπω αυτό..ΕΛΕΟΣ κάπου φέτος... Nothing to say, for real... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούνιος 9, 2019 #6918 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2019 άντε καλό βράδυ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιούνιος 10, 2019 #6919 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 10, 2019 #6920 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2019 Από τα αγαπημένα μου άλμπουμ. Πριν αρχίσει η κατρακύλα, η μπάντα επιστρέφει στο peak των δυνάμεών της. Οργή και επιθετικότητα. Δεν έχουν ξεπεράσει τον χαμό του Burton και φαίνεται. Ο συνδυασμός της ρομποτικής παραγωγής του άλμπουμ και του συναισθήματος που βγάζει ο Hetfield καθώς τραγουδάει, είναι μοναδικός. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts