ApolloTonKosmo Δεκέμβριος 21, 2011 #1621 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 21, 2011 #1622 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 21, 2011 #1623 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 [ame=http://www.funnyordie.com/videos/d044421cd6/drunk-history-christmas-with-ryan-gosling-jim-carrey-and-eva-mendes]Drunk History Christmas with Ryan Gosling, Jim Carrey and Eva Mendes from Ryan Gosling, Jim Carrey, Eva Mendes, Derekwaters, JeremyKonner, Drunk History, Funny Or Die, Allan McLeod, and Ryan McNeely[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 21, 2011 #1624 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Δύο γυναίκες συνάδελφοι συζητάνε στη δουλειά: - Τι έγινε χτες βράδυ; Κάνατε καλό σεξ με τον άντρα σου; - Χάλια! Γύρισε σπίτι, κάθισε στο τραπέζι κατευθείαν, έφαγε σε 3 λεπτά, με πήδηξε για 4 λεπτά, γύρισε πλευρό και κοιμήθηκε σε 2 λεπτά. Εσύ; - Α! Ήταν υπέροχα χτες βράδυ!!! Γύρισε ο αντρούλης μου από τη δουλειά, και με πήγε έξω για ένα ρομαντικό δείπνο. Μετά το δείπνο κάναμε έναν περίπατο για μια ώρα. Όταν γυρίσαμε σπίτι, άναψε κεριά σε όλο το σπίτι και ξαπλώνοντας στο κρεβάτι κάναμε μια ώρα προκαταρκτικά. Μετά, κάναμε έρωτα για μία ώρα. Μετά συζητούσαμε για μια ώρα ακόμα. Ήταν σαν παραμύθι!!! Την ίδια ώρα, συζητάνε οι άντρες τους στη δουλειά: - Τι λέει, κάνατε κανένα καλό σεξ χτες βράδυ με τη γυναίκα σου; - Ναι. Χτες ήταν υπέροχα! Γύρισα σπίτι και το φαγητό ήταν στο τραπέζι. Έφαγα, πήδηξα τη γυναίκα μου και την έπεσα για ύπνο. Ζόρικα!!! Εσύ; - Σκατά! Γύρισα σπίτι και δεν υπήρχε φαγητό γιατί είχαν κόψει το ηλεκτρικό επειδή είχα ξεχάσει να το πληρώσω. Έτσι, έπρεπε να πάω τη γυναίκα μου έξω για φαγητό το οποίο ήταν τόσο ακριβό που δεν είχα λεφτά για ταξί με αποτέλεσμα να γυρίσουμε με τα πόδια σπίτι περπατώντας μια ώρα! Ήμουνα τόσο θυμωμένος όταν γυρίσαμε σπίτι που δε μου σηκωνόταν για μια ώρα ότι κι αν κάναμε και όταν μου σηκώθηκε δεν τελείωνα για μια ώρα ακόμα όσο και αν το πάλευα! Αφού τελικά τα κατάφερα να τελειώσω, ήμουνα ακόμα τόσο θυμωμένος που δεν μου κόλαγε ο ύπνος για μια ώρα ακόμα! Άστα να πάνε, χάλια σου λέω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 21, 2011 #1625 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 (edited) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=63xQ0Eknugs[/ame] Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 21, 2011 από dunkel_Stern Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 21, 2011 #1626 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Το κείμενο είναι μικρό και σαφές. Τα ανέκδοτα είναι τα σχόλια ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚ: Είμαστε και εμείς εργαζόμενοι.. και όχι πολιτικά συνυπεύθυνοι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 21, 2011 #1627 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Περσινό μεν, αλλά μια και είναι επίκαιρο:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vZrf0PbAGSk]Christmas 2012 - THE DIGITAL STORY OF NATIVITY - (Christmas 2.0) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 21, 2011 #1628 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 21, 2011 #1629 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Secret document reveals why BMW drivers are asshats Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 21, 2011 #1630 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Το κείμενο είναι μικρό και σαφές. Τα ανέκδοτα είναι τα σχόλια ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚ: Είμαστε και εμείς εργαζόμενοι.. και όχι πολιτικά συνυπεύθυνοι!! Είσαι σίγουρος ότι το κείμενο δεν είναι το ανέκδοτο; δεν λέω είναι εκνευριστικό κείμενο αλλά και αστείο ταυτόχρονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Δεκέμβριος 21, 2011 #1631 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 21, 2011 #1632 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 21, 2011 #1633 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 21, 2011 #1634 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY]Trololo Sing Along! - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 21, 2011 #1635 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Αγαπητέ Αγιοβασίλη, φέτος είμουν το καλύτερο παιδί.Εντάξει, από τα καλύτερα.Δηλαδή, αρκετά καλό. Που και που.Καλά, γ@μα το, θα το αγοράσω μόνος μου το ποδήλατο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Δεκέμβριος 21, 2011 #1636 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 http://youtu.be/LbNl3J8HXw4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Δεκέμβριος 21, 2011 #1637 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Αγαπητέ Αγιοβασίλη, φέτος είμουν το καλύτερο παιδί.Εντάξει, από τα καλύτερα. Δηλαδή, αρκετά καλό. Που και που. Καλά, γ@μα το, θα το αγοράσω μόνος μου το ποδήλατο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 21, 2011 #1638 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Αγαπητέ Αγιοβασίλη, φέτος είμουν το καλύτερο παιδί.Εντάξει, από τα καλύτερα. Δηλαδή, αρκετά καλό. Που και που. Καλά, γ@μα το, θα το αγοράσω μόνος μου το ποδήλατο... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=g7mxUo9SOEc]Bellas Tv - agios basilis - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 21, 2011 #1639 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 (edited) Είσαι σίγουρος ότι το κείμενο δεν είναι το ανέκδοτο; δεν λέω είναι εκνευριστικό κείμενο αλλά και αστείο ταυτόχρονα.Δεν πρέπει να είναι ανέκδοτο, γιατί πριν λίγο πήρε το μάτι μου απόσπασμα από εκπομπή στο ΣΚΑΙ που το έκαναν και θέμα. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 21, 2011 από Wizard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Δεκέμβριος 21, 2011 #1640 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts