Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

Είναι ένα πρεζόνι (ο Θεόχαρος) και κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού του σκεπτικό...

Σκέφτεται μισή ώρα, μια ώρα...

Η μάνα του τον βλέπει αλλά δεν λέει τίποτα...

Σκέφτεται δύο τρείς ώρες και τότε η μάνα του

απορημένη τον ρωτά...

- Καλά ρε Σάκη..Τι σκέφτεσαι τόσες ώρες;

- Μπράβο ρε μάνα....Σάκης..! Σάκης...!

αν τα εννοεί αυτά που λέει στο παραπάνω ποστ, μάλλον δεν είναι για το funlab αλλά για το thinklab ή για κάπου αλλού τέλος πάντων... (εκτός και το protagon - γιατί από εκεί είναι - το γυρίζει και θέλει να συνεχίσει σε κάτι σαν το κουλούρι...)

Έγινε επεξεργασία από koshal

Γραμμα αναγνώστριας το από πάνω, το οποίο εν τέλει αποσύρθηκε γιατί δεν άντεξε το κράξιμο. Είναι τόσο υπεροπτική που δεν μπορώ παρά μόνο να το πάρω ως ανέκδοτο.

Να ρωτήσω εγώ κάτι. Υπάρχει περίπτωση αυτο να ΜΗΝ ειναι τρολιά?

ελπίζω ακομα για αυτον το κόσμο

Στην αυθεντική τους σελίδα, που έχει ένα .docx με τις φετινές οδηγίες και σύνδεσμο με τις περσινές, δεν έχουν καμία σχέση. Είτε κάποιος με μεγαλύτερο ζήλο τις "εξειδίκευσε" για να βγάλει άρθρο είτε trolls at work. Κι εγώ αγχώθηκα προς στιγμήν...

Στην αυθεντική τους σελίδα, που έχει ένα .docx με τις φετινές οδηγίες και σύνδεσμο με τις περσινές, δεν έχουν καμία σχέση. Είτε κάποιος με μεγαλύτερο ζήλο τις "εξειδίκευσε" για να βγάλει άρθρο είτε trolls at work. Κι εγώ αγχώθηκα προς στιγμήν...

Μωρέ και εγώ έψαξα, αλλά πρόχειρα, και δεν βρήκα τίποτα. Τρολλιά ή όχι, είναι αστείο!

(Έχεις λινκ?)

ΕΝΤΙΤ

http://agiaparaskeviargoskalymnoycamping.wordpress.com/category/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AE%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7/ οκ, δεν έχει τα τελευταία, και τα περί bodytalk, έχει μερικά καλά όμως

Έγινε επεξεργασία από Myralis

Μωρέ και εγώ έψαξα, αλλά πρόχειρα, και δεν βρήκα τίποτα. Τρολλιά ή όχι, είναι αστείο!

(Έχεις λινκ?)

"Η βασιλεία του Θεού εντός ημών εστίν" | ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ Ι.Μ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ-ΛΕΡΟΥ-ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ

http://agiaparaskeviargoskalymnoycamping.files.wordpress.com/2014/04/2014-07-cebfceb4ceb7ceb3ceafceb5cf82-ceb3ceb9ceb1-ceb3cebfcebdceb5ceafcf82-cebaceb1ceb9-cebaceb7ceb4ceb5cebccf8ccebdceb5cf82-cebaceb1cf84.doc

Στη σελίδα της μητρόπολης έχει 2 γραμμές μόνο.

Και την Καλλιόπη Θεοδωροπούλου έψαξα αρχικά, γιατί κι εκείνο μου φάνηκε τραβηγμένο, αλλά τελικά μάλλον ήταν λετζίτ. :D

Full disclosure: μου έχει προκύψει μία με το ίδιο όνομα, δημοσιογράφος, τοποθετημένη σε γραφείο Υπουργού, αλλά πραγματικά ελπίζω να είναι συμπτωματική συνωνυμία...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.