dunkel_Stern Αύγουστος 13, 2013 #14161 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2013 - Mέσα καλοκαιριού . Έχει πάρα πολύ ήλιο, κάνει αφόρητη ζεστή και εξακολουθείς να 'σαι μ@λάκας.- Τι εννοείς;- Μου 'πες ότι με τον καιρό θα άλλαζες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 13, 2013 #14162 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2013 Σηκωσε ο αλλος στη ταβερνα μια μπυρα, την εδειξε στο γκαρσονι και του εφεραν αλλη μια. Σηκωνω κι εγω ενα 50ευρω το δειχνω και μου το πηραν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Αύγουστος 13, 2013 #14163 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 13, 2013 #14164 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2013 Που ακριβώς βλέπεις το αστείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Αύγουστος 13, 2013 #14165 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2013 Που ακριβώς βλέπεις το αστείο; Λάθος topic αυτό έλλειπε να χαιρόμασταν κιόλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 13, 2013 #14166 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2013 Για τον [MENTION=400]astrolabos[/MENTION][ame=http://www.youtube.com/watch?v=8whTWQ-RHkk]GoPro HD: Cats vs. Laser - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 13, 2013 #14167 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 14, 2013 #14168 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Αύγουστος 14, 2013 #14169 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Αύγουστος 14, 2013 #14170 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2013 Στο Facebook σε εβλεπα και μουετρεχαν τα σαλιαμε photoshop τα εκρυβες τα μαυρα σουτα χαλια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrishas Αύγουστος 14, 2013 #14171 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Αύγουστος 14, 2013 #14172 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2013 Πόσοι Πόντιοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;- Έξι. Ένας κρατά τη λάμπα πάνω στο τραπέζι, τέσσερις γυρίζουν το τραπέζι και ο έκτος κρατάει τσίλιες να μην έρθει ξαφνικά το ρεύμαΠόσοι Bουλευτές χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα? - 100, οι 99 θα αλλάζουν και ο ένας θα κάνει το βύσμα - Πόσοι Διαφημιστές χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα αν η διαφημιστική εταιρία έχει προσλάβει 100;- Όλοι, Ένας να αλλάζει και 99 να εξηγούν τα πλεονεκτήματα τις νέας λάμπας Πόσοι κιθαρίστες χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;Οχτώ. Ένας που την αλλάζει και άλλοι επτά που λένε ότι μπορούν να το κάνουν καλύτερα. Πόσοι μαφιόζοι χρειάζονται να αλλάξουν μία λάμπα;Τρεις. Ένας να την αλλάξει, ο δεύτερος να παρακολουθεί και ο τρίτος να σκοτώσει τον μάρτυραΠόσοι εγωιστές χρειάζονται να αλλάξουν μία λάμπα;Ένας. Κρατάει την λάμπα και περιμένει τον κόσμο να περιστραφεί γύρω τουΠόσοι Ιρλανδοί χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;Δύο. Ο ένας κρατάει τη λάμπα και ο άλλος ξεκινάει να πίνει μέχρι να αρχίσει να γυρίζει το ταβάνιΠοια η διαφορά μεταξύ μιας ξανθιάς και μιας λάμπας;- Η λάμπα έχει πιο πολύ μυαλό, αλλά η ξανθιά ανάβει πιο γρήγοραΠόσοι δημόσιοι τεχνοκράτες χρειάζονται να αλλάξουν μία λάμπα;- Δύο. Ένας να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους ότι γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν με τα 100.000 ψωροευρώ που έχουν στη διάθεσή τους για τέτοια πολύπλοκη εργασία και ένας να βιδώσει τη λάμπα στη βρύσηΠως βιδώνει η ξανθιά μια λάμπα;- Με βαζελίνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Αύγουστος 14, 2013 #14173 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2013 Ξυπνάει η Ελενίτσα και κατεβαίνει χαρούμενη στην κουζίνα.- Τί έχεις Ελενίτσα και είσαι τόσο χαρούμενη σήμερα; ρωτάει η μητέρα της.- Μας είπε η δασκάλα ότι σήμερα, βρέξει-χιονίσει, θα γράψουμε διαγώνισμα χημείας!- Και; Έχεις διαβάσει πολύ καλά;- ΟΧΙ!!- Ε, και τί χαίρεσαι τότε;- Κοίτα έξω, ρε μαμά! Έχει ΛΙΑΚΑΔΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Αύγουστος 14, 2013 #14174 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2013 (edited) Ηταν μία μέρα μία ξανθιά ανεβασμένη σε ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού της, και έκοβε το κλαδί στο οποίο καθόταν.Δυστυχώς όμως καθόταν από την λάθος πλευρά και όταν το έκοβε, θα έπεφτε.Καθώς έκοβε περνάει μία γριά και της λέει:- Θα πέσεις, ρε βούρλο! Θα πέσεις!Η ξανθιά την κοιτάει απορημένη, συνεχίζει να κόβει, και πέφτει.Ήταν δύο μήνες στο ΚΑΤ μέσα στους γύψους.Όταν βγήκε πήγε σπίτι της.Όπως καθόταν στην βεράντα, βλέπει πάλι την γριά να πλησιάζει και λέει:- αχ καλέ, το μέντιουμΤρεις γυναίκες, μια μελαχρινή, μια κοκκινομάλλα και μια ξανθιά πεθαίνουν και πάνε στον Άγιο Πέτρο. Τους λέει ο Saint Peter:- Θα σας πω 10 ανέκδοτα. Για να περάσετε τις πύλες του παραδείσου θα πρέπει να μη γελάσετε σε κανένα από τα ανέκδοτα. Αν γελάσετε, θα πάτε στην κόλαση.Πάει η μελαχρινή, κρατιέται στο πρώτο αλλά στο δεύτερο ανέκδοτο γελάει και τη στέλνει ο Πέτρος πακέτο στην κόλαση.Πάει δεύτερη η κοκκινομάλλα, κρατιέται λίγο παραπάνω αλλά μετά από λίγο γελάει και τη στέλνει ο άγιος στην κόλαση.Ήρθε η σειρά της ξανθιάς. Ξεκινάει ο Άγιος Πέτρος τα ανέκδοτα. Η ξανθιά *ατάραχη Είχε φτάσει στο 9ο ανέκδοτο ο Άγιος Πέτρος και η ξανθιά δεν είχε *γελάσει, οπότε της λέει:Μπράβο, ένα ακόμα και θα πας στον παράδεισο.Ξαφνικά όμως η ξανθιά αρχίζει να γελάει λέγοντας:- Χαχαχα, τώρα κατάλαβα το πρώτοΔύο ξανθιές φίλες αποφασίζουν να κάνουν νηστεία εν όψει του Πάσχα:- Αγαπητή μου, φέτος πρέπει να κρατήσουμε τη νηστεία, και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κόψουμε και το σεξ!- Ναι αγαπητή μου, έχεις δίκιο.Μετά από δύο εβδομάδες συναντιούνται στο δρόμο. Η μία ξανθιά κρατάει αγκαλιά δύο ναυτάκια, οπότε η άλλη της λέει οργισμένη:- Καλά μωρή, δεν είπαμε να κάνουμε νηστεία και από το σεξ;- Μα αγαπητή μου, αυτά είναι θαλασσινάΉταν μια φορά μια ξανθιά και καθώς προχωρούσε βλέπει ένα μηχάνημα που έβγαζε coca-cola, sprite... Βγάζει ένα κέρμα το ρίχνει, πέφτει μια κόκα κόλα. Μετά βγάζει άλλο ένα κέρμα, το ρίχνει και ξανά κόκα-κόλα. Το έκανε συνέχεια μέχρι που είχε μαζευτεί κόσμος από πίσω για να πάρουν ένα αναψυκτικό. Οπότε ακούγεται μια φωνή: - Αντε μωρή ηλίθια, τελείωνε πια!! Και η ξανθιά όλο χαρά απαντάει: - Ασε με τώρα που έχω ρένταΤρεις μητέρες, μια ξανθιά, μια κοκκινομάλλα και μια μελαχρινή πίνουν καφέ και συζητάνε. Η μελαχρινή λέει:- Μπήκα στο δωμάτιο της κόρης μου τις προάλλες και βρήκα αλκοόλ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι πίνει.Η κοκκινομάλλα λέει:- Μπήκα στο υπνοδωμάτιο της κόρης μου και βρήκα αποτσιγάρα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι καπνίζει.Και η ξανθιά:- Μπήκα στο δωμάτιο της κόρης μου τις προάλλες και βρήκα ένα προφυλακτικό, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει πέοςΗ μάνα μιας ξανθιάς: -Έλα μέσα χιονίζει -Σιγά, και έξω χιονίζειΣε ένα τσίρκο, ο θηριοδαμαστής έχοντας μπροστά του ένα λιοντάρι, με το μαστίγιο το χτυπούσε και του έδωσε εντολή να κάτσει. Το λιοντάρι κάθισε. Το κοινό κατενθουσιασμένο χειροκροτούσε και φώναζε. Απευθυνόμενος στο κοινό λοιπόν κάποια στιγμή, λέει:- Όποιος μπορέσει να κάνει ο ίδιος το παρακάτω νούμερο που θα παρουσιάσω, θα κερδίσει ένα εκατομμύριο δρχ!Το κοινό κατενθουσιασμένο άρχισε να χειροκροτά και να φωνάζει:- Ναι, μπράβο, μπράβο!!!Ο θηριοδαμαστής λοιπόν λέει στο λιοντάρι:-Ανοιξε το στόμα σου!Το λιοντάρι δεν υπακούει.Ο θηριοδαμαστής του ξαναλέει:- Ανοιξε το στόμα σου!Το λιοντάρι δεν το ανοίγει.Αρχίζει λοιπόν ο θηριοδαμαστής να το χτυπάει με ένα ρόπαλο στο κεφάλι και να το διατάζει να ανοίξει το στόμα του.Το λιοντάρι μετά από αυτό, το ανοίγει. Το κοινό από κάτω φώναζε:- Μπράβο, μπράβο!Ο θηριοδαμαστής ανοίγει το παντελόνι του, βγάζει το πέος του και το βάζει στο στόμα του λιονταριού. Στη συνέχεια διατάζει το λιοντάρι να κλείσει το στόμα του, αλλά το λιοντάρι δεν το κάνει, γι αυτό ο θηριοδαμαστής αρχίζει πάλι να το ξαναχτυπάει στο κεφάλι με το ρόπαλο, οπότε το λιοντάρι το έκλεισε.Το κοινό κατενθουσιασμένο χειροκροτούσε και φώναζε:- Μπράβο, μπράβο!!!Αφού λοιπόν τελείωσε το νούμερο κι ο θηριοδαμαστής εξακολουθούσε να είναι σώος και αβλαβής, επαναλαμβάνει πως όποιος κάνει ο ίδιος το νούμερο θα κερδίσει ένα εκατομμύριο δρχ. Κανένας όμως δεν απαντούσε. Επικρατούσε πλήρη ησυχία.Ξαφνικά από το βάθος, πίσω σηκώνεται μια ξανθιά και λέει:- Εγώ...μπορώ να το κάνω! Αλλά να, μη με χτυπήσεις πολύ δυνατά με το ρόπαλοΗταν 5 ξανθιές και κλείστηκαν σε ενα ασανσέρ. Άρχισαν να φωναζουν για βοήθεια. Ξαφνικά λεει η μια:- 'Σταματήστε, δεν καταφέρνουμε τίποτα έτσι. Πρεπει να φωνάξουμε όλες μαζί ταυτόχρονα.'Και λένε όλες μαζί- 'Ταυτόχρονα'!!!!!Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:- Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;- Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο :- Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείοΜπαίνει μια ξανθιά σε ένα ζαχαροπλαστείο.Ξανθιά: - Κύριε ζαχαροπλάστη, τι γλυκά είναι αυτά;Ζαχαροπλάστης: - Αυτά είναι κοκάκια, κυρία μου.Ξανθιά: - Κοκάκια; Έτσι φωνάζουνε και το αγόρι μου οι φίλοι τουΔυο ξανθιές πάνε στον ιππόδρομο και στοιχηματίζουν στο 7, τερματίζει όμως το 3, κι οι ξανθιές: - Καλά που δεν κερδίσαμε. Πού θα το βάζαμε το άλογοΜπαίνει μια ξανθιά σε ένα ταξί.- Πού πάμε; ρωτάει ο ταξιτζής.- Γιατί, θα έρθεις κι εσύΛέει η μια ξανθιά στην άλλη:- Όταν κερδίσω το Τζόκερ, θα πάω ταξίδι στο φεγγάρι.Λέει η δεύτερη:- Εγώ όταν κερδίζω το Τζόκερ, θα κερδίσω περισσότερα χρήματα και θα πάω ακόμα πιο μακριά μέχρι τον ήλιο!!!Και της λέει η φίλη της:- Hellooooooooo, θα καείς!!!Και απαντάει η άλλη:- Hellooooooooo, θα πάω βράδυ Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 15, 2013 από Wizard! ανάκατα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 15, 2013 #14175 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 15, 2013 #14176 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Πήγα τις προάλλες σε ένα μέντιουμ κι εκεί που κοιτούσε την κρυστάλλινη σφαίρα της, ξαφνικά άσπρισε ολόκληρη."Τι είδες;" της λέω, τίποτα εκείνη, γούρλωσε τα μάτια της και κοιτούσε μια την σφαίρα και μια εμένα."Ρε θα μου πεις τι είδες ή προσπαθείς να με τρομάξεις;" αλλά εκείνη κόκκαλο, σηκώνεται σιγά σιγά και πάει να φύγει τρέχοντας. Αρπάζω την κρυστάλλινη σφαίρα και την κυνηγάω, μέχρι που την έπιασα και της έσπασα το κεφάλι με την σφαίρα της.Τελικά πέθανε χωρίς να μου πει η κουφάλα τι είχε δει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Αύγουστος 15, 2013 #14177 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 - Χρόνια πολλά στις πρώην μου. - Όλες Μαρίες; - Οχι. Ολες μου βγαλαν την Παναγία Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Αύγουστος 15, 2013 #14178 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Μέσο όρο ηλικίας τα 23 έτη θα έχει η 11άδα του ΠΑΟ!Ψάχνει ήδη εισιτήριο για Λεωφόρο η Ναταλία Γερμανού… Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Αύγουστος 15, 2013 #14179 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Αύγουστος 15, 2013 #14180 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=N9qYF9DZPdw]"Weird Al" Yankovic - White & Nerdy - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts