Arkan Νοέμβριος 27, 2012 #9641 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 Ατάκα συναδέλφου:Τι είναι αυτό το ftw που είχες γράψει; Wtf ανάποδα; Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Νοέμβριος 27, 2012 #9642 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 world taekwondo federation>.> Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Νοέμβριος 27, 2012 #9643 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ow84vXswHh0]RÄIKKÖNEN FUNNY MOMENT - Interlagos 2012 [1080p] - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 27, 2012 #9644 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 Πάει κάποιος στον γιατρό και του λέει:«Γιατρέ, έχω ένα μεγάλο πρόβλημα».«Τι πρόβλημα;».«Έχω ένα ξύλινο και ένα σιδερένιο α***δι και γι' αυτό έχω πρόβλημα με τη γυναίκα και τα παιδιά μου».«Καλά, έχεις ένα ξύλινο και ένα σιδερένιο α****δι και έχεις παιδιά;» του λέει έκπληκτος ο γιατρός.«Και καλά, πόσο χρόνων είναι τα παιδιά σου;»«Ο Πινόκιο έντεκα και ο Ρόμποκοπ δεκαεπτά». Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Νοέμβριος 27, 2012 #9645 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 28, 2012 #9646 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 Ρωτάει ο μαιευτήρας την ετοιμόγεννη:- Ο πατέρας του μωρού θα είναι παρών στον τοκετό;Και αυτή:- Όχι. Δεν τα πάνε καλά με τον σύζυγό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 28, 2012 #9647 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 28, 2012 #9648 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=kInz19rzcYg]Undefeated - The Toughest Bridge in the World - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 28, 2012 #9649 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 So much going on here... αλλά το κερασάκι στην τούρτα έρχεται από τον Βαγγέλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 28, 2012 #9650 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 To τσαγάκι του Βαγγέλη το διέγραψε https://www.facebook.com/photo.php?fbid=347725111976148&set=a.333030790112247.76119.100002159850365&type=1&theater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Νοέμβριος 28, 2012 #9651 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 So much going on here... αλλά το κερασάκι στην τούρτα έρχεται από τον Βαγγέλη Έλα ρε, έχει και θυληκά η χρισι αβγι?? Βρε τι μαθαίνει κανείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 28, 2012 #9652 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 So much going on here... αλλά το κερασάκι στην τούρτα έρχεται από τον Βαγγέλη πάντως μετά από ένα τσεκάρισμα στο profile τις, μου έφυγε τελείως η απορία γιατί είναι καταδικασμένη αυτή η χωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 28, 2012 Author #9653 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Νοέμβριος 28, 2012 #9654 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 (edited) πάντως μετά από ένα τσεκάρισμα στο profile τις, μου έφυγε τελείως η απορία γιατί είναι καταδικασμένη αυτή η χωραΜιλάς για το "Σπούδασε μοντελιστ πατρονιστ στο γυμνασιο" ή για το "endiaferome mono gia ANTHROPOUS,gia osous den katalavenoun na exoun evestisia,na einai allilegkioi.kai oxi ylistes"? σε συνδιασμό με αυτά που γράφει?[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HQx-B92QaWM]zappIT.gr Άφωνος ο Κανάκης με τον βουλευτή - YouTube[/ame] Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2012 από Myralis Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 28, 2012 #9655 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 Κατι μου θυμιζει, καποιον μου θυμιζει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos Νοέμβριος 28, 2012 #9656 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 Meanwhile in N.Korea«Στα σοβαρά» φαίνεται ότι πήρε η διαδικτυακή έκδοση της Λαϊκής Ημερησίας, της επίσημης εφημερίδας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, δημοσίευμα του σατιρικού αμερικανικού ιστοτόπου The Onion που ανακήρυττε τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν ως τον «πιο σέξι εν ζωή άνδρα για το 2012».Η Λαϊκή Ημερησία αναδημοσίευσε το «άρθρο», χωρίς να φαίνεται ότι αντιλήφθηκε ότι πρόκειται να φάρσα, συνοδεύοντάς το μάλιστα από αφιέρωμα 55 σελίδων με φωτογραφίες του Κιμ.Το αφιέρωμα αναδημοσιεύσει σχόλια του Onion για τον «καρδιοκατακτητή της Πιονγκ-Γιανγκ», όπως: «Με την ακαταμάχητη ομορφιά του, το στρογγυλό του πρόσωπο, την αγορίστικη γοητεία και το δυνατό και ρωμαλέο του σώμα, αυτός ο καρδιοκατακτητής της Πιονγκ Γιανγκ είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Ευλογημένος με έναν αέρα εξουσίας που κρύβει την χαριτωμένη, αγαπησιάρικη πλευρά του, ο Κιμ έκανε τους συντάκτες του περιοδικού να τον προτιμήσουν μεταξύ των υποψηφίων και για την ακαταμάχητη αίσθηση της μόδας που τον διακατέχει, το σικ κούρεμά του και φυσικά το διάσημο χαμόγελό του».Μετά την αναδημοσίευση, το Onion είχε χθες ενημερώσει το πρωτότυπο άρθρο του, με το εξής σχόλιο: «Για λεπτομερέστερη κάλυψη, παρακαλούμε επισκεφθείτε τους φίλους μας στη Λαϊκή Ημερησία της Κίνας, την περήφανη κομμουνιστική θυγατρική του The Onion. Εξαιρετικό ρεπορτάζ, σύντροφοι».Ο Κιμ Γιόνγκ-Ουν ανακηρύχθηκε επισήμως ανώτατος ηγέτης της Βόρειας Κορέας ύστερα από την κηδεία του πατέρα του, Κιμ Γιόνγκ-Ιλ, πέρυσι.Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα διεθνές μέσο ενημέρωσης εξαπατάται από δημοσίευμα του Onion. Το 2002, η Beijing Evening News δημοσίευσε ως είδηση τη φάρσα ότι το Κογκρέσο αναζητούσε νέο, πολυτελέστερο κτήριο για να στεγαστεί και ότι μπορεί να έφευγε από την Ουάσινγκτον.Πριν από δύο μήνες, το ημιεπίσημο πρακτορείο του Ιράν Fars αναπαρήγαγε θέμα του Onion σχετικά με μία υποτιθέμενη έρευνα που έδειχνε ότι οι λευκοί Αμερικανοί στις αγροτικές περιοχές θα προτιμούσαν να ψηφίσουν τον ιρανό πρόεδρο Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ παρά τον Μπαράκ Ομπάμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 28, 2012 #9657 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 Παρακαλώ όπως ενημερώσατε τους μικρούς μας φίλους εγκαίρως για τις αλλαγές στα κάλαντα.ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΛΑΝΤΑ.....Τρίγωνα κάλαντασκόρπισαν παντούκάθε ΔΕΚΟ και φωλιάτου doctor Δ.Ν.ΤΈϊΤρίγωνα κάλανταμες τη γειτονιάφέτος δεν θα πάρεισύνταξη ούτε η γιαγιάΈϊΜέτρα γιορτινάθα ρθουνε ζεστάμε πολλή αγάπηαπό την τροϊκαΈϊΔ.Ν.Τ, Δ.Ν.Τήρθες ξαφνικάτέλειωσε το πάρτυμας πήρες τα βρακιά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Νοέμβριος 28, 2012 #9658 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 http://www.comedycentral.com/video-clips/eeqp7i/key-and-peele-i-m-retired Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 28, 2012 #9659 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=jJ4J-c1We-s]SLOOPY THE DANCING CHIHUAHUA - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 28, 2012 #9660 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts