filthy_dwarf Ιούνιος 7, 2013 #12981 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 3 seashell \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 7, 2013 #12982 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=pIIZZj8L-IM]Νότης:Με έχουν φτιάξει οι εξωγήινοι - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 7, 2013 #12983 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Παλιές (αλλά ωραίες) θεωρίες..https://en.wikipedia.org/wiki/Erich_von_D%C3%A4niken Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 7, 2013 #12984 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 και το history channel δεν έχει κάτι τέτοιες εκπομπές; με εκείνον τον παλαβό τον ελληνοαμερικανό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 7, 2013 #12985 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Μεγάλες αλήθειες.....[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VSXgOuipqdk]ΜΠΡΑΦ - 44 - Mainstream, μόδα και ξεπούλημα - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούνιος 7, 2013 #12986 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Νότης:Με έχουν φτιάξει οι εξωγήινοι - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 7, 2013 #12987 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 7, 2013 #12988 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Αν γουστάρει κανείς να τα διαβάσει σαν fiction, παίζουν κάτι ωραία βιβλιαράκια με θεωρίες διάφορες για το παλάτι του Μίνωα, για την Ατλαντίδα, για τον Τάλω και άλλα πολλά τέτοια. Είχα διαβάσει ένα πραγματικά πολύ καλό με διάφορα legends της Ελλάδος με πολύ εμπεριστατωμένες απόψεις και σωστά δομημένες. Τώρα αν ξεφεύγει κανείς από τη φαντασία και τη μυθολογία/μυθοπλασία και τα ενστερνίζεται ως πραγματικά γεγονότα κλπ, αρχίζει και ξεφεύγει το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιούνιος 7, 2013 #12989 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Νότης:Με έχουν φτιάξει οι εξωγήινοι - YouTube Παιδιά ο Νότης δεν φοράει γυαλια ηλίου... Τα μάτια του είναι...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 7, 2013 #12990 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Έσπρωξα την πεθερά απ'το μπαλκόνι. Πιάστηκε απ'το κάγκελο και τώρα κρέμεται στο κενό. Πάντως καλά κρατιέται για την ηλικία της...--------------------- Η μάνα μου όταν θέλει να μας πει κάτι κλείνει το ρούτερ. Έτσι μαζευόμαστε όλοι πανικόβλητοι στο σαλόνι.---------------------Εσείς που δε λέτε “μιλάω στο κινητό”, αλλά “μιλάω στο iphone/blackberry”, να το κάνετε με όλες τις συσκευές. Π.χ. “άνοιξα το pitsos να φάω κάτι”.---------------------Όταν με παίρνουν στο σταθερό του σπιτιού και με ρωτάνε “που είσαι;” τουςλέω “κλείσε οδηγώ θα σε πάρω σε λίγο”.----------------------Φιλαράκι οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν?-Ναι αν πάρεις καφέ..-Ωραία, την καφέ θα πάρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούνιος 7, 2013 #12991 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Αν γουστάρει κανείς να τα διαβάσει σαν fiction, παίζουν κάτι ωραία βιβλιαράκια με θεωρίες διάφορες για το παλάτι του Μίνωα, για την Ατλαντίδα, για τον Τάλω και άλλα πολλά τέτοια.Είχα διαβάσει ένα πραγματικά πολύ καλό με διάφορα legends της Ελλάδος με πολύ εμπεριστατωμένες απόψεις και σωστά δομημένες. Τώρα αν ξεφεύγει κανείς από τη φαντασία και τη μυθολογία/μυθοπλασία και τα ενστερνίζεται ως πραγματικά γεγονότα κλπ, αρχίζει και ξεφεύγει το θέμα. Εγώ πάλι θίγομαι περισσότερο αν κάποιος θέλει να πιστεύω αυτό: Whatevs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούνιος 7, 2013 #12992 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 ^^ σε υποβρύχιο των Ελοχιμ ήτανε. Πώς να περιγράψει ένας "βάρβαρος" (= μη Έλλην) το υποβρύχιο ? ούτε η σχεδία φτιαγμένη από κορμούς δέντρων δεν θα ήξερε τι ήταν, πόσο μάλλον ένα υποβρύχιο. Έλεος με την παραπληροφόρηση :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 7, 2013 #12993 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 [attach]56717[/attach] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 7, 2013 #12994 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 :woot::-O Δε χρειάζεται να πω τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 7, 2013 #12995 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 (edited) yHea man Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 7, 2013 από l2phile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 7, 2013 #12996 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 (edited) Έρωτας είναι να κατεβάζει η κοπέλα σου από τετάρτη πρώτη και να μην φοράς ζώνη..και να της λες "δεν πειράζει αγάπη μου, θα μάθεις να οδηγάς..."---------------3 φράσεις με πλήγωσαν πιο πολύ στη ζωή μου: "Δεν υπάρχει άγιος βασίλης","Δεν μπορώ να σε δω ερωτικά",και "Δεν κάνουμε ντελίβερι τέτοια ώρα".---------------Όταν προλαβαίνω το μπρίκι με τον ελληνικό 1'' πριν χυθεί, νιώθω λες και απενεργοποίησα εκρηκτικό μηχανισμό σε χολυγουντιανή παραγωγή!---------------Φήμες λένε ότι κάποιος βρήκε την αρχή του σελοτέιπ χωρίς να ρίξει 10 καντήλια πρώτα.--------------- μ@λ@κ@ς: μια λέξη,χίλια πρόσωπα.--------------- Τη Ρώσικη σαλάτα τη λένε Γαλλική στη Ρωσία, και Ιταλική στη Γερμανία. Δηλαδή μ'άλλα λόγια κανείς δε θέλει να πάρει την ευθύνη γι'αυτή τη μ@λ@κία.----------------Κώστα, είσαι ανώριμος! Δεν πάει άλλο, θέλω να χωρ...-ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ! ΤΟ'ΠΑ ΠΡΩΤΟΣ. ωωωω δεν σε χάλασε!--------------Μαζί μου Μαρία μου θα ξεχάσεις και τ' όνομά σου.Γεωργία με λένε...Στα λόγια μου έρχεσαι! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 7, 2013 από Lakisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 7, 2013 #12997 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Οι γονείς του Τάκη μπαίνουν στο δωμάτιό του όταν αυτός έλειπε απο το σπίτι και βλέπουν πάνω στο κρεββάτι του ένα περιοδικό σαδομαχιστικό.Μετά από 5 λεπτά σιωπής ο πατέρας του Τάκη λέει στην γυναίκα του:-Εγώ λέω να μην τον δείρουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 7, 2013 #12998 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Αστεία εικόνα άμεσης πολιτικής συσχέτισης. Παρακαλώ μην με banάρετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 7, 2013 #12999 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 7, 2013 #13000 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 ελα ρ επλακα ειχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts