defiant Νοέμβριος 28, 2011 #981 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Δυσκολα κοβονται οι κακες συνηθειες [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Νοέμβριος 28, 2011 #982 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Νοέμβριος 28, 2011 #983 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 - Γιατρέ μου, έχω σοβαρό πρόβλημα. Πέφτω το βράδυ να κοιμηθώ και βλέπω κάτι απίστευτα όνειρα, με ποντίκια να παίζουν μπάλα. Συνέχεια. Όση ώρα κοιμάμαι, αυτά παίζουν μπάλα. Αν κοιμηθώ μισή ώρα παραπάνω, παίζουν παράταση και μετά βαράνε και πέναλτι. Πολλά πέναλτι. Με τις ώρες! Τα ποντίκια παίζουν μπάλα!– Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Μήπως πρέπει να κάνετε απολύμανση στο σπίτι και σας έχει γίνει έμμονη ιδέα; Κάντε μια απολύμανση κι ελάτε την άλλη εβδομάδα να σάς ξαναδώ…Μία εβδομάδα αργότερα…– Γιατρέ μου, έκανα και απολύμανση, αλλά τα ποντίκια παραμένουν. Κάθε βράδυ, μόλις κλείσω τα μάτια μου, βλέπω τα ίδια: Πάσες, σέντρες, σουτ…– Μήπως τρώτε βαριά το βράδυ; Να κόψετε το βραδινό και να τα ξαναπούμε την άλλη εβδομάδα…Την επόμενη εβδομάδα…– Γιατρέ μου, έχασα πέντε κιλά, αλλά τα ποντίκια δεν λένε να φύγουν. Κάθε βράδυ στα όνειρά μου τα βλέπω. Τι να κάνω;– Λοιπόν, θα σάς δώσω μια συνταγή με ηρεμιστικά. Θα παίρνετε ένα κάθε βράδυ, από απόψε και για μία εβδομάδα. Πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν.– Καλά, αλλά μήπως θα μπορούσα να αρχίσω τη θεραπεία από αύριο;– Απόψε σάς είπα.– Έχει τελικό απόψε… Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Νοέμβριος 28, 2011 #984 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_oRN0C5TPv0&feature=related]The Joke Ricky Gervais Wasn't Allowed To Tell - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariose Νοέμβριος 28, 2011 #985 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Δασκαλα:-παιδια μου,αμα βρισκατε στο δρομο λεφτα και μυαλο,τι θα περνατε?Τοτος:-τα λεφταααα!!Δασκαλα:-εγω θα επερνα το μυαλο..Τοτος:-ο καθενας παιρνει οτι του λειπει !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Νοέμβριος 28, 2011 #986 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Με την γυμναστική γνωρίζεις κόσμο!Μια φορά κι έναν καιρό, η προοδευτική σύζυγος αποφασίζει να κάνει δώρο στον άντρα της μια επίσκεψη σε στριπτιτζάδικο...Φτάνουν στο strip club και ο πορτιέρης λέει στον άντρα της: «Γεια χαρά Κώστα! Τι κάνεις;»Η σύζυγος τότε τον ρωτάει αν είχε ξαναπάει σε αυτό το στριπτιτζάδικο, αλλά ο Κώστας της λέει: «Όχι, απλά πηγαίνουμε μαζί στο γυμναστήριο.»Όταν κάθισαν, η σερβιτόρα ρωτάει τον Κώστα αν θα πάρει το… συνηθισμένο του ποτό και του φέρνει τη μάρκα ουίσκι που του αρέσει.Η σύζυγος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά και τον ρωτάει:- Από που και ως πού ήξερε η σερβιτόρα ποιο ποτό πίνεις συνήθως;- Έρχεται κι αυτή στο ίδιο γυμναστήριο και μία φορά συζητάγαμε σχετικά με ποτά κλπ- Ας το καταπιώ κι αυτό, λέει η σύζυγος.Μετά από κάποια ώρα έρχεται και μία stripper στο τραπέζι τους, κάθεται στα πόδια του, τον παίρνει αγκαλιά και του λέει:- Γεια σου Κωστάκη μου! Να σου κάνω το χορό που σε τρελαίνει αγόραρε;Η σύζυγος πλέον είναι έξω φρενών, αρπάζει την τσάντα της και ορμάει έξω από το στριπτιτζάδικο.Ο Κώστας τρέχει από πίσω της και την βλέπει να μπαίνει σε ένα ταξί. Πρωτού προλάβει η σύζυγος να κλείσει την πόρτα, ο Κώστας προλαβαίνει και μπαίνει μέσα στο ταξί μαζί της.Προσπαθεί απεγνωσμένα να τα μπαλώσει, λέγοντάς της πως η στριπτιτζού τον πέρασε για κάποιον άλλο. Η σύζυγος όμως δεν τον πιστεύει και αρχίζει να του φωνάζει, να τον βρίζει, τον χτυπάει όλο νεύρα.Τότε γυρίζει ο ταξιτζής το κεφάλι του και του λέει:- Κώστα… φαίνεται ότι απόψε διάλεξες πολύ άγρια γκόμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariose Νοέμβριος 28, 2011 #987 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Μπαινει η μανα μεσα στο δωματιο και βλεπει σπερμ@τα παντου ...- Τι ειναι αυτα ρε Κωστακη ;;;- Sorry μανα ............Μ@λακια μου !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 28, 2011 #988 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 28, 2011 #989 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Λάθος στο είπανε, έτσι τελειώνει:......Τότε γυρίζει ο ταξιτζής το κεφάλι του και του λέει:- Πάλι σε ζόρικη π00τ@να έπεσες κυρ-Κώστα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 28, 2011 #990 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Δείτε τι φωτογραφία έβαλε ο τύπος, για να δείξει το διαμέρισμα που νοικιάζει. ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ Μπάτης, διαμέρισμα 62 τ.μ., 1ου, 1 υ/δ, κατασκευή '80, μπάνιο, επιπλωμένο, πόρτα ασφαλείας, ανακαινισμένο, ανακαίνιση '10, τιμή 450 ευρώ, συζητήσιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Νοέμβριος 28, 2011 #991 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Z for zombie. NSFW(according to 9gag) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 29, 2011 #992 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Meanwhile in U.S.A.... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ol1opgf1H38]Customers Fight Over $2 Waffle Machine Video - YouTube[/ame] [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BilloukosGR Νοέμβριος 29, 2011 #993 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 έχω κ άλλο ahx0ahx0ahx0ha0xha επίτηδες το έγραψα έτσι ρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_tech Νοέμβριος 29, 2011 #994 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 29, 2011 #995 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Παρατήρησε κανείς ότι ο "Granny", ο "Surgeon's" και ο "Square" knots μοιάζουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 29, 2011 #996 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Ποια είναι η διαφορά ενός εργαζόμενου από μία πίτσα;Η πίτσα μπορεί να θρέψει οικογένεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 29, 2011 #997 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=uxX1kA-nhZk]Amazing Amazon Box - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 29, 2011 #998 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Παρατήρησε κανείς ότι ο "Granny", ο "Surgeon's" και ο "Square" knots μοιάζουν;Granny: Λάθος σταυρόκομπος, λύνεται μόνος τουSurgeon: Λάθος σταυρόκομπος, δεν ξέρω τι κάνει...Square: Σταυρόκομπος, αλλά λάθος φτιαγμένος. Πρέπει να είναι ίδιας διατομής για να δουλέψει. Σε διαφορετικές διατομές κάνουμε ποδόδεσμο (Sheet) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 29, 2011 #999 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 29, 2011 #1000 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Granny: Λάθος σταυρόκομπος, λύνεται μόνος τουSurgeon: Λάθος σταυρόκομπος, δεν ξέρω τι κάνει...Square: Σταυρόκομπος, αλλά λάθος φτιαγμένος. Πρέπει να είναι ίδιας διατομής για να δουλέψει. Σε διαφορετικές διατομές κάνουμε ποδόδεσμο (Sheet)sailor ή bdsm? :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts