qbiefox Απρίλιος 28, 2013 #12301 Απρίλιος 28, 2013 [MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] Πού ζείς? (μην μου πεις στο Manchester:P) Σε λίγο θα μας βάλεις και τα ανέκδοτα με τους παπαγάλους
dunkel_Stern Απρίλιος 28, 2013 #12307 Απρίλιος 28, 2013 Της εστειλα "σε θελω" και μου απαντησε "κ εγω σε θελω κολασμενα, ποτε δεν σε ειδα φιλικα". Θ απαντουσα αλλα τελικα το χα στείλει κατα λαθος στον Μπάμπη.
Chosen Απρίλιος 29, 2013 #12312 Απρίλιος 29, 2013 NSFW[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8v6Gc7roJ6g]Muzi v Nadeji Clip - YouTube[/ame]
filthy_dwarf Απρίλιος 29, 2013 #12313 Απρίλιος 29, 2013 Chosen το ξέρεις ότι τώρα δεν θα κοιμηθώ εξαιτίας σου
jpavly Απρίλιος 30, 2013 #12314 Απρίλιος 30, 2013 NSFW Muzi v Nadeji Clip - YouTube Μας κατέστρεψες πρωινιάτικα Κανονικά έπρεπε να πάει στα Αξιόλογα Από youtube comment: I thought this was a commercial.. I was ready to buy everything shown in the clip.
o polonos Απρίλιος 30, 2013 #12316 Απρίλιος 30, 2013 NSFWMuzi v Nadeji Clip - YouTubeChosen το ξέρεις ότι τώρα δεν θα δουλεψω εξαιτίας σου Ωιμεεεε
ThorLite Απρίλιος 30, 2013 #12318 Απρίλιος 30, 2013 -Ξέρεις είναι η πρώτη φορά που κάνω ντους μαζί με γυναίκα. -Έλα, μην κομπλάρεις. Κάνε ότι κάνεις συνήθ...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΒΛ@ΚΑ; ΜΕ ΚΑΤΟΥΡΑΣ;;;-θες να κάνουμε σεξ και να φάμε σουβλάκια?-ΟΧΙ!-Πίτσα?Ένας δρυοκολάπτης σταματάει σε ένα κλαδί και βλέπει ανάμεσα από κάτι φύλλα ένα πουλί με δυο μεγάλα μάτια να τον κοιτάζουν:- Κουκουβάγια είσαι; το ρωτάει...- Όχι, σπουργίτι!- Τότε γιατί έχεις τόσο μεγάλα μάτια;- Γιατί χ@ζω...!!!Βγήκε από STOP μια νεκροφόρα...και πέρασε ξυστά μου χωρίς καν να φρενάρει....Επιθετικό μάρκετινγκ το λένε αυτό...!!!-Τι δουλειά κάνεις;-Έχω το κατάστημα με τα σουβενίρ στο ψυχιατρείο...-Καλά και τι πουλάς;-Τρέλα!!!Δύο η ώρα το βράδυ χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνει ο γιατρός αγουροξυπνημένος, και ακούει την φωνή ενός συναδέλφου του:- Χρειαζόμαστε τέταρτο για το πόκερ, έρχεσαι;- Έρχομαι αμέσως, ψιθυρίζει αυτός.- Αγάπη μου, είναι κάτι σοβαρό; ρωτάει η σύζυγος του γιατρού.- Πολύ! Να φανταστείς είναι ήδη τρεις γιατροί εκεί!- Αγάπη μου , μπορείς να πλύνεις τα πιάτα ?- Όχι .- Γιατί ?- Χεράκια έχεις . - Οk ... Δεν έχει σεξ για μια βδομάδα .- Γιατί ?- Χεράκια έχεις ...Δύο φίλοι:-ρε συ..όταν κάνεις σ@ξ μετά κάνεις μπάνιο;-ναι ρε εννοείται..-να πηδάμε που και που όμως έτσι..Πως χαιρετούσαν στη Σπιναλόγκα?.........Πού'σαι μωρή αρρώστια?
o polonos Απρίλιος 30, 2013 #12319 Απρίλιος 30, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=5INQR3EyBAA]Follow me on Twitter @nqtv (R[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.