YDinopoulos Οκτώβριος 22, 2012 #8965 Οκτώβριος 22, 2012 [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=EooqZs5JQgk&sns=fb]Gangnam Style Greek parody-Κούνα Το Ποπό - YouTube[/ame]
yanni Οκτώβριος 22, 2012 #8967 Οκτώβριος 22, 2012 Αυτος ειναι ο IT του @Tsakonas ? Αν το κάθε μπαλόνι το χρέωσε 50 ευρώ, πολύ πιθανόν.
yanni Οκτώβριος 22, 2012 #8969 Οκτώβριος 22, 2012 ............Σαν να έχεις μια παιδική χαρά δίπλα στο προαύλιο μιας φυλακής είναι η Νότια με την Βόρεια Κορέα.
SirDiman Οκτώβριος 22, 2012 #8972 Οκτώβριος 22, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=xyXplN23ALM]HOW TO PICK UP A GIRL AT THE GYM - YouTube[/ame]
tavliban Οκτώβριος 22, 2012 #8973 Οκτώβριος 22, 2012 ^^ τα μούτρα της στο τέλος είναι όλα τα λεφτά....
FANISTELROOY Οκτώβριος 22, 2012 #8976 Οκτώβριος 22, 2012 Όποιος έχει το μικρότερο πέος, κερδίζει ένα iPhone...
papajim Οκτώβριος 22, 2012 #8977 Οκτώβριος 22, 2012 Μη το γελάτε. Έχω πετύχει φάσεις που πελάτες μιλάνε με πολύ αγένεια στα γκαρσόνια.
Lakisss Οκτώβριος 22, 2012 #8978 Οκτώβριος 22, 2012 Ένας πλούσιος κάνει πάρτι δίπλα στην πισίνα του. Μετά από ώρες διασκέδασης, η μουσική σταματάει κι ο πλούσιος ανακοινώνει :- Δίνω ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον πάει από την μια άκρη της πισίνας στην άλλη, κολυμπώντας ανάμεσα στους κροκόδειλους που έχει μέσα.Καμιά κίνηση. Όλοι φοβούνται.- Δίνω δύο εκατομμύρια δολάρια κι ένα αυτοκίνητο σε όποιον κολυμπήσει μέσα στην πισίνα.Και πάλι κανείς δεν προσφέρεται. Ο πλούσιος όμως θέλει να διασκεδάσει.- Δίνω τρία εκατομμύρια δολάρια, ένα αυτοκίνητο και μια όμορφη γυναίκα.Άκρα του τάφου σιωπή. Ο πλούσιος σκέφτεται, ρε μπας κι έχουμε κανέναν ανώμαλο εδώ μέσα;- Δίνω τρία εκατομμύρια δολάρια, ένα αυτοκίνητο, μια όμορφη γυναίκα κι έναν π@ύστη.Πλαφ! πέφτει κάποιος μες στην πισίνα, κολυμπάει σαν πύραυλος και βγαίνει απ την άλλη μεριά λαχανιασμένος αλλά σώος. Μόλις πατάει στη γη το πρώτο πράγμα που φωνάζει είναι :- Τον π@ύστη, φέρτε μου τον π@ύστη!- Ηρέμησε, φίλε μου, θα στον φέρουμε.- Τον π@ύστη θέλω, σας λέω, φέρτε μου τον π@ύστη!- Μα θα στον φέρουμε, τι κάψα είναι αυτή; του λέει ο πλούσιος.- Τον π@ύστη θέλω , που μ’ έσπρωξε στην πισίνα, αυτόν τον π@ύστη θέλω!
JaguarOne Οκτώβριος 22, 2012 #8979 Οκτώβριος 22, 2012 Άνεργος νέος μέτα από πολύ καιρό βρίσκει δουλειά και επιστρέφει την πρώτη μέρα να πει τα καθέκαστα στην μάνα του... - Ασε μάνα πρώτη μερα στη δουλειά και με απολύσανε... - Μα, γιατί παιδί μου τι έγινε; - Τι να έγινε, ήρθε μια κινέζα και μου έλεγε τιτουρουμτου,τιτουρουμτου λέω και εγώ "τι μας λέει τώρα" και της απαντούσα ταρατατζουμ,ταρατατζουμ. - Και μετά? - Ε, μετα ξαναήρθε η κινέζα και μου έλεγε τιτουρουμτου,τιτουρουμτου! λέω και εγώ "άντε πάλι τι μας λέει αυτή" και της απαντούσα ταρατατζουμ,ταρατατζουμ! - Και μετά? - Ε μετά ήρθε το αφεντικό και με έδιωξε... - Μα γιατί σε έδιωξε - Γιατί δεν ήξερα ότι ήθελε τσάι στο δωμάτιο δύο! "tea to room two"
jesus Οκτώβριος 22, 2012 #8980 Οκτώβριος 22, 2012 Εγω το ξερω αλλιως:Μια αγγλιδα γριουλα σε ενα ξενοδοχειο στην ελλαδα παιρνει τηλεφωνο στην ρεσεψιον:-Του τι του ρουμ του!Και της απανταει τραγουδιστα:-Ταμ ταμ τουρουταμ τουταμταμ τουμ!Ειναι καλυτερα να το ακους να στο λενε παρα να το διαβαζεις.Χανει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.