TifoziF1 Οκτώβριος 6, 2013 #14961 Οκτώβριος 6, 2013 Τον προπαππου του ακομα δεν τον εχει ανακαλυψει κανεις?Έρχεται σύντομα ...[ame] [/ame] :hehe:
rory Οκτώβριος 6, 2013 #14965 Οκτώβριος 6, 2013 Ποιες τσίχλες προτιμούν οι Κρητικοί οικοδόμοι;Τσιmentos!
artyom Οκτώβριος 6, 2013 #14966 Οκτώβριος 6, 2013 Βλέπω στην πόρτα του μαγαζιού "Ανοιχτό" κ μπαίνω.Ψωνιζω,πάω να βγω και γράφει "Κλειστό". Ελα Χριστε κ Παναγία,έκλεισαν ενώ ήμουν μέσα; Μια απιστευτη δικη μ ιστορια αγαπης, διαβαστε την, ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!! - Με θες????? - Οχι.... Τίτλος : Στις 6 Δεκεμβρίου το Gran Turismo 6 πλήρως εξελληνισμένο Δεύτερο comment κατω απ το αρθρο : Τι εννοεί εξελληνισμενο; Θα εχει και καγκουρες με φτιαγμένα σαξό να σπάζονται με παντελιδη στο τέρμα;
dunkel_Stern Οκτώβριος 7, 2013 #14968 Οκτώβριος 7, 2013 -Εξυπηρέτηση πελατών λέγετε -Ναι γεια σας ο γιώργος είμαι -Στα @ρχίδια μας κύριε Γιώργο πείτε μου τι θέλετε -Θα ήθελα να μιλήσω με κάποιον τεχνικό.. -Ναι μισό λεπτάκι σας συνδέω.. [ame] [/ame]
DJD Οκτώβριος 7, 2013 Author #14969 Οκτώβριος 7, 2013 Πω.. με τα δύο τελευταία έβγαλε tilt ο λάμπης, το κάψατε
Chosen Οκτώβριος 7, 2013 #14971 Οκτώβριος 7, 2013 - 24 χρονών παρθένα! Πως τα κατάφερες;- Ήμουν κωλόφαρδη!
Franky_stein Οκτώβριος 7, 2013 #14975 Οκτώβριος 7, 2013 Ένας κατάδικος δραπετεύει από μια φυλακήστην οποία ήταν κλεισμένος για 15 ολόκληρα χρόνια.Μπαίνει σε ένα σπίτι ψάχνοντας για λεφτά και όπλα. Εκεί βρίσκει ένα νεαρό ζευγάρι στο κρεβάτι.Αμέσως διατάζει τον άντρα να βγει από το κρεβάτι και τον δένει σε μια καρέκλα.Ενώ δένει την κοπέλα στο κρεβάτι, ανεβαίνει πάνω της και της φιλά τον λαιμό και στη συνέχεια σηκώνεται και πάει στο μπάνιο.Ενώ βρίσκεται στο μπάνιο, ο άντρας ψιθυρίζει στη γυναίκα του: "Άκου, αυτός ο τύπος είναι κατάδικος δραπέτης. Δες τα ρούχα του! Κατά πάσα πιθανότητα πέρασε πολύ καιρό στη φυλακή και δεν έχει δει γυναίκα για χρόνια. Τον είδα πως φιλούσε τον λαιμό σου. Αν θέλει σεξ, μην αντισταθείς, μην παραπονεθείς...κάνε ότι σου πει. Ικανοποίησε τον όσο και αν τον σιχαίνεσαι. Προφανώς, αυτός ο τύπος είναι πολύ επικίνδυνος. Αν τσαντιστεί θα μας σκοτώσει και τους δύο. Να είσαι δυνατή γλυκιά μου. Σ'αγαπώ!"Η γυναίκα του απαντά: "Δεν φιλούσε τον λαιμό μου . Ψιθύριζε στο αυτί μου. Μου είπε ότι σε βρίσκει πολύ χαριτωμένο και με ρώτησε αν έχουμε καθόλου βαζελίνη. Του είπα πως είναι στο μπάνιο. Να είσαι δυνατός γλυκέ μου. Και εγώ σ'αγαπώ!" Μπαίνει ένας τύπος σ' ένα ψιλικατζίδικο καπνίζοντας.- Σας παρακαλώ κύριε , δεν επιτρέπεται το κάπνισμα μέσα, του λέει η υπάλληλος.-Αφού από σας χτές αγόρασα τα τσιγάρα, απαντά ο τύπος.-Ε και? και προφυλακτικά πουλάμε, θα μας γ@μήσετε κιολας?
jiohkor3 Οκτώβριος 7, 2013 #14977 Οκτώβριος 7, 2013 ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣΣΣΣΣ αχαχαχαχαχαχαχα :hehe::hehe::hehe:
Lakisss Οκτώβριος 7, 2013 #14978 Οκτώβριος 7, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ESKL9ms89dw]Olympic Flame Goes Out During Moscow's Olympic Torch Relay - YouTube[/ame]
dunkel_Stern Οκτώβριος 8, 2013 #14979 Οκτώβριος 8, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=RMG6zj-ZI7s]How to treat someone when they try to correct you - YouTube[/ame]
Wizard! Οκτώβριος 8, 2013 #14980 Οκτώβριος 8, 2013 "Ήμουν system administrator στον υπολογιστή των Αντικυθήρων."Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.