astrolabos Οκτώβριος 27, 2012 #8941 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Οκτώβριος 27, 2012 #8942 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 -λιγο ασχημα δεν μυριζει η βροχη;-δεν ειναι η βροχη..-αφου ακουσα τη βροντη..-δεν ηταν βροντη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 27, 2012 #8943 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 27, 2012 #8944 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 27, 2012 #8945 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Από το spam folder μου στο yahoo. Now in 3D [attach]52989[/attach] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 27, 2012 #8946 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 (edited) Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 27, 2012 από honda22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 27, 2012 #8947 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wman Οκτώβριος 27, 2012 #8948 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=tEGAF1ao7Qs]These guys are really crazy... This is THE Crash - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 27, 2012 #8949 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 27, 2012 #8950 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 28, 2012 #8951 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 28, 2012 #8952 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Οκτώβριος 28, 2012 #8953 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 (edited) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=GPzB4pOSFaY&feature=relmfu]Dancing Fail Compilation 2011 || WTF - YouTube[/ame]FAIL Compilation JULY 2012 || WTF - YouTube έλιωσα Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 28, 2012 από Havic Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 28, 2012 #8954 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 28, 2012 #8955 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=D0ukkDIBFSs]Ένας κι Ένας: Βυζιά - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 28, 2012 #8956 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Αν δεν συλληφθεί ο Βαξεβάνης, δεν θα πάρουμε την δόση.(από FB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Οκτώβριος 28, 2012 #8957 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 O pikachu 10 χρονων χτυπηθηκε με 4 κανονιες απο ενα Blastoise. Λιγο πριν πεσει λιποθυμος ο pikachu ψελισε:"Πικα πικα! Πικαπι!"..O pikachu προσπαθουσε να προστατεψει τον Ash που καβλαντιζε την Misty. Ο γενναιος pikachu δινει μαχη για την ζωη του αλλα η νοσοκομα Joy λεει οτι υπαρχει ελπιδα μονο αν γινει μια πολυ δυσκολη χειρουργικη επεμβαση. Η επεμβαση ειναι πολυ ακριβη και ο Ash δεν μπορει να καλυψει το ποσο αυτο. Το facebook,το χαμογελο του ποδιου,ο μη κερδοσκοπικος οργανισμος "pikachu ελευθερα" και η Μαρι Κυριακου με τον μαικ τον φασολακη αποφασισαν να δινουν 5 δραχμες στον Ash καθε φορα που ενας τσουτσουνοβιολης απο εμας θα δημοσιευει αυτο το μηνυμα στον τοιχο του. Σας παρακαλώ να αφιερώσετε 2 δευτερόλεπτα (μεχρι 2 αλλιως δεν μετραει..θελει προσοχη!) για να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το κείμενο στον τοίχο σας, χωρίς να τολμήσετε να αμφιβάλλετε για το αν είναι αλήθεια.Θεοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 28, 2012 #8958 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 O pikachu 10 χρονων χτυπηθηκε με 4 κανονιες απο ενα Blastoise. Λιγο πριν πεσει λιποθυμος ο pikachu ψελισε:"Πικα πικα! Πικαπι!"..O pikachu προσπαθουσε να προστατεψει τον Ash που καβλαντιζε την Misty. Ο γενναιος pikachu δινει μαχη για την ζωη του αλλα η νοσοκομα Joy λεει οτι υπαρχει ελπιδα μονο αν γινει μια πολυ δυσκολη χειρουργικη επεμβαση. Η επεμβαση ειναι πολυ ακριβη και ο Ash δεν μπορει να καλυψει το ποσο αυτο. Το facebook,το χαμογελο του ποδιου,ο μη κερδοσκοπικος οργανισμος "pikachu ελευθερα" και η Μαρι Κυριακου με τον μαικ τον φασολακη αποφασισαν να δινουν 5 δραχμες στον Ash καθε φορα που ενας τσουτσουνοβιολης απο εμας θα δημοσιευει αυτο το μηνυμα στον τοιχο του. Σας παρακαλώ να αφιερώσετε 2 δευτερόλεπτα (μεχρι 2 αλλιως δεν μετραει..θελει προσοχη!) για να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το κείμενο στον τοίχο σας, χωρίς να τολμήσετε να αμφιβάλλετε για το αν είναι αλήθεια.Θεοι![MENTION=15504]Pokemon640[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Οκτώβριος 28, 2012 #8959 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Κλαιω ακομα απο τα γελια. Τα σχολια απο κατω ειναι ακομη καλυτερα και η φατσα του τυπου ειναι Rapist Mode ON:haha: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=fS1uDnIPTvo]Video WTF Of The Week - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 28, 2012 #8960 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Είναι ένα σπερματοζωάριο, που μόλις έχει δημιουργηθεί. Καθώς δε γνωρίζει τι είναι και τι κάνει, βρίσκει μια ομάδα πιο παλιών σπερματοζωαρίων και τρέχει προς το μέρος τους…- Ρε παιδιά, τα ρωτάει. Τι είμαστε εμείς;;;- Εμείς, είμαστε σπερματοζωάρια!- Και γιατί υπάρχουμε; Τι κάνουμε σ' αυτή τη ζωή; Ποιος ο σκοπός μας;- Άκου να δεις: θα κάθεσαι εδώ και θα περιμένεις. Μόλις νιώσεις ότι εκτοξεύεσαι και ταξιδεύεις με ταχύτητα σ' έναν υγρό και σκοτεινό χώρο, θ' αρχίσεις να φωνάζεις "είμαι σπερματοζωάριο, είμαι σπερματοζωάριο". Θα σε ακούσει το ωάριο, θα σου φωνάξει κι αυτό και θα πας προς το μέρος του. Μόλις το φτάσεις, μπαίνεις μέσα. Αυτό είναι!Το ακούει αυτό το σπερματοζωάριο, οπότε κάθεται και περιμένει… περιμένει… περιμένει…Κάποια στιγμή επιτέλους, αισθάνεται την μεγάλη εκτόξευση! Αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σ' έναν υγρό και σκοτεινό χώρο, και με όλη τη δύναμη της ψυχής του, αρχίζει να φωνάζει:ΕΙΜΑΙ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ !ΕΙΜΑΙ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ !!ΕΙΜΑΙ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ !!!...- Σκάσεεε… , ακούγεται μια φωνή.Κι εγώ είμαι τερηδόνα, αλλά δεν το κάνω θέμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts