dunkel_Stern Οκτώβριος 16, 2013 #15161 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=tYNjupUmTOo]North Korea Uses Camo Paint To Fake Military Aircraft - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 16, 2013 #15162 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 (edited) Η Βίκυ η γκαζιάρα έγινε εισαγωγική σκηνή στο failarmy της 1ης εβδομάδας του Οκτώβρη. Στο 00:56 άνετα βάζω τον Γιωργάκη Παπανδρέου να έχει το κουπί, τον Πάγκαλο μπροστά, και.. καταλαβαίνετε ποιος είναι το κανό.. --- Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 16, 2013 από Myralis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Οκτώβριος 16, 2013 #15163 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Δύο φίλες είχαν "νύχτα γυναικών" και βγήκαν έξω για διασκέδαση. Και οι δύο ήταν πολύ πιστές και αγαπούσαν τους συζύγους τους, αλλά φάνηκαν υπέρ ενθουσιασμένες με τα Bacardi και τα σφηνάκια. Απίστευτα πιωμένες και περπατώντας για το σπίτι, ένιωσαν την ανάγκη να κατουρήσουν και σταμάτησαν χωρίς να το καταλάβουν λόγω σκοταδιού σ' ένα νεκροταφείο. Η μια τους δεν είχε τίποτα μαζί της να σκουπιστεί μετά κι έτσι σκέφτηκε ότι θα έβγαζε το εσώρουχό της και θα το χρησιμοποιούσε. Η φίλης της όμως φορούσε ένα πιο ακριβό εσώρουχο και δεν θέλησε να το καταστρέψει. Αλλά βρέθηκε αρκετά τυχερή, γιατί μόλις κάθισε δίπλα σε έναν τάφο που είχε ένα στεφάνι, πάνω του είχε και μια κορδέλα, κι έτσι αποφάσισε να σκουπιστεί με αυτήν. Αφού έκαναν τα κορίτσια την ανάγκη τους προχώρησαν να πάνε στο σπίτι. Την επόμενη ημέρα ένας από τους συζύγους των γυναικών ανησύχησε για το ότι η γλυκιά και αθώα σύζυγός του ήταν ακόμα στο κρεβάτι άρρωστη από το μεθύσι, έτσι τηλεφώνησε στον άλλο σύζυγο λέγοντας: -'Αυτές οι νύχτες των γυναικών πρέπει να σταματήσουν ! Αρχίζω να υποψιάζομαι το χειρότερο... Η σύζυγός μου ήρθε σπίτι τύφλα και το χειρότερο; χωρίς εσώρουχο!!' -'Αυτό δεν είναι τίποτα,' είπε ο άλλος σύζυγος, 'Η δικιά μου επέστρεψε με μια κορδέλα κολλημένη στον πισινό της όπου έγραφε......"Από όλους τους συναδέλφους στο σταθμό της πυροσβεστικής Καλαμαριάς. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ." Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Οκτώβριος 16, 2013 #15164 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Mapping Europe's war on immigration - Le Monde diplomatique - English edition 3η εικόνα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Οκτώβριος 16, 2013 #15165 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=pulZ3jgLM6o]Potty Talk! [Original] 3 year old contemplates the effects of his diet on the toilet - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 16, 2013 #15166 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Αγαπω Βαρονη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 16, 2013 #15167 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Στάλθηκε από το GT-I9070 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 16, 2013 #15168 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Κάνεις τον ****** μια, κάνεις τον ****** δυο, την τρίτη φορά δεν κάνεις τον ******, είσαι ο *******…!!! Χθες,στην Κίνα εισέβαλαν και λήστεψαν μια τράπεζα. Δόθηκε το σκίτσο των ληστών στην αστυνομία και έχουν ήδη συλληφθεί 1.173.852 ύποπτοι…!!! - Ποτέ μη δίνεις φασολάδα σε μια γάτα. - Γιατί; - Γιατί κλάνει το γατί! Και μετά μου λέτε πως το μέγεθος στο σεξ δε μετράει. Το ίδιο είναι να βλέπεις τσόντα στο iphone με το να τη βλέπεις στο ipad; - Για το silver alert παιρνω.. - Τον ειδατε; - Οχι εγω ειμαι στην αγγελια! - Και τι θελετε; - Με εχετε γραψει 1,65 ενω ειμαι 1,70…!!! - Τι κοινό έχουν οι αναπτήρες και οι γκόμενοι; - Μόλις βρες καινούριο, εμφανίζεται ο παλιός από το πουθενά…!!! Παππούς: Κρύψου…έρχεται η δασκάλα σου σπίτι επειδή έκανες κοπάνα σήμερα! Εγγονός: Εσύ Κρύψου, της είπα ότι πέθανες…!!! Θα πάω για ποτό του λέω. Ροχαλίζει… Θα με χάσεις. Γυρνάει πλευρό… Θα πάω στη μάνα μου να μείνω. Πετάγεται, ντύνεται, παίρνει κλειδιά “έλα να σε πάω” ..με λατρεύει ! Αν στα αγγλικά το sex με 3 άτομα το λένε “threesome” και με 2 άτομα “twosome”, τώρα κατάλαβα γιατί μερικούς τους λένε “handsome” Αυτό που τα κουτιά της πίτσας είναι τετράγωνα, οι πίτσες στρογγυλές και τις κόβουμε σε τρίγωνα κομμάτια είναι πολύ ύποπτο…!!! Έριξα τους servers του google !!! Έγραψα ” εγώ πότε θα γ@μήσω; ” και εδώ και κανα τρίωρο ψάχνει αποτελέσματα…!!! Ξέρετε τι έκανα πριν παντρευτώ; Ότι γούσταρα…!!!! - 5 ώρες συνεχόμενο σεξ… - Είσαι θεός ρε φίλε!!! - Και μ’ ένα χέρι λέμε…!!! 1 φλιτζάνι καφέ στο Κολωνάκι, αξία: 5€ 1 ποτό στο μπαρ στο Κολωνάκι, αξία: 10€ 1 λίτρο βενζίνη για να πάω στο Κολωνάκι, αξία: 1,70€ 1 γιαούρτι στα μούτρα ενός κουστουμάτου, ψεύτη πολιτικού που βρήκα στο Κολωνάκι, αξία: ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ! Στην αρχή μιας σχέσης πιστεύεις…πως όλοιιιιι είναι μαλάκες…εκτός από τον δικό σου……..αργότερα καταλαβαίνεις…ότι………….******* σαν και τον δικό σου……κανένας!!!!!!!!! -Σήμερα θα φτιάξουμε μία παραδοσιακή ελληνική συνταγή.. Παίρνουμε τα λουκάνικα Φρανκφούρτης… Βέφα Αλεξιάδου Ο συζυγος γυρνωντας απο την δουλεια φωναζει στην κακομαθημένη γυναίκα του: -ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑΑΑ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ;;;;; -Η γυναίκα του με τρεμαμενη φωνη λεει:”φυσικα αντρουλη μου” -ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ…..γιατι εγω με κρυο δεν πλενω ουτε ενα πιάτο! Ατένσιον πλιζζζζζζζζζζ: Παρακαλούνται οι άντρες που επιμένουν να κρατάνε μούτρα,αν μπορούν να κρατούν αυτά του Brad Pit…! Μήπως ξέρεις πως μπορώ να μάθω σε μια κοπέλα κολύμπι; - Λοιπόν… αγκαλιάζεις προσεκτικά με το αριστερό σου χέρι την μέση της. Ύστερα πιάνεις τρυφερά το αριστερό της χέρι και το σφίγγεις λιγάκι, και ύστερα… - Βρε χαζέ, για την αδελφή μου πρόκειται! - Και δεν μου το λες; Πέτα την στο νερό και θα μάθει αμέσως! -Του Αγιου Βαλεντινου θα κανω δωρο στη γκομενα μου ενα διαμαντενιο κολιε!!! -Εχεις τοσα λεφτα ρε? -Γιατι εχω γκομενα???… - Μπαμπά, μπαμπά, θα μου δώσεις λεφτά για τη σχολική εκδρομή; - Που θα πάτε παιδί μου; - Η δασκάλα είπε ότι θα πάμε στη Βουλή των Ελλήνων. - Ξέχνα το! Είσαι πολύ μικρός για να πας σε μπουρδέλο! Ενας τουριστας παρακολουθει ενα Ινδιανο,που στελνει σηματα καπνου,ξαφνικα παρατηρει οτι διπλα του ο Ινδιανος ειχε εναν πυροσβεστηρα… - Τι τον θέλεις τον πυροσβεστήρα;;;; ρωτησε ο τουριστας. - Για να σβηνω τα λαθη….απαντησε ο Ινδιανος..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 16, 2013 #15169 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 true story:weep: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 16, 2013 #15170 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExeliktikoS Οκτώβριος 16, 2013 #15171 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 ^^ καλυτερα να ειμαι μεσα σε αυτο παρα το αυτοκίνητο μου πω ρε φίλε τι λες τώρα.. τρόμος! χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 16, 2013 #15172 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 16, 2013 #15173 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Είναι τέτοιος αχταρμάς και έχει πέσει τέτοιο τρελό clopy paste που μόνο εδώ μπορώ να το βάλω [ame=http://www.youtube.com/watch?v=eBq1AupSrLI]Hercules: The Legend Begins Trailer 2014 Movie - Official [HD] - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 16, 2013 #15174 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Είναι τέτοιος αχταρμάς και έχει πέσει τέτοιο τρελό clopy paste που μόνο εδώ μπορώ να το βάλω (δεν άντεξα να δω όλο το trailer) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 16, 2013 #15175 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 την έχουν μαμήσει κανονικά την ελλ. μυθολογία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Οκτώβριος 17, 2013 #15176 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Τους παλιάνθρωπους... πήραν ένα ελληνικό παραμύθι και το άλλαξαν λίγο για να είναι πιο ωραίο (για τα γούστα τους). Εδώ κάποιοι αλλάζουν την ιστορία βρε παιδιά, για τη μυθολογία θα σκάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 17, 2013 #15177 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 17, 2013 #15178 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=FTcjzaqL0pE]Raccoon eating cats' food (Original) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 17, 2013 #15179 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=rzUNdXPGOf4]Top Gear Talks Halo 4 Warthog in Forza 4 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 17, 2013 #15180 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Τους παλιάνθρωπους... πήραν ένα ελληνικό παραμύθι και το άλλαξαν λίγο για να είναι πιο ωραίο (για τα γούστα τους). Εδώ κάποιοι αλλάζουν την ιστορία βρε παιδιά, για τη μυθολογία θα σκάμε; Δεν είναι αυτό. Αν δεις το trailer έχουν κοπιάρει Μονομάχο, Τροία, 300 και άλλες ταινίες με Ελληνική μυθολογία σε βαθμό που γελάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts