EraserheadX Οκτώβριος 12, 2014 #19881 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2014 τουλάχιστον δεν θα αναπαραχθούν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 12, 2014 #19882 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2014 και η αδελφή της λέγεται Dekserwan Makoute Εσύ μια φορά στο Facebook μου είπες "δεν σε ξέρω..." όταν σου ανέφερα τον σεφερλη. Τώρα πας και βάζεις ατάκες του!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 12, 2014 #19883 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2014 Εσύ μια φορά στο Facebook μου είπες "δεν σε ξέρω..." όταν σου ανέφερα τον σεφερλη. Τώρα πας και βάζεις ατάκες του!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 13, 2014 #19884 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 13, 2014 Author #19885 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 13, 2014 #19886 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 13, 2014 #19887 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 ^^ Να το μαγείρευε κιόλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Οκτώβριος 13, 2014 #19888 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Δύσκολη συνταγή, δε λέω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 13, 2014 #19889 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 $10K DAN BILZERIAN LOOK-ALIKE CONTEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 13, 2014 #19890 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Με τέτοια μπράτσα και πλάτη, παίζει να είναι και μάγειρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 13, 2014 #19891 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Μα φοράει ποδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Οκτώβριος 13, 2014 #19892 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Οκτώβριος 13, 2014 #19893 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=PQ5AgAPJyAg]Thug Life - YouTube[/ame][ame]http://www.youtube.com/watch?v=CFgX_SoWfGY[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 13, 2014 #19894 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 - Ναι γεια σας ο κύριος Παπαδόπουλος;- Ναι ο ίδιος- Από Πειραιώς τηλεφωνώ- Τί λέει; έχει κίνηση;;;- Θα μου καθόσουν για 1 εκ. ευρώ?- χμμμμ- έλα πες θα μου καθόσουν...???- για 1. εκ. ναι!!!- για 10 ευρώ?- σε παρακαλώ τι νομίζεις ότι είμαι???- το τι είσαι το ξεκαθαρίσαμε... τώρα κάνουμε παζάρια για την τιμή...-Κάνεις νόημα στον σερβιτόρο σαν να γράφεις στον αέρα και σου λεει-Λογαριασμό ;;-οχι φιλαράκι ενα αυτόγραφο φέρε ...-Μιλάς στο τηλέφωνο με φωνή βαθιά, ερωτική, αισθησιακή...Μικρές παύσεις, χαμόγελα.. και περνάει ο μ@λ@κ@ς ο παλιατζής και στα χαλάει όλα!!!- Μπαμπά, εσύ είχες ερωτευθεί ποτέ καμιά δασκάλα στο σχολείο; - Τι μου θύμησες τώρα γιέ μου! Φυσικά! - Και τι έγινε;- Τίποτα..... Το έμαθε η μάνα σου και σου αλλάξαμε σχολείο.-Μωρό μου τι βλέπουμε;;;-Ποιοτική τσόντα...-Αααααα...Στο τέλος θα την αγαπήσει;;-Αμέ. Από παντού... Κάθε χρόνο τέτοια εποχή , πάω στην γιαγιά μου που 'χει Αλτσχαιμερ και της λέω ότι πέρασα στο πανεπιστήμιο και χ…….ι στο τάλιρο .Τι σου είναι η τεχνολογία! Ανέβηκα στη ζυγαριά και δείχνει το ύψος μου....-Γεια σας. Έχετε βιβλία για τον μαζοχισμό?-Βεβαίως!-Μπορείτε να μου πετάξετε ένα στην μάπα?- Καλησπέρα, μια πίτσα παρακαλώ...- Μαργαρίτα;- Γιάννης;- Και πως είσαι μωράκι, ψηλή, κοντή, αδύνατη;- Κανονική- Απο πιασιματάκια πως πάμε;- Ένα στο σβέρκο απ το αιρκοντίσιον..- Πώς λέγεστε;- Σούλα- Από το Χρυσούλα;- Όχι, από το Κυριακή- Δηλαδή;- E, η Κυριακή στα γαλλικά είναι Dimanche. Ντιμάνς - Ντιμανσούλα - Σούλα- Ωραίο τατουάζ, τι είναι πιγκουίνοι?- Όχι χελιδόνια, αλλά πήρα λίγα κιλά από πέρυσι.Οι γονείς του Τάκη μπαίνουν στο δωμάτιό του όταν αυτός έλειπε από το σπίτι και βλέπουν πάνω στο κρεβάτι του ένα περιοδικό σαδομαχιστικό. Μετά από 5 λεπτά σιωπής ο πατέρας του Τάκη λέει στην γυναίκα του:-Εγώ λέω να μην τον δείρουμε..Να μπεις στο παραβάν να ψηφίσεις και να βγεις ντυμένος ….σούπερμαν....Θα της πω στα ίσια:"Θέλω να σε γνωρίσω στη μαμά μου και αν της αρέσεις συνεχίζουμε".Αντρίκια και ξηγημένα... Τελευταίες έρευνες έδειξαν οτι οι γυναίκες με παραπάνω κιλά ζουν περισσότερο από τους άντρες που το αναφέρουν.Με έκοψαν στο δίπλωμα οδήγησης... Με ρώτησαν ποιο είναι το πρώτο πράγμα που βάζω όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο... Τους είπα ΓονίδηΗ μόνη κριτική που δέχομαι είναι η ρακή...Μιλάνε 2 διδυμοι...- Που εισαι όλη μέρα ρε μ@λακα; Η μαμά με έκανε μπάνιο 2 φορες...-Έλα μάνα, αύριο μεσημέρι φτάνω με την Λουφτχάνσα.-Πάλι με στριπτιζού έμπλεξες;;;Τα ξέκωλα της Μυκόνου, το χειμώνα γίνονται ξέκωλα της Αράχοβας.Είναι τα γνωστά σε όλους μας αποδημητικά τσουλιά!Μην πατάς εκεί, έχω σφουγγαρίσει. Ούτε εκεί, έχω σφουγγαρίσει. Ούτε εκεί.Ειπε η Ελληνίδα μάνά και κάπως έτσι γεννήθηκε το τριπλούν.Μου είπαν όλοι ξεκίνα να τρέχεις και θα χάσεις κιλά...3 κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα έχω φάει και δεν έχω χάσει γραμμάριο...- Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά ή να ξαναπεράσω σε κάνα τέταρτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 13, 2014 #19895 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 13, 2014 #19896 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=RvCT9PP0398]Worst Selfies Ever - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=aHSqsr0AQm0]Worst Selfies Ever Part 2 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 14, 2014 #19897 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=UDXUDehUgIQ]Sara X Does Mozart’s “Eine kleine Nachtmusik” - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 14, 2014 #19898 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 https://www.facebook.com/video.php?v=503402896456987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 14, 2014 #19899 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Οκτώβριος 14, 2014 #19900 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Ανάβω θερμοσίφωνα Κάνω μπάνιο Βγαίνω ραντεβού Την ερωτεύομαι Παντρεύομαι Κάνω παιδιά Βγαίνω στη σύνταξη Πεθαίνει Θυμάμαι τον θερμοσίφωνα Τον κλείνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts