ΓιαγκΤ Οκτώβριος 10, 2012 #8681 Οκτώβριος 10, 2012 Δε νομίζω, το internet μια χαρά χτυπάει αν ξέρεις που να διαβάσεις. Απλά το τόσο γίνεται τόοοοοοοσο πολύ γρήγορα πλέον. Ο συγχωρεμένος έγινε της μόδας για τις ασυναρτησίες που έλεγε, το internet τα έδειξε αυτά και μετά τα υπόλοιπα media βρήκαν ευκαιρία. Δεν είναι και τίποτα καινούριο.Είναι αδύνατο να έγινε τώρα της μόδας για αυτά που έγραφε αφού ακόμα και αν έγραφε μέχρι την τελευταία στιγμή, πέθανε το 1994. Όπως καταλαβαίνεις κάποιος μας τον διαφήμισε
paparoach Οκτώβριος 10, 2012 #8682 Οκτώβριος 10, 2012 Καλά και ο τσακ νόρρις το 90' έκανε τα κόλπα του.. και από το '05 και μετά βγάλαν τα ανέκδοτα. δεν έχει να λέει κάτι που πέθανε ο γέροντας το 94.
yanni Οκτώβριος 10, 2012 #8683 Οκτώβριος 10, 2012 Δε νομίζω, το internet μια χαρά χτυπάει αν ξέρεις που να διαβάσεις. Απλά το τόσο γίνεται τόοοοοοοσο πολύ γρήγορα πλέον. Ο συγχωρεμένος έγινε της μόδας για τις ασυναρτησίες που έλεγε, το internet τα έδειξε αυτά και μετά τα υπόλοιπα media βρήκαν ευκαιρία. Δεν είναι και τίποτα καινούριο.Όλοι πιστεύουν ότι ξέρουν που να διαβάσουν, ασχέτως το τι και το που το διαβάζουν. Και δεν γίνεται της μόδας ο καθένας που λέει ασυναρτησίες. Συνήθως μόδα γίνεται το άτομο που θα δώσει την δυνατότητα σε αυτούς που το χλευάζουν να γίνουν από μηδενικά νούμερα (κλεμμένο για την TV αυτό, αλλά και το internet σε έναν βαθμό TV έχει καταντήσει).
Stolis Οκτώβριος 10, 2012 #8686 Οκτώβριος 10, 2012 Σκεψου επιτυμβια πλακα , γραμμενη με comic sans Μπορώ να σκεφτώ αρκετές που δε θα ταίριαζαν σε αυτήν την περίπτωση. Είμαι ένας από αυτούς που δεν καταλαβαίνουν γιατί έχει φάει τόσο λάσπη αυτό το font, ενώ κυκλοφορούν άλλα που είναι άχρηστα-χωρίς νόημα για μεγαλύτερο ποσοστό πληθυσμού.
swatoner Οκτώβριος 10, 2012 #8687 Οκτώβριος 10, 2012 Το καινούριο trend Βέβαια κανείς δεν ξέρει αν λένε αλήθειες είτε ψέμματα. Γιατί και η μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής υπάρχει αλλά η αξία της μηδενίστικε έτσι επειδή το είπαν τα ανώτερα στελέχη. Οι μισοί οικονομολόγοι λένε ισχύει οι άλλοι μισοί όχι. Και πάλι κανείς δεν έχει πεί αποδείξτε μας οτι υπάρχουν τα χρήματα για να κάτσουμε να συζητήσουμε. Αντί αυτού κανείς δεν ασχολείται, γιατί; Εσένα αν σου λέγανε έχω τρόπο αν σε σώσω δε θα το συζήταγες είτε θα έβαζες παρωπίδες και θα όδευες για την σφαγή σου;
EraserheadX Οκτώβριος 10, 2012 #8690 Οκτώβριος 10, 2012 Αυτή με τους παπάδες έχει μπει αμέτρητες φορές...
Periklis_pap Οκτώβριος 10, 2012 #8692 Οκτώβριος 10, 2012 υπάρχει και η dark site version Είναι μια σκοτεινή ιστοσελίδα με παπάδες;
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 10, 2012 #8693 Οκτώβριος 10, 2012 Η Μέρκελ χάρισε το σακάκι της στον Σαμαρά! "Λίγο πριν οι δύο ηγέτες χωρίσουν, την ώρα του συγκινητικού αποχαιρετισμού, η Άγκελα, έβγαλε το λαχανί σακάκι που τόσο αγαπούσε και το έδωσε στην αγκαλιά του Έλληνα πρωθυπουργού. Βάζοντας μάλιστα στην τσέπη, μερικά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ σαν μικρό δώρο για τη φιλοξενία. «Τίποτα πονηρό» όπως του είπε. Απλώς για να βγάλει τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη και τα άλλα παιδιά για φαγητό»"
tavliban Οκτώβριος 10, 2012 #8694 Οκτώβριος 10, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=isfn4OxCPQs&feature=related]Victim Fights Back In NSW Sydney School | 'Casey' - YouTube[/ame]WWF... και καλά του έκανε...
geogeoland Οκτώβριος 10, 2012 #8695 Οκτώβριος 10, 2012 Έχει γίνει διάσημο αυτό το βιντεο, γιατι μετά απο το καβγά το σχολείο απέβαλε τον Casey αντί για τον άλλο το τζουτζέ και δημιουργήθηκε παγκόσμιος τζερζτελες ως αποτέλεσμα. Δε ξέρω πως έληξε η ιστορια...
Guest Οκτώβριος 10, 2012 #8697 Οκτώβριος 10, 2012 Βέβαια κανείς δεν ξέρει αν λένε αλήθειες είτε ψέμματα. Γιατί και η μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής υπάρχει αλλά η αξία της μηδενίστικε έτσι επειδή το είπαν τα ανώτερα στελέχη. Οι μισοί οικονομολόγοι λένε ισχύει οι άλλοι μισοί όχι.Και πάλι κανείς δεν έχει πεί αποδείξτε μας οτι υπάρχουν τα χρήματα για να κάτσουμε να συζητήσουμε. Αντί αυτού κανείς δεν ασχολείται, γιατί; Εσένα αν σου λέγανε έχω τρόπο αν σε σώσω δε θα το συζήταγες είτε θα έβαζες παρωπίδες και θα όδευες για την σφαγή σου;Ας ξεκινήσουμε με αυτό που γράφει η pic.Γιατί δεν μπορεί να διαθέσει μισθό σε έναν οικονομολόγο?(από εδώ, η προτελευταία παράγραφος)
Havic Οκτώβριος 10, 2012 #8699 Οκτώβριος 10, 2012 αφιερωμένο στον @ Κωστάκης :rofl: Και άλλο ένα λιγότερο funny
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.