vic Νοέμβριος 22, 2011 #861 Νοέμβριος 22, 2011 Do gays get offended when you say: "Let me get this straight"?
f117 Νοέμβριος 22, 2011 #865 Νοέμβριος 22, 2011 Ενα κοινωνικο μνμ για ολους Have Sex With a Guy With a Mustache Day - YouTube πέρασε γμτ...... τα λένε νωρίτερα αυτά...... να προλάβουμε να φυτρώσουμε και ένα κιόλας.....
Κοπρίτης Νοέμβριος 22, 2011 #867 Νοέμβριος 22, 2011 NSFW III "Are you talking to me?" ...ειπε ο Astro μπροστα απο τον καθρεφτη του...
Lakisss Νοέμβριος 22, 2011 #869 Νοέμβριος 22, 2011 Τι Las Vegas show και μλκίες.... India Talent Show - Warriors of Goja AMAZING - YouTube!
DJD Νοέμβριος 22, 2011 Author #870 Νοέμβριος 22, 2011 Πώς ένας σκύλος κάνει μαντάρα ένα ολόκληρο πάρκο.. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=3GRSbr0EYYU]JESUS CHRIST IN RICHMOND PARK - YouTube[/ame]
HotPeanut Νοέμβριος 22, 2011 #871 Νοέμβριος 22, 2011 Ποτέ δεν ξυπνάς με την πρόσκρουση, αλλά με το που νιώσεις την πτώση...Σωστό και αύτο.
DarkSaga Νοέμβριος 22, 2011 #872 Νοέμβριος 22, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=XfL4-C8OCys]bazinga?[/ame]
Havic Νοέμβριος 22, 2011 #875 Νοέμβριος 22, 2011 NSFW Μας ζαλίσατε τα με τα NSFW Μετά είναι το NSFW VIIΙ είναι το NSFW ΙΧ
ThorLite Νοέμβριος 22, 2011 #876 Νοέμβριος 22, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=2aIeg3QI6Nk&feature=related]Tamiya Scania R470 mit Heckkran und Linde Robbe Stapler - YouTube[/ame]Τα τηλε κατευθυνομενα εχουν προχωρησει πολυ απο τοτε που ημουνα μικρος,
spyvelm Νοέμβριος 22, 2011 #877 Νοέμβριος 22, 2011 Δύο καμμένοι είναι αραχτοί και συζητάνε:-Ρε φαντάσου να είχαμε ένα μπάφο από εδώ μέχρι το Τιμπουκτού.-Και εντάξει πες τον είχαμε, ποιός θα πήγαινε ρε μαλάκα να τον ανάψει?
MOS Νοέμβριος 22, 2011 #879 Νοέμβριος 22, 2011 Ήταν ένας κυνηγός και ένας ψαράς και μιλούσαν. Σε μια στιγμή ο ψαράς λέει:- "Εγώ έπιασα μια σαρδέλα 20 μέτρα, τι δεν με πιστεύεις;" τότε ο κυνηγός απαντάει:- "Εντάξει!! και εγώ είχα και μια περιπέτεια μια μέρα πήγα για κυνήγι στο δάσος. Βλέπω ξαφνικά τον θάμνο να κουνιέται, τον χτυπάω και ήταν πίσω απο τον θάμνο ήταν ένας άλλος κυνηγός και τον σκότωσα. Κοιτάζω πάνω μου και βλέπω τρεις δασοφύλακες να με παρακολουθούν, γυρίζω με το αυτόματο και τους σκότωσα όλους. Τους κουβαλάω για να τους κρύψω. Ξαφνικά βλέπω ένα πούλμαν με παιδιά. Αφωνος ο ψαράς ρωτάει:- "Μην μου πεις ότι τα σκότωσες και αυτά βρε αθεόφοβε;"- "Αμα δεν κόψεις και εσύ 19 μέτρα από την σαρδέλα σου, όλους θα τους σκοτώσω!!" _________________________________________________________________________Μια φορά ήταν ένα ζευγάρι αριστοκρατικό ,το οποίοείχε ένα μπάτλερ στο σπίτι του.Ένα Σαββατοκύριακο που έπρεπε να λείψει το ζευγάρι ,άφησαν το μπάτλερ μόνο στο σπίτι να το προσέχει.Ξαφνικά,το βράδυ του Σαββάτου χτυπά η πόρτα και τρέχει ο μπάτλερ ο John ν' ανοίξει την πόρτα.Ανοίγοντας βλέπει την κυρία και κοκαλώνει.......- Κυρία,σας περίμενα αύριο..- Ναι,John αλλά τελικά ήρθαμε σήμερα...John,έλα μαζί μου στην κρεβατοκάμαρα.Ο John ακολουθεί την κυρία ,η οποία κλειδώνει πίσω της την πόρτα.John ,βγάλε το φόρεμα μουΜάλιστα,κυρίαJohn, βγάλε το σουτιέν μου.Μάλιστα,κυρία.John.βγάλε τις γόβες μου.Μάλιστα,κυρία.John,βγάλε το καλσόν μου.Μάλιστα,κυρίαJohn,βγάλε το εσώρουχο μου.Μάλιστα,κυρίαJohn,άλλη φορά να μη φοράς τα ρούχα μου όταν λείπω.__________________________________________________________________________Να ζει κανείς ή πώς να ζει;Ένας άντρας ρωτά το γιατρό αν θα ζήσει μέχρι τα 100.Ο γιατρός τον ρωτά :- Πίνεις, καπνίζεις;- Όχι, απαντά ο άντρας.- Ξενυχτάς, παίζεις χαρτιά; ξαναρωτά ο γιατρός- Όχι βέβαια, ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.- Οδηγείς επικίνδυνα, πας με άλλη γκόμενα κάθε βράδυ;- Όχι και ούτε πρόκειται.- Και τότε γιατί θες να ζήσεις τόσο πολύ;
Chosen Νοέμβριος 22, 2011 #880 Νοέμβριος 22, 2011 Ευχάριστα νέα για όσους πάσχουν από αϋπνία: μόνο 2 ύπνοι μείνανε μέχρι τα Χριστούγεννα!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.