Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

εχμ να πουλήσουν και τον 250αρη που έχει ξεμείνει.

πάντως εγώ δεν το αγόρασα,θα περιμένω κανένα 2μηνο(δεν έχω και χρόνο αυτήν την εποχή)

να πέσει λίγο η τιμή του.προς το παρόν bioshock

Ένας αφοσιωμένος Μουσουλμάνος Άραβας μπήκε σε ένα ταξί κάπου στην Αθήνα. Ζήτησε κοφτά από την ταξιτζή να απενεργοποιήσει το ραδιόφωνο, επειδή, όπως συνάγεται από τη θρησκευτική διδασκαλία του, δεν πρέπει να ακούει μουσική, επειδή την εποχή του προφήτη δεν υπήρχε μουσική και κυρίως Δυτική μουσική που είναι η μουσική των άπιστων.

Ο ταξιτζής σβήνει το ραδιόφωνο, σταματάει το ταξί και ανοίγει την πόρτα.

Οπότε ο Μουσουλμάνος Άραβας τον ρώτησε, «Γιατί σταμάτησες, τι κάνεις;»

Και ο οδηγός του απαντάει ευγενικά,

«Αγαπητέ μου φίλε στην εποχή του προφήτη όπως γνωρίζεις δεν υπήρχαν ταξί, γι’αυτό κατέβα και περίμενε για καμήλα!»

lolololllolololol

Αλογο νέας τεχνολογίας!

Ένα πρωί μπαίνει ένα άλογο μέσα σε έναν φούρνο. Τα παίξε ο φούρναρης !Του λέει λοιπόν το άλογο:

"Δύο φρατζόλες ψωμί και γρήγορα παρακαλώ!"

"Μα καλά, λέει ο φούρναρης, εσύ είσαι άλογο!"

Απαντάει το άλογο:

"Τι έγινε ρε φίλε; Δε σου γεμίζω το μάτι; Άντε γιατί έχουμε και δουλειές!"

Παίρνει τις φρατζόλες και φεύγει. Ο φούρναρης σταυροκοπιόταν. Μετά από λίγο ξαναέρχεται και του λέει:

"Ρε φίλε, μήπως έχεις και μία σακούλα γιατί είμαι με το μηχανάκι;"

Αν δείτε τις φωτογραφίες της αγγελίας στο site (δεν φαίνονται στο screenshot), τα κέρματα που έχει παρατάξει πάνω στα καθίσματα και στα πατάκια είναι όλα τα λεφτά (no pun intended)

Audi TT '2000 - Car.gr

δεν είναι σωστό.

If a man also lie with mankind, as he lieth with a woman, both of them have committed an abomination: they shall surely be put to death; their blood shall be upon them.
δεν λέει πουθενά για stoned. Είναι όμως το 20:13

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.