argi Ιούνιος 4, 2013 #12921 Ιούνιος 4, 2013 Έτσι βγαίνουν τα πρωτοσέλιδα του Ολυμπιακού: Ντριιιν Ντριιιν -"Καλημέρα, ο κύριος Τσάβι;" -"Ναι". -"Αν έπρεπε να διαλέξετε ένα χαρακτηρισμό για τον Πελέ θα λέγατε ότι είναι μόνο θρύλος ή θα λέγατε ότι είναι θρύλος και νέγρος παιδεραστής του κερατά;". -"Μα τι είναι αυτά που λέτε; Μόνο Θρύλος." ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Τσάβι: ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ! ============= -"Καλημέρα ο κύριος Λεβαντόφσκι;" -"Ναι;" -"Από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού τηλεφωνάμε. Έχετε έρθει ποτέ διακοπές στην Ελλάδα;" -"Όχι" -"Θέλετε να έρθετε;". -"Ναι βεβαίως". ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Λεβαντόφσκι: Θέλω Ελλάδα! ------------------ -"Καλημέρα, ο κύριος Ρονάλντο;" -"Ναι". -"Πείτε μου όχι". -"Γιατί;" -"Έτσι. Πες μου όχι μη σε γαμήσω". -"Ρε άντε χέσε μας. Τουυυυτ τουυυυτ" ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ! --------------------------------------- Ντριιιιιν Ντριιιιιν -"Καλημέρα ο κύριος Νεϋμαρ;" -"Ναι" -"Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σας. Μια ερωτησούλα μόνο. Αν έπρεπε να διαλέξετε μεταξύ δύο μεταλλίων, ποιο προτιμάτε; ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική σας, ή μετάλλιο κυπελλούχου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα;" -"Κοιτάξτε η θέση μου είναι δύσκολη. Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό μετάλλιο" ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νεϋμαρ: "Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό" ----------------------------------------------- -"Καλημέρα, ο κύριος Μέσσι;" -"Ναι". -"Ευχαριστώ". -";;;;" ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΕΙΠΕ ΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙ!!
astrolabos Ιούνιος 4, 2013 #12923 Ιούνιος 4, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=QKqF8lg_M7A]Hitler Finds Out About the Red Wedding - YouTube[/ame]
LevelOne Ιούνιος 4, 2013 #12924 Ιούνιος 4, 2013 [MENTION=4171]deninho[/MENTION]Aθλητικογραφια στην Ελλαδα Ντριιιν Ντριιιν-"Καλημέρα, ο κύριος Μέσσι;"-"Ναι".-"Ευχαριστώ".-";;;;"ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΕΙΠΕ ΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙ!Ντριιιν Ντριιιν-"Καλημέρα, ο κύριος Ρονάλντο;"-"Ναι".-"Πείτε μου όχι".-"Γιατί;"-"Έτσι. Πες μου όχι μη σε γαμήσω".-"Ρε άντε χέσε μας. Τουυυυτ τουυυυτ"ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ Ντριιιν Ντριιιν-"Καλημέρα, ο κύριος Ροναλντίνιο;"-"Ναι".-"Αν σας έδιναν 200.000.000 το μήνα για να πάτε στον Ολυμπιακό θα το συζητούσατε;".-"Εννοείται. Ποιος θα έλεγε όχι σε μια τέτοια πρόταση;"ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ;Ντριιιν Ντριιιν-"Καλημέρα, ο κύριος Βαλντέζ;"-"Ναι".-"Τον Ολυμπιακό τον ξέρετε;".-"Ναι, είδα φέτος έναν αγώνα του"-"Κερνάω παγωτό. Θέλετε;".-"Αμέ"ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Βαλντέζ: Ξέρω και θέλω!Ντριιιν Ντριιιν-"Καλημέρα, ο κύριος Τιάγκο;"-"Ναι".-"Τι νούμερο φανέλα φοράτε;".-"XL" -"Α, κρίμα. Έχετε κερδίσει μια φανέλλα του Ολυμπιακού αλλά είναι XXXXL. Μάλλον σας είναι μεγάλη ε;".-"Ναι, αδερφέ. Πολύ μεγάλη. Μην τη στείλεις."ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Τιάγκο: Πολύ μεγάλη η φανέλα του Θρύλου για μένα!Ντριιιν Ντριιιν-"Καλημέρα, ο κύριος Τσάβι;"-"Ναι".-"Αν έπρεπε να διαλέξετε ένα χαρακτηρισμό για τον Πελέ θα λέγατε ότι είναι μόνο θρύλος ή θα λέγατε ότι είναι θρύλος και νέγρος παιδεραστής του κερατά;".-"Μα τι είναι αυτά που λέτε; Μόνο Θρύλος."ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Τσάβι: ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!Ντριιιν Ντριιιν-"Καλημέρα, ο κύριος Μπενζεμά;"-"Ναι".-"Τηλεφωνούμε από τη γραμματεία ισότητας. Θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε αν κατά τη διάρκεια του οργασμού θεωρείτε ότι ο άνδρας πρέπει να λέει στη σύντροφό του "έρχομαι" ή "πάρτα μέσα στη μάπα μωρή παλιοχαμούρα".-"Εεεεε, έρχομαι".ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Μπενζεμά: Ε Ε Ερχομαι!Ντριιιν Ντριιιν-"Έλα ρε Νίνη. Καλημέρα"-"Καλημέρα".-"Ρε συ άσχετο, αλλά το είχα απορία. Εσύ το πάσχα τι κάνεις με το αρνί; Φουρνίζεις ή γυρίζεις;".-"Γυρίζω".ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νίνης: Γυρίζω!Ντριιιιιν Ντριιιιιν-"Καλημέρα ο κύριος Πέρεθ;"-"Μάθαμε ότι θέλετε τον Φετφατζίδη στη Ρεάλ. Ισχύει;"-"Ποιος είναι αυτός;"-"Ο Φετφατζίδης. Του Ολυμπιακού"-"Δεν τον ξέρω".-"Πάτε καλά;Ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του. Έχει χαλάσει τον κόσμο για να τον πάρει".-"Ε αφού ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του, ας τον πάρει ο Αμπράμοβιτς. Εμένα τι μου το λέτε;"ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Βόμβα από Πέρεθ για Φέτφα!!! "Αφού ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του, ας τον πάρει ο Αμπράμοβιτς"Ντριιιιιν Ντριιιιιν-"Καλημέρα ο κύριος Λεβαντόφσκι;"-"Ναι;"-"Από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού τηλεφωνάμε. Έχετε έρθει ποτέ διακοπές στην Ελλάδα;"-"Όχι"-"Θέλετε να έρθετε;".-"Ναι βεβαίως".ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Λεβαντόφσκι: Θέλω Ελλάδα!Ντριιιιιν Ντριιιιιν-"Καλημέρα ο κύριος Νεϋμαρ;"-"Ναι"-"Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σας. Μια ερωτησούλα μόνο. Αν έπρεπε να διαλέξετε μεταξύ δύο μεταλλίων, ποιο προτιμάτε; ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική σας, ή μετάλλιο κυπελλούχου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα;"-"Κοιτάξτε η θέση μου είναι δύσκολη. Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό μετάλλιο"ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νεϋμαρ: "Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό"Ντριιιιιν Ντριιιιιν-"Καλημέρα ο κύριος Μουρίνιο;"-"Ναι"-"Από την ΟΥΕΦΑ τηλεφωνάμε. Για την επερχόμενη κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ".-"Ναι, πείτε μου"-"Σας έχουμε κλείσει μια θέση δίπλα στον Κασίγιας. Είστε ΟΚ;"-"Δεν κάθομαι δίπλα στον μαλάκα. Να με αλλάξετε"-"Υπάρχει μια θέση ανάμεσα ατη Σκλεναρίκοβα και την Μέγκαν Φοξ, αλλά κάθεται ο Μίτσελ"-"Ποιος;"-"Ο Μίτσελ".-"Δεν τον ξέρω. Δε με νοιάζει. Θέλω τη θέση του".ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Μουρίνιο για Μίτσελ: "Δεν τον ξέρω. Δε με νοιάζει. Θέλω τη θέση του"
vic Ιούνιος 4, 2013 #12926 Ιούνιος 4, 2013 - Ιωσήφ θέλω παιδί!- Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα!- Αυτό θα το κρίνο εγώ...
kazabubu Ιούνιος 4, 2013 #12928 Ιούνιος 4, 2013 παλιό αλλα ωραιο[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GrIp3k5pJQM]Pug sings Batman theme - YouTube[/ame]
l2phile Ιούνιος 5, 2013 #12930 Ιούνιος 5, 2013 Είπα να ξανά ανεβάσω το ενημερωμένο βιογραφικό στο καριέρα... Ένας ένας παιδιά
ΓιαγκΤ Ιούνιος 5, 2013 #12931 Ιούνιος 5, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=5cYAEl_I4ac]Μανώλης Κονταρός-Αυτό που είναι να γίνει θα γίνει 2013 Αποκλειστικό Λάμψη 92,3 - YouTube[/ame]
Chosen Ιούνιος 5, 2013 #12932 Ιούνιος 5, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Amyc7EJpMf4]Jim's Greatest Pranks on Dwight - The Office - YouTube[/ame]
kostas314 Ιούνιος 5, 2013 #12933 Ιούνιος 5, 2013 Υπερτροφή το σπέρμα; Τα καλαμάρια δίνουν το παράδειγμα | EcoNews.gr YEAH SCIENCE!!!!!
htsopelas Ιούνιος 5, 2013 #12940 Ιούνιος 5, 2013 Μια κυρία πάει στη βιβλιοθήκη και κάνει παράπονα στον υπάλληλο:-Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγούμενη βδομάδα, αλλα ήταν το πιο βαρετό που έχω διαβάσει ποτέ. Δεν είχε καθόλου υπόθεση και είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες. -Ώστε εσείς πήρατε το τηλεφωνικό κατάλογό μας και τονψάχναμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.