Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

• Replies 20,4k
  • Created
  • Last Reply
............

Σαν να έχεις μια παιδική χαρά δίπλα στο προαύλιο μιας φυλακής είναι η Νότια με την Βόρεια Κορέα.

Ένας πλούσιος κάνει πάρτι δίπλα στην πισίνα του. Μετά από ώρες διασκέδασης, η μουσική σταματάει κι ο πλούσιος ανακοινώνει :

- Δίνω ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον πάει από την μια άκρη της πισίνας στην άλλη, κολυμπώντας ανάμεσα στους κροκόδειλους που έχει μέσα.

Καμιά κίνηση. Όλοι φοβούνται.

- Δίνω δύο εκατομμύρια δολάρια κι ένα αυτοκίνητο σε όποιον κολυμπήσει μέσα στην πισίνα.

Και πάλι κανείς δεν προσφέρεται. Ο πλούσιος όμως θέλει να διασκεδάσει.

- Δίνω τρία εκατομμύρια δολάρια, ένα αυτοκίνητο και μια όμορφη γυναίκα.

Άκρα του τάφου σιωπή. Ο πλούσιος σκέφτεται, ρε μπας κι έχουμε κανέναν ανώμαλο εδώ μέσα;

- Δίνω τρία εκατομμύρια δολάρια, ένα αυτοκίνητο, μια όμορφη γυναίκα κι έναν π@ύστη.

Πλαφ! πέφτει κάποιος μες στην πισίνα, κολυμπάει σαν πύραυλος και βγαίνει απ την άλλη μεριά λαχανιασμένος αλλά σώος. Μόλις πατάει στη γη το πρώτο πράγμα που φωνάζει είναι :

- Τον π@ύστη, φέρτε μου τον π@ύστη!

- Ηρέμησε, φίλε μου, θα στον φέρουμε.

- Τον π@ύστη θέλω, σας λέω, φέρτε μου τον π@ύστη!

- Μα θα στον φέρουμε, τι κάψα είναι αυτή; του λέει ο πλούσιος.

- Τον π@ύστη θέλω , που μ’ έσπρωξε στην πισίνα, αυτόν τον π@ύστη θέλω!

Άνεργος νέος μέτα από πολύ καιρό βρίσκει δουλειά και επιστρέφει την πρώτη μέρα να πει τα καθέκαστα στην μάνα του...

- Ασε μάνα πρώτη μερα στη δουλειά και με απολύσανε...

- Μα, γιατί παιδί μου τι έγινε;

- Τι να έγινε, ήρθε μια κινέζα και μου έλεγε τιτουρουμτου,τιτουρουμτου λέω και εγώ "τι μας λέει τώρα" και της απαντούσα ταρατατζουμ,ταρατατζουμ.

- Και μετά?

- Ε, μετα ξαναήρθε η κινέζα και μου έλεγε τιτουρουμτου,τιτουρουμτου! λέω και εγώ "άντε πάλι τι μας λέει αυτή" και της απαντούσα ταρατατζουμ,ταρατατζουμ!

- Και μετά?

- Ε μετά ήρθε το αφεντικό και με έδιωξε...

- Μα γιατί σε έδιωξε

- Γιατί δεν ήξερα ότι ήθελε τσάι στο δωμάτιο δύο!

"tea to room two" :p

Εγω το ξερω αλλιως:

Μια αγγλιδα γριουλα σε ενα ξενοδοχειο στην ελλαδα παιρνει τηλεφωνο στην ρεσεψιον:

-Του τι του ρουμ του!

Και της απανταει τραγουδιστα:

-Ταμ ταμ τουρουταμ τουταμταμ τουμ!

Ειναι καλυτερα να το ακους να στο λενε παρα να το διαβαζεις.Χανει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.