Jump to content



Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)


DJD

Recommended Posts

Nα προσθέσω και εγώ μια πραγματικά αγαπημένη φωνή από την Νότια Κορέα. Πρόκειται για την Κιμ Σο Γιάνγκ (Sohyang), 40αρα Χριστιανή Gospel τραγουδίστρια. Η συγκεκριμένη έχει καταπληκτική προσωπική ιστορία, έχοντας νικήσει τον καρκίνο και τραγουδώντας 20 χρόνια τώρα αφιλοκερδώς σε Εκκλησίες σε όλο τον κόσμο. Αν και οι μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρίες παγκοσμίως την έχουν κυνηγήσει, η ίδια δεν δέχεται να κάνει διεθνή καριέρα, καθώς όπως αναφέρει τραγουδάει για τον Θεό και για να ανακουφίσει τον κόσμο που την ακούει.

Στην παρακάτω εκτέλεση (από Κορεατικό διαγωνισμό τραγουδιού όπου προσκλήθηκε), καλύπτει με τον δικό της μοναδικό τρόπο ένα πασίγνωστο παραδοσιακό Κορεατικό τραγούδι με το όνομα Arirang Alone, που αναφέρεται στην ένωση της Β. και Ν. Κορέας και τον τερματισμό του εμφυλίου σπαραγμού στην χερσόνησο.

https://www.youtube.com/watch?v=zFyndK9VOCk

Επίσης από την ίδια εκπομπή, καλύπτει με δική της έκδοση το παλιό (1970) γνωστό τραγούδι των Simon & Garfunkel "Bridge over troubled Water" στα Αγγλικά.

https://www.youtube.com/watch?v=C6iHh4yBxCo

Και μόνο για τις αντιδράσεις του κοινού και των συντελεστών στην εκπομπή τα βιντεάκια αξίζουν μια ματιά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.